Gebelik belirtileri

Aynen kuzum az önce yaptım dayanamadım daha 7 gün var negatif çıktı erken gebelik testi dışarı çıktım geldim dedimya canım 1 saat sürmemiştir pantolon dardı biraz ondanmı bilmiyorum yatağa zor attım kendimi kasığıma kramp girdi sonra ağrı kalçama vurdu ta korkmaya başladım bi kaç gün daha bekleyip doktora gidim ben en iyisi hiç normal bi ağrı değildi hareket edemedim ağlayacaktım ağrıdan

Çıkmaz daha kuzum sen iki gün kala hatta adet günü yap onda bile silik çıkabilir geç döllenme olayı da var

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde şunu söylemek istiyorum 11 mayis yumurtlama günümdü ama 13 mayıstan 16 mayısa kadar 3 gün süren korunmasız bir ilişkimiz oldu ...
Benim normalde adetim 25 günde 1 di , doktorumun verdiği adet geciktiriciyi kullandıktan sonra 28 günde 1 oldu . Adet geciktiriciyi 6 gün kullandim ve bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum normalde adetinin ilk günü çok sancılı geçerdi ama hafif ağrılarla atlattım. Şimdi ise adetim 25 mayıstaydı ama olmadım 1 gün gecikti ve sarı akıntım var arada bi kasik agrim oluyor goguslerde dolgunluk var yorgunluk var ...Ilişkiden bu yana 12 13 gün geçti.
Acaba hamile miyim?
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?
Yarın hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum acaba erken mi ?

Benim yumurtlamadan 9 gün sonra oluştu bakalım haftasonu na kadar belli olur ins gebeyimdir
Ben yumurtlamadan beri karnımda birşeyler döndüğünü hissettim aslında bir ara hatta dedim herhalde kist var bende karın bölgemde gaz gibi ama gaz olmayan garip şeyler dönüyordu ama gebeliğe yormadım

Benimde sarı akıntım var canım ben enfeksiyon olduğunu düşündüm daha doktora gidip sormadım ama diğer belirtilerin hamilelik gibi duruyor gecikmen varmış aslında yapsan varsa çıkar bence

Benimde sarı akıntım var canım ben enfeksiyon olduğunu düşündüm daha doktora gidip sormadım ama diğer belirtilerin hamilelik gibi duruyor gecikmen varmış aslında yapsan varsa çıkar bence
Gecikmem var evet normalde adetim düzenlidir aslında ama acaba diyorum şu an adet olmayışımın sebebi önceden almış olduğum adet geciktirici mi belki de hamile değilimdir

Ben yumurtlamadan beri karnımda birşeyler döndüğünü hissettim aslında bir ara hatta dedim herhalde kist var bende karın bölgemde gaz gibi ama gaz olmayan garip şeyler dönüyordu ama gebeliğe yormadım
Benimde öyle başladı hala aşırı gaz ve aşırı şişkin karnım kasıklarım

Canım pko hastasıyım 17 Nisan en son adetimin ilk günü benim adet aralığım çok uzun en kısa 40 günde bir oluyorum.Dün test yaptım 40.gündü çok net çıktı ikşnci çizgi kan bugün verdim
Maşallah canım güzel çıkmış sonucun sağlıkla ilerler inşallah

Benim yumurtlamadan 9 gün sonra oluştu bakalım haftasonu na kadar belli olur ins gebeyimdir
İnşallah canım benim regl belirtilerinden farklı olarak kasık batması ve bel ağrısı vardı bir de diş etlerim ve dudaklarım şişti sabah kalktığımda dudaklarım dolgu yaptırmış gibi şiş ve sürekli kuruyor

Canım, benim yumurtlama olduğu ve çatladığı o günlerde belim çatlayacak gibi ağrıyordu sanki ağır bir şey kaldırılmışım da tutulmuş gibi sancım vuruyordu. Dün ve önceki gün yer kayması olur gibi oldu ama acıkmıştım ondan da olmuş olabilir
Yumurtlama haftamdan beri göğüslerimin önce uçları yara gibi sızlıyordu dokunamıyordum
Şimdi uçları geçti dolgunluk fazlasıyla var
Sol göğsümün üstünden damar şişmiş belirginleşmiş duruyor ama sanki arada bir de o oluyordu gibime geliyor emin değilim.
2 haftadır belim çok ağrıyor
Ya çok oturursam ağrıyor ya da çok oturduktan sonra birden kalkınca ayakta durunca biraz yürüyünce belime sancı giriyor. Anlamış değilim4 gündür her sabah da regl olacakmış gibi sancım oluyor oldum sanıyorum gelen bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…