Allah korusunBen de alttan muayene etmesin istiyorumama zaten randevu da yoktu benim ilk gebeliğim o yüzden korkuyorum da aslında geç gidince bir sıkıntı varsa ve zamanında öğrenemezsem diye
Mide bulantısı çok fazla sabahları halsizlik yorgunluk bel ağrısı vargecikme diisnda baska belirti var mı
Canım adet günü olmazssan yap testi ben çok stres oldumMerhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum. İsimlerinizi bilmiyorum ama yorumları okurken hepiniz için dua etmeye çalıştım. Bende Şubat ayından beri deniyorum. Bebek istiyoruz insallah rabbim verirse. Şunu öğrendim ki zor bir sürecmis. Sabır gerektiren . Her ay acaba bu ay oldumu. Yine mi adet olacağım korkusu. Şuan adetime 5 gün var yine her ayın sonunda olduğu gibi stresli bir 5 gün. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkında hayırlısı eylesin bebislerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eylesin
1 Haziran'da 5 artı 5 oluyor hesabıma göre gitsem kalp atımı duyulur mu başka randevu yokAllah korusunBen cuma kan vereyim diye düşündüm 7.haftada giderim ultrasona terslik olamazsa kanda beta normalse sorun yoktur inşallah
Canım adet günü olmazssan yap testi ben çok stres oldum
Amiiiin inşallahYapacağım inşallah hayırlısı ile olsun
muhtemel siz gebesinizdir mide bulantısı halsizlik beta hcg yükselmesiyle olusuyorMide bulantısı çok fazla sabahları halsizlik yorgunluk bel ağrısı var
21 mayısta 91 çıktı şu an 7 günüm geçmiş oluyor başka kan aldırmadım korkuyorum zaten kan aldırmaktanmuhtemel siz gebesinizdir mide bulantısı halsizlik beta hcg yükselmesiyle olusuyor
acele etme biraz bekle her dakika kan alırsan ne faydalı bir kac hafta sonraki durumu izlemek lazım 7-8 haftalar kritik bencee21 mayısta 91 çıktı şu an 7 günüm geçmiş oluyor başka kan aldırmadım korkuyorum zaten kan aldırmaktan
Umarım sizde hayırlı haberler alırsınız beklemek çok zor .Amiiiin inşallah
Gerçekteeen öyle zorki beta yükseldi mi yükselirse kese görünücekmi yok bebek kalbi atışı var mı ayy valla çok zorlu süreç çookUmarım sizde hayırlı haberler alırsınız beklemek çok zor .
Ben bugün sağlık ocağına gidip kan verdim sonuçlar yarın çıkarmış inşallah sorun yokturAllah korusunBen cuma kan vereyim diye düşündüm 7.haftada giderim ultrasona terslik olamazsa kanda beta normalse sorun yoktur inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik vardırMerhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum. İsimlerinizi bilmiyorum ama yorumları okurken hepiniz için dua etmeye çalıştım. Bende Şubat ayından beri deniyorum. Bebek istiyoruz insallah rabbim verirse. Şunu öğrendim ki zor bir sürecmis. Sabır gerektiren . Her ay acaba bu ay oldumu. Yine mi adet olacağım korkusu. Şuan adetime 5 gün var yine her ayın sonunda olduğu gibi stresli bir 5 gün. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkında hayırlısı eylesin bebislerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eylesin
Tebrik ederimmçook sevindimMerhaba kan sonucum çıktı beta hcg 69.64 çıktı normal mi sizce?
Allah razı olsunHayırlısı olsun canım inşallah gebelik vardır
Ya ben de en son 21 nisan da olmuştum ve hala olmadım benim de bel ağrım çok fazl ve uykuya doyamıyorum çok uyuyorumBirde betam 40 yani çok düşüken son 21 Nisan'da oldum bugün tam 30 gün oluyor
Canım test yaptır bence bunlar hamilelik belirtisi de olabilirYa ben de en son 21 nisan da olmuştum ve hala olmadım benim de bel ağrım çok fazl ve uykuya doyamıyorum çok uyuyorum
Bel ağrım göğüs dolgunluğum çok fazla irileşmiş hissediyorum
2 hafta önce uçlarım da yara gibi sızlıyordu şimdi sızı gitti sadece göğüs genelinde bi ağrı var o da regl olacak gibi olan dönemki gibi ama sanki daha dolgun hissediyorum. Bel ağrım çok fazla var
Amin cümlemiz tez vakitte yavrusuna kavuşur inşallahAllah razı olsunDilerim rabbim sizinde gonlunuzdekini hakkınizda en kısa zamanda hayırlı eyler yavrunuza kavuşursunuz
Canım test yaptın mı benim de aynı şekilde bel ağrım var göğüslerim de dolgun bence gebelik olabilir test yapmadıysan hemen yap inşallah gebelik vardırYa ben de en son 21 nisan da olmuştum ve hala olmadım benim de bel ağrım çok fazl ve uykuya doyamıyorum çok uyuyorum
Bel ağrım göğüs dolgunluğum çok fazla irileşmiş hissediyorum
2 hafta önce uçlarım da yara gibi sızlıyordu şimdi sızı gitti sadece göğüs genelinde bi ağrı var o da regl olacak gibi olan dönemki gibi ama sanki daha dolgun hissediyorum. Bel ağrım çok fazla var