- 15 Mayıs 2021
- 90
- 24
Canım inşallah gebesindir ama daha varmış bata çok stres yapma keyfini çıkarSelam herkese benim adetim 8 gün var ve göğüs uçlarım çok çok acıyor hafif mide bulantısı ve are ara kasık sancısı var sizce ben 2 senelik bir sınavı kazanmış olabilir miyim
İnşallah regl olmayız şu son 2 gün de atlatırsak ptesi test yapalım benceBende çok merak ediyorum ya acaba adet öncesi böyle oluyormu göğüsler benimde bı sabah kasık ağrım ve bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum ama olmak istemiyorum
Evet alttan bakarlarmış erken olunca, daha önce rutin kontrol için gittim aslında korkulacak bir şey yok da sadece gebeliğe zararı olur diye bi düşünceye kapılıyorum niyeyse o yüzden erken gitmeyi bende istememEvet benim de en korktuğum şey bu
Evet beklemek çok zor amaCanım inşallah gebesindir ama daha varmış bata çok stres yapma keyfini çıkar
Eee 2000 çıkmış kaç çıkacak ki yanii artık kese görünürKızlar dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün doktor aradı beta hcg 2000 Li bir şey çıktı ama yavaş yükseliyo dedi haftaya tekrar baktırsın dedi. Ben doktora daha önce beta hcg ye bastırdığını söylememiştim yani doktor tek bir sonuçla yavaş yükseldiğini nerden bilebiliyor ki daha sonra ben eski sonuçlarımı söyledim düzgün arttığı söyledim öyle deyince de haftaya yine kan ver artışa bakalım yavaş gibi dedi moralimi bozdu tek bir sonuçla yavaş yükseldiğini nasıl anlıyor reglimin kaç gün geçtiğini falan bile bilmiyor
Kendin bi en son verdiğin değerle 2 katı çarp kaç gün oluyorsa şu an bence 2000 çok normal değil mi yaKızlar dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün doktor aradı beta hcg 2000 Li bir şey çıktı ama yavaş yükseliyo dedi haftaya tekrar baktırsın dedi. Ben doktora daha önce beta hcg ye bastırdığını söylememiştim yani doktor tek bir sonuçla yavaş yükseldiğini nerden bilebiliyor ki daha sonra ben eski sonuçlarımı söyledim düzgün arttığı söyledim öyle deyince de haftaya yine kan ver artışa bakalım yavaş gibi dedi moralimi bozdu tek bir sonuçla yavaş yükseldiğini nasıl anlıyor reglimin kaç gün geçtiğini falan bile bilmiyor
Ben de anlamadım canım 2078 çıkmış e nabızdan baktım bundan önceki değerse göre 1600 olması gerekiyordu yani fazla bile artmış. Zaten ben önce yaptırdığım testi söylemedim başta adet gecikme gününü de sormadı direkt eline 2078 gibi bi beta hcg alıp gebelik var ama artış az nasıl diyebilir mantık olarak bi artışa bakmak için zaten elinde eski bir değer olması gerekirKendin bi en son verdiğin değerle 2 katı çarp kaç gün oluyorsa şu an bence 2000 çok normal değil mi ya
Evet ama öğrenince bile beklemek zor canım her türlü kafamızda stres yapacak bir şey buluyoruzEvet beklemek çok zor ama
Allahım herkese isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah benim artık umudum o kadar yok ki nasıl ve hangi duayı etsem kabul olur artık bilemiyorum 2 yıldır her ay aynı heyecan aynı umut bazen kızıyorum kendime olmuyor işte zorlama hayal kurma diyorum ama başaramıyorumEvet ama öğrenince bile beklemek zor canım her türlü kafamızda stres yapacak bir şey buluyoruz
Canım belki de bu kadar kafaya takınca olmuyo çok haklısın beklemek umutlanmak çok zor bir süreç ama kafaya takmayınca oluyo gerçekten benim ablam tam 7 sene bekledi olmadı tam bıraktım artık dediği ay hamile olduğunu öğrendiAllahım herkese isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah benim artık umudum o kadar yok ki nasıl ve hangi duayı etsem kabul olur artık bilemiyorum 2 yıldır her ay aynı heyecan aynı umut bazen kızıyorum kendime olmuyor işte zorlama hayal kurma diyorum ama başaramıyorum
Hayır canım yaaa çok güzel artmış korkma ferah tut içini gecikmenin kaçıncı günü ?Ben de anlamadım canım 2078 çıkmış e nabızdan baktım bundan önceki değerse göre 1600 olması gerekiyordu yani fazla bile artmış. Zaten ben önce yaptırdığım testi söylemedim başta adet gecikme gününü de sormadı direkt eline 2078 gibi bi beta hcg alıp gebelik var ama artış az nasıl diyebilir mantık olarak bi artışa bakmak için zaten elinde eski bir değer olması gerekir
Tıbbi bir sorun var mıydı ablanın? Benim eşim sperm testinde çok zorlandı 1 saat uğraşmasına rağmen sperm veremedi bende vermesi için çok zorladım hastane çok kötüydü ve sürekli spermi geriye kaçıyordu yani tam bosalicakken olmuyordu 1 saati geçince çok az miktarda geldi sperm ve o testin sonucu 0 sperm olarak çıktı yani hiç sperm yok. Şimdi o testi verirken çok zorlandığı için sperm geri kaçabilirmis bizde acaba bu sebepten dolayı mı yoksa eşim kısır mi diye korkuyoruz önümüzdeki pazartesi tekrar randevumuz var tabi bu süreçte çakşır suyu harnup muz ne bulduysam verdim eşimeCanım belki de bu kadar kafaya takınca olmuyo çok haklısın beklemek umutlanmak çok zor bir süreç ama kafaya takmayınca oluyo gerçekten benim ablam tam 7 sene bekledi olmadı tam bıraktım artık dediği ay hamile olduğunu öğrendi
Bunu kabullenmek çok zordu benim için bu test sonucuna rağmen bitmemişti umudum her ay yeniden ve yeniden umutlaniyordum şimdi böyle yazınca farkettim ne kadar saf olduğumu imkansızı bekliyorum resmenTıbbi bir sorun var mıydı ablanın? Benim eşim sperm testinde çok zorlandı 1 saat uğraşmasına rağmen sperm veremedi bende vermesi için çok zorladım hastane çok kötüydü ve sürekli spermi geriye kaçıyordu yani tam bosalicakken olmuyordu 1 saati geçince çok az miktarda geldi sperm ve o testin sonucu 0 sperm olarak çıktı yani hiç sperm yok. Şimdi o testi verirken çok zorlandığı için sperm geri kaçabilirmis bizde acaba bu sebepten dolayı mı yoksa eşim kısır mi diye korkuyoruz önümüzdeki pazartesi tekrar randevumuz var tabi bu süreçte çakşır suyu harnup muz ne bulduysam verdim eşime
8. Gün bugün canımHayır canım yaaa çok güzel artmış korkma ferah tut içini gecikmenin kaçıncı günü ?
Benimde 9 :) bende hesaplayınca bugün 720 çıkması gerekiyor ama kan vermiycem salı günü randevuda herşey belli olur8. Gün bugün canım
Bence de verme canım ben de perşembe gideceğim randevuya o zamana kadar bir şey yapmayacağımBenimde 9 :) bende hesaplayınca bugün 720 çıkması gerekiyor ama kan vermiycem salı günü randevuda herşey belli olur
O zamana kadar baya yükselmiş olur zatenBence de verme canım ben de perşembe gideceğim randevuya o zamana kadar bir şey yapmayacağım
Hem de nasıl oluyorduKızlar kasık ağrınız oluyormuydu belirtiler arasında
Aynen yine boş durmayıp son çıkan değere göre hesaplama yaptığımda randevudan bir gün önce 16 binlerde olması gerekiyorO zamana kadar baya yükselmiş olur zaten