Yaa tebrik ederim çok sevindimCanım bende hamileyim test yaptım bugün :) 17 nisan son adetimin ilk günü senle aynı hafta olarak sanırım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tebrik ederim çok sevindimCanım bende hamileyim test yaptım bugün :) 17 nisan son adetimin ilk günü senle aynı hafta olarak sanırım:)
Regl sancıları da olabilir diye korkuyorum test yapmaya daCanım test yaptır bence bunlar hamilelik belirtisi de olabilir
Hayır yapmadım 30 una kadar bekleyelim diyorum olmazsam yapayım bu kadar bekledim biraz daha bekleyeyim diye 16 Mayıs yumurtalara olmuştu 17 sinde çatlama oldu sonrasında daha ovulasyon yapmadımCanım test yaptın mı benim de aynı şekilde bel ağrım var göğüslerim de dolgun bence gebelik olabilir test yapmadıysan hemen yap inşallah gebelik vardır
Bende rüyamda düşük yaptğımı gördüm ama test yapmadım yapsammı bilemedim yaBence düşük değil için rahat olsun 4-5 doktor izledim hepsi de %66 falan normal diyo. Ben de çok stresliyim rüyamda düşük yaptığımı gördüm öyle uyandım hemen gidip gebelik testi yaptım. Kafayı yemesem bari
Canım ben ettim sen etme kendimizi strese sokuyoruz gerçekten zaten Allah korusun düşük olsa kanama falan olur bir şekilde anlarız ya da başka bir sorun olsa bunu da gebelik testiyle anlayamayız. Ben burda birinin akşam yürüyüş yaptım kanamam oldu yazdığını gördüm ben de yürüyüş yapmıştım korktum heralde o sabah düşük yaptığımı gördüm o yüzden kötü şeyleri okumamaya çalışıyorumBende rüyamda düşük yaptğımı gördüm ama test yapmadım yapsammı bilemedim ya
Evet canım geç yumurtlamışsın bekleyebilirsin. Ben regle iki gün kala test yapmıştım silik çıkmıştıHayır yapmadım 30 una kadar bekleyelim diyorum olmazsam yapayım bu kadar bekledim biraz daha bekleyeyim diye 16 Mayıs yumurtalara olmuştu 17 sinde çatlama oldu sonrasında daha ovulasyon yapmadım
Zaten bu yüzdende yapmak istemedim ya dahada gerilicem. Dediğin gibi Allah korusun bi sıkıntı olsa kanama olurCanım ben ettim sen etme kendimizi strese sokuyoruz gerçekten zaten Allah korusun düşük olsa kanama falan olur bir şekilde anlarız ya da başka bir sorun olsa bunu da gebelik testiyle anlayamayız. Ben burda birinin akşam yürüyüş yaptım kanamam oldu yazdığını gördüm ben de yürüyüş yapmıştım korktum heralde o sabah düşük yaptığımı gördüm o yüzden kötü şeyleri okumamaya çalışıyorum
Yumurtlama oldu ya ertesi günü test silik oldu silik çıktığı gün ve sonraki gün ilişkiye girmedim olup olmadığını anlamam için 10 gün mü beklemem gerek sizceEvet canım geç yumurtlamışsın bekleyebilirsin. Ben regle iki gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı
Kaşık batması gibi oluyor ama anlık vurup geçiyo bide regl olacakmış gibi sancı oluyorKızlar kasık ağrınız oluyormuydu belirtiler arasında
Şuan bende tarif ettiğin ağrılar var canım 3 gün sonra test yapacamKaşık batması gibi oluyor ama anlık vurup geçiyo bide regl olacakmış gibi sancı oluyor
Teşekkür ederim CanımYaa tebrik ederim çok sevindim
Aynen içimizi ferah tutalım sıkıntı yok inşallahZaten bu yüzdende yapmak istemedim ya dahada gerilicem. Dediğin gibi Allah korusun bi sıkıntı olsa kanama olur
Canım gebelik belirtilerin arasında göğüs damarlarının belirginleşmesi oldumu?Canım test yaptın mı benim de aynı şekilde bel ağrım var göğüslerim de dolgun bence gebelik olabilir test yapmadıysan hemen yap inşallah gebelik vardır
Canım benimde 15 16 Mayıs yumurtlamaydi aynı gün olmuş seninle belirtilerin neler merak ettim benim üç gündür aşırı yorgunluk bazen baş dönmesi az da olsa bel ağrısı ve gün içinde mutlaka sağ kasığımda batmalar oluyor en önemlisi goguslerimdeki damarlar belirginlesti baya daha önce iki düşük yaptım ilki planszdi ama ikincisinde de bu belirtilerin aynısını yaşadım acabami diyorum inşallah hamilayizdr ve de sağlıklı en son ocakta düşüğüm olduHayır yapmadım 30 una kadar bekleyelim diyorum olmazsam yapayım bu kadar bekledim biraz daha bekleyeyim diye 16 Mayıs yumurtalara olmuştu 17 sinde çatlama oldu sonrasında daha ovulasyon yapmadım
Çok fena kramplar girip girip çıkıyordu banaKızlar kasık ağrınız oluyormuydu belirtiler arasında
Yaaa bende az önce test almaya gittim ağrı fazlalaştı batma şeklinde de oluyor sızı şeklinde oluyor sanki böyle bi ağırlık var gibi orda erken gebelik testi aldım 7 gün var adete yapamadım ama cesaret edip erken mi daha ki diye bide göğüs ağrım varÇok fena kramplar girip girip çıkıyordu bana
Evet canım bir iki gün önce farkettim regl gecikmesinden sonra ortaya çıktı yaniCanım gebelik belirtilerin arasında göğüs damarlarının belirginleşmesi oldumu?
Benim gögüslerde hala birşey yok ya :))) sabah mide bulantısı birde arada kramp bel ağrısı oda ara sıra yoklayıp gidiyorEvet canım bir iki gün önce farkettim regl gecikmesinden sonra ortaya çıktı yani
Erken canım benim iki gün kala silikti adet günü de silikti beklemeyip kan verdim 40 dı beklesem zaten belki bu kadar düşük bir rakam değilde daha yüksek birşey görecektim ama insan tutamıyor sabırsız oluyoruz haklı olarakYaaa bende az önce test almaya gittim ağrı fazlalaştı batma şeklinde de oluyor sızı şeklinde oluyor sanki böyle bi ağırlık var gibi orda erken gebelik testi aldım 7 gün var adete yapamadım ama cesaret edip erken mi daha ki diye bide göğüs ağrım var