Gebelik belirtileri

Canım benimde 15 16 Mayıs yumurtlamaydi aynı gün olmuş seninle belirtilerin neler merak ettim benim üç gündür aşırı yorgunluk bazen baş dönmesi az da olsa bel ağrısı ve gün içinde mutlaka sağ kasığımda batmalar oluyor en önemlisi goguslerimdeki damarlar belirginlesti baya daha önce iki düşük yaptım ilki planszdi ama ikincisinde de bu belirtilerin aynısını yaşadım acabami diyorum inşallah hamilayizdr ve de sağlıklı en son ocakta düşüğüm oldu
Ve aşırı uykulu bir haldeyim 10 saat uyuyorum resmen doymuyorum
Akşamları hemen uyuyamayan ben, 9 da 10 da uyuya kalıyorum sabah çok zor kalkıyorum ve regl sancısıyla uyanıyorum ama gelen giden bir şey yok
Regl olacakmış gibi hissediyorum artık çok üstüne düşmüyorum ama buraya da her an girmek istiyorum belkş benle Aynı olan biri vardır diye ☺️

Akşamları hemen uyuyamayan ben, 9 da 10 da uyuya kalıyorum sabah çok zor kalkıyorum ve regl sancısıyla uyanıyorum ama gelen giden bir şey yok
Regl olacakmış gibi hissediyorum artık çok üstüne düşmüyorum ama buraya da her an girmek istiyorum belkş benle Aynı olan biri vardır diye ☺️
Canım sen test yap kafan rahat etsin

Bende de aşırı yorgunluk var ağır bı iş yapmış yorulmuş gibi halsizlik baş dönmesi ins gebeyizdir

Canım bilmiyorum inşallah böyledir acaba stresten biz mi uyduruyoruz anlamadım 😂
Sanmıyorum canım ya bunlar aslında olması gereken şeyler bence pskolojik olarak bir insanın niye sabah bulantısı olsun yada niye acıksın ki vücut hormonlar yükseldikçe tepki veriyor bence

Sanmıyorum canım ya bunlar aslında olması gereken şeyler bence pskolojik olarak bir insanın niye sabah bulantısı olsun yada niye acıksın ki vücut hormonlar yükseldikçe tepki veriyor bence
Aynen canım haklısın ben dün dayanamadım kan vermeye gittim sağlık ocağına bugün sonuç için gittim meğer benim kanı kaybetmişler stres yaptıkça her şey beni buluyor sanki🤦🏻‍♀️

Aynen canım haklısın ben dün dayanamadım kan vermeye gittim sağlık ocağına bugün sonuç için gittim meğer benim kanı kaybetmişler stres yaptıkça her şey beni buluyor sanki🤦🏻‍♀️
Valla ben vermedim kan o kan bana lazıım :))) sende sürekli verme bence kanama lekelenme olmadığı sürece sorun yoktur yükseliyordur sonuçta iki katı arttığını gördün artık beklemek sonra kese bakmaya gitmek lazım

Valla ben vermedim kan o kan bana lazıım :))) sende sürekli verme bence kanama lekelenme olmadığı sürece sorun yoktur yükseliyordur sonuçta iki katı arttığını gördün artık beklemek sonra kese bakmaya gitmek lazım
Ben de pişman oldum canım boşa gitti o kadar kan😂 artık çok üstüne düşmeyeceğim haftaya perşembe randevum var bakalım ne durumdayız doktor söyler zaten

Ben de pişman oldum canım boşa gitti o kadar kan😂 artık çok üstüne düşmeyeceğim haftaya perşembe randevum var bakalım ne durumdayız doktor söyler zaten
Benimde 1 Haziran'da var acaba erken mi ya en son 21 mayısta 91 di 1 hazirana kadar baya ikiye katlanması gerek umarım gözükür kese

Selam herkese benim adetim 8 gün var ve göğüs uçlarım çok çok acıyor hafif mide bulantısı ve are ara kasık sancısı var sizce ben 2 senelik bir sınavı kazanmış olabilir miyim 🙏

İnşallah ya fazl uyuyorum ve mutlaka akşamları bel ağrım çatlayacak gibi oluyor şu hafta sonu da bi an önce bitse de ptesi test yapayım diyorum
Aynen canım bende pazartesi yapacam test bu arada dün goguslerimin ucu kararmıştı ve etrafında sivilce gibi şeyler vardı acaba bu da gebelik belirtisi olabilir mi?

Aynen canım bende pazartesi yapacam test bu arada dün goguslerimin ucu kararmıştı ve etrafında sivilce gibi şeyler vardı acaba bu da gebelik belirtisi olabilir mi?
Okuduklarıma göre evet göğüs ucu kararması ve etrafında boncuk boncuk içten gelen sivilce gibi de değil de ona benzeyen ucu yok ama öyle olurmuş inşallah gebesindir☺️
Bende de o şekilde ama acaba regl yaklaşılırken de mi öyle oluyordu
Bu dönem kadar kendimi hiç böyle incelememiştim🙊
Bu arada bu sabah regl olacak gibi fena sancım oldu affedersin WC ye zor çıktım
Mide bulanmam da oldu soğuk ter attım
Bekarken regl olacağım dönemler böyle olurdum
Sanırım regl olacağım ama hala olamadım

Okuduklarıma göre evet göğüs ucu kararması ve etrafında boncuk boncuk içten gelen sivilce gibi de değil de ona benzeyen ucu yok ama öyle olurmuş inşallah gebesindir☺️
Bende de o şekilde ama acaba regl yaklaşılırken de mi öyle oluyordu
Bu dönem kadar kendimi hiç böyle incelememiştim🙊
Bu arada bu sabah regl olacak gibi fena sancım oldu affedersin WC ye zor çıktım
Mide bulanmam da oldu soğuk ter attım
Bekarken regl olacağım dönemler böyle olurdum
Sanırım regl olacağım ama hala olamadım
Bende çok merak ediyorum ya acaba adet öncesi böyle oluyormu göğüsler benimde bı sabah kasık ağrım ve bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum ama olmak istemiyorum 😔

X