- 15 Mayıs 2021
- 90
- 24
Yani kaç gün geçti sonuç çıksa da çıkan beta hcg değeri bugüne kadar 4 katına çıkmıştır. Ama sonuçta kanaman yok demekki beta hcg artıyor bu da iyi bir şeyHayır meraktan öldüm gerçekten ya yarın gelin diyorlar e nabızda da yok
Canım yanlış hesaplamıyorsam eğer 19 mayısta olmam gerekti yani gecikmenin 6.günü bugün en son 19 mayısta ve 21 mayısta kan verdim aradan 3 gün geçti yani yarın alırım sonuçları umarım 2 katı artış olmuşturYani kaç gün geçti sonuç çıksa da çıkan beta hcg değeri bugüne kadar 4 katına çıkmıştır. Ama sonuçta kanaman yok demekki beta hcg artıyor bu da iyi bir şey
Sen tekrar kan verdin mi kaç çıktıYani kaç gün geçti sonuç çıksa da çıkan beta hcg değeri bugüne kadar 4 katına çıkmıştır. Ama sonuçta kanaman yok demekki beta hcg artıyor bu da iyi bir şey
Ben tekrar kan vermedim bu hafta içi tekrar vermeyi düşünüyorum inşallah düzgün bir artış vardırSen tekrar kan verdin mi kaç çıktı
Canım 19 mayıs 40 21 Mayıs 91.1Ben tekrar kan vermedim bu hafta içi tekrar vermeyi düşünüyorum inşallah düzgün bir artış vardır
Güzel canım artmış bir doktorun videosunu izlemiştim ille iki kat artması gerekmiyormuş %66 artması yeterliymiş senin de iki katından fazla artmış zaten doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunCanım 19 mayıs 40 21 Mayıs 91.1
Adetimden 15 gün geçsin öyle gideyim diyorumGüzel canım artmış bir doktorun videosunu izlemiştim ille iki kat artması gerekmiyormuş %66 artması yeterliymiş senin de iki katından fazla artmış zaten doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Bende mecbur 15 gün geçince gideceğim ama içim içimi yiyor inşallah sorunsuz atlatırızAdetimden 15 gün geçsin öyle gideyim diyorum
Bana hala beta çok düşük geliyor ya bende aynıyım içim bi tuaf düşünmeden edemiyorum ama erken verdiğim için kanı belkide bu kadar düşük bir haftam geçseydi belki yüksek çıkacaktıBende mecbur 15 gün geçince gideceğim ama içim içimi yiyor inşallah sorunsuz atlatırız
Bence düşük değil için rahat olsun 4-5 doktor izledim hepsi de %66 falan normal diyo. Ben de çok stresliyim rüyamda düşük yaptığımı gördüm öyle uyandım hemen gidip gebelik testi yaptım. Kafayı yemesem bariBana hala beta çok düşük geliyor ya bende aynıyım içim bi tuaf düşünmeden edemiyorum ama erken verdiğim için kanı belkide bu kadar düşük bir haftam geçseydi belki yüksek çıkacaktı
Ahahahaha :) hayatta her şey var canım ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik olurBence düşük değil için rahat olsun 4-5 doktor izledim hepsi de %66 falan normal diyo. Ben de çok stresliyim rüyamda düşük yaptığımı gördüm öyle uyandım hemen gidip gebelik testi yaptım. Kafayı yemesem bari
Haklısın canım inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alırızAhahahaha :) hayatta her şey var canım ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik olur
Canım bende hamileyim test yaptım bugün :) 17 nisan son adetimin ilk günü senle aynı hafta olarak sanırım:)Bende mecbur 15 gün geçince gideceğim ama içim içimi yiyor inşallah sorunsuz atlatırız
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canımCanım bende hamileyim test yaptım bugün :) 17 nisan son adetimin ilk günü senle aynı hafta olarak sanırım:)
Testi evde mi yaptın yoksa kan testi miCanım bende hamileyim test yaptım bugün :) 17 nisan son adetimin ilk günü senle aynı hafta olarak sanırım:)
Evde test yaptım Canım İnan hiç beklemiyordum pko hastasıyım bir kızım var ikinci hamileliğim olacak bu inşallah adetlerim düzensiz ve çok sorunlu ama olunca oluyor demekkiTesti evde mi yaptın yoksa kan testi mi
Sağolasın Canım benim:)) biraz geç gitmeyi düşünüyorum kalp atışı da oluşmuş olsun alttan muayene etmesinYaa çok sevindim hayırlı olsun canımsen benden bir kaç gün öndesin sanırım benim son adet tarihim 22 nisan
Benim sat 21 Nisan senle aynıyız ama benim döllenme geç oluşmuş bence 17.yada 18.gün oluşmuş gibi duruyor :) ondan beta düşükYaa çok sevindim hayırlı olsun canımsen benden bir kaç gün öndesin sanırım benim son adet tarihim 22 nisan
Ben de alttan muayene etmesin istiyorumSağolasın Canım benim:)) biraz geç gitmeyi düşünüyorum kalp atışı da oluşmuş olsun alttan muayene etmesin
gecikme diisnda baska belirti var mıHesabıma göre bugün geçikmemin 5.günü oluyor geçen ay gecikmeli olmuştum ama bu ay erken yumurtlama belirtisi gördüm 19 mayısta olmam gerekti bi 15 gün geçsin öyle giderim ancak bekliycez yapacak birşey yok inşallah hayırla ilerler hakkımızda hayırlısı olur