Gebelik belirtileri

Yani kaç gün geçti sonuç çıksa da çıkan beta hcg değeri bugüne kadar 4 katına çıkmıştır. Ama sonuçta kanaman yok demekki beta hcg artıyor bu da iyi bir şey
Canım yanlış hesaplamıyorsam eğer 19 mayısta olmam gerekti yani gecikmenin 6.günü bugün en son 19 mayısta ve 21 mayısta kan verdim aradan 3 gün geçti yani yarın alırım sonuçları umarım 2 katı artış olmuştur

Bende mecbur 15 gün geçince gideceğim ama içim içimi yiyor inşallah sorunsuz atlatırız
Bana hala beta çok düşük geliyor ya bende aynıyım içim bi tuaf düşünmeden edemiyorum ama erken verdiğim için kanı belkide bu kadar düşük bir haftam geçseydi belki yüksek çıkacaktı

Bana hala beta çok düşük geliyor ya bende aynıyım içim bi tuaf düşünmeden edemiyorum ama erken verdiğim için kanı belkide bu kadar düşük bir haftam geçseydi belki yüksek çıkacaktı
Bence düşük değil için rahat olsun 4-5 doktor izledim hepsi de %66 falan normal diyo. Ben de çok stresliyim rüyamda düşük yaptığımı gördüm öyle uyandım hemen gidip gebelik testi yaptım. Kafayı yemesem bari

Ahahahaha :) hayatta her şey var canım ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik olur

Sağolasın Canım benim:)) biraz geç gitmeyi düşünüyorum kalp atışı da oluşmuş olsun alttan muayene etmesin
Ben de alttan muayene etmesin istiyorum ama zaten randevu da yoktu benim ilk gebeliğim o yüzden korkuyorum da aslında geç gidince bir sıkıntı varsa ve zamanında öğrenemezsem diye

gecikme diisnda baska belirti var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…