Gebelik belirtileri

Valla aynısı diyebilirim 9 haftalık gebeyim ve hala regl ağrılarım oluyor. Adet gecmeden test yapmamak en iyisi
Yaptm testlerim silik çıktı hem erken gebelik testi hemede normal kaset test. Çatlatma iğnesinin 13.günü bugün umarım yalancı pozitif ve ya kimyasal değildir. İnşallah gebeyimdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da

Yaptm testlerim silik çıktı hem erken gebelik testi hemede normal kaset test. Çatlatma iğnesinin 13.günü bugün umarım yalancı pozitif ve ya kimyasal değildir. İnşallah gebeyimdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da
Ne zaman regl günün? Rabbim isteyenin herkesin kucağını doldursun🤲❤️

Bugün regl günüm henüz olmadm ama sancı huzursuzluk vqr. Sabah erken gebelik tes3yaptım silik çizgi şimdi normal kaset yaptm yine sislik çizgi. İnşallah hamile iyimdir. Kimyasal filan değildir. Ptesi kan verecm kısmet olursa
Kötüyü çağırmayın benimde aynı Cook silikti 40 çıktı bende korkuyorum kan verdim daha çıkmadı :KK43:

Kan verdim şansa cihaz bozukmuş yarına bile sonuç çıkmayabilr ptesi sağlık ocağında verecm kan baklm

Bende aynıyııım diyorum ya düştüyse ya yükselmediyse sonra bir mide bulantısı geliyor sabah diyorum ki yok yükseliyor herhalde :) sonucumda pazartesi gününe kaldı
Acaba yarın acile gidip yer yaptırsan mı pazartesi günü sağlık ocağından da sonuç alırsın aradaki artışa bakarsın

Evet o da doğru bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı
Hesabıma göre bugün geçikmemin 5.günü oluyor geçen ay gecikmeli olmuştum ama bu ay erken yumurtlama belirtisi gördüm 19 mayısta olmam gerekti bi 15 gün geçsin öyle giderim ancak bekliycez yapacak birşey yok inşallah hayırla ilerler hakkımızda hayırlısı olur

Hesabıma göre bugün geçikmemin 5.günü oluyor geçen ay gecikmeli olmuştum ama bu ay erken yumurtlama belirtisi gördüm 19 mayısta olmam gerekti bi 15 gün geçsin öyle giderim ancak bekliycez yapacak birşey yok inşallah hayırla ilerler hakkımızda hayırlısı olur
Benim 20 mayısta olmam gerekiyordu hastanede randevu yoktu ancak 3 hazirana bulabildim mecbur bekleyeceğiz yani canım bence bu bekleyişi sinir stresle zehir etmeyelim iyi düşünelim

Benim 20 mayısta olmam gerekiyordu hastanede randevu yoktu ancak 3 hazirana bulabildim mecbur bekleyeceğiz yani canım bence bu bekleyişi sinir stresle zehir etmeyelim iyi düşünelim
Bende ilk devlete gitmeyi düşünüyorum ama randevu yok hiç Haziran sonu var daha benim ikinci kan sonucum bile çıkmadı

Bende ilk devlete gitmeyi düşünüyorum ama randevu yok hiç Haziran sonu var daha benim ikinci kan sonucum bile çıkmadı
Ben ilk gebelik testini yapınca hemen randevu almıştım geç vakite vardı şimdi hiç bulunmuyor. O tarihe de sabredemiyorum görev dolayısıyla doğudayım bulunduğum ilçede özel hastane yok yoksa hemen gidecektim😂

X