Oyyyy ,korkma kız ya bismillsh de kalk ,silik çıktıysa testte kanda da çıkar.Adetine kaç gün var ki ?Çok korkuyorum kan testinde çıkmazsa diye ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Yarın adet olmam gerekiyor. Ama adete bu kadar az kalmışken böyle silik olması normal mi kimyasal olmasın kan testi kaç çıkmalı normal gebelik için kafamda deli sorularOyyyy ,korkma kız ya bismillsh de kalk ,silik çıktıysa testte kanda da çıkar.Adetine kaç gün var ki ?
Çok teşekkür ederim bugün gidip kan vereceğim inşallah çıkarGeç yumurtlamış olabilirsiniz ve geç döllenmiş olabilir bu durumda değeriniz daha düşük çıkabilir, önemli olan değerin düzenli artması .Ben takvim kullanırken yumurtlama 14.gün gösteriyor ama ovs testiyle baktığımda adete 1 hafta kala yumurtluyorum.O yüzden değer az çıksa dahi paniklememek lazım .
Hayırlısı inşallah çıkar ,etiket yapar mısınız ?inşallah boşa ümit vermem .Bende böyle silik öğrenmiştim değerim çok düşüktü,2aylık oldu kalp atışı olmadı kürtaş oldum .O yüzden canı gönülden dileğim inşallah sizin sağlıklı ilerler .Çok teşekkür ederim bugün gidip kan vereceğim inşallah çıkar
Ya çok üzüldüm ama demekki hayırlı değilmiş inşallah bu ay sağlıklı bir bebek haberi alırsınız siz de. Etiket yapmayı bilmiyorum çok yeniyim sayfadaHayırlısı inşallah çıkar ,etiket yapar mısınız ?inşallah boşa ümit vermem .Bende böyle silik öğrenmiştim değerim çok düşüktü,2aylık oldu kalp atışı olmadı kürtaş oldum .O yüzden canı gönülden dileğim inşallah sizin sağlıklı ilerler .
Merhaba kan sonucum çıktı beta hcg 69.64 çıktı normal mi sizce?Hayırlısı inşallah çıkar ,etiket yapar mısınız ?inşallah boşa ümit vermem .Bende böyle silik öğrenmiştim değerim çok düşüktü,2aylık oldu kalp atışı olmadı kürtaş oldum .O yüzden canı gönülden dileğim inşallah sizin sağlıklı ilerler .
Yaaa çok sevindim canım evet gebelik var çok yeni olduğu için silik çıkmışKızlar benim testlerime de bakabilir misiniz ilk defa test yapıyorum gebelik var mı acaba? Bir tanesi bata iki gün kala erken gebelik testi bir tanesi de bata bir gün kala normal kaset test
Yarın adet olmam gerekiyor. Ama adete bu kadar az kalmışken böyle silik olması normal mi kimyasal olmasın kan testi kaç çıkmalı normal gebelik için kafamda deli sorula
Çok teşekkür ederim inşallah siz de en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınızBen kimyasal gebelik geçirdiğimde adetim geçti kan verdim negatif çıktı 1.20 değer çıktı. Ama hiç gecikmezdi biliyorum bir şeyler var adet geçtikten 2 gün sonra verdiğim kanda negatif çıktı. Hala adetim gelmeyince 3 4 gün sonra laset test yaptım silik çıktı. Tekrsr gittim kan verdim kan değerm pozitif 23 küsürlerde çıktı yeni genelik başlangıcı dediler ama bu sefer kanamam geldi adet olmuş gibiydim doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğu orataya çıktı sonrada düştüğünü gördüm tekrsr gittim kan için beta hcg değerim sıfırlanmıştı inşallah kimyasal deildir sizinki sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah siz de en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınız
AyyyyyMerhaba kan sonucum çıktı beta hcg 69.64 çıktı normal mi sizce?
İnşallah çok teşekkür ederim cuma günü tekrar test vereceğim inşallah artarAyyyyyçok sevindim hayırlı olsun ,2 gün de bir kan verin ,silik olduğundan belli ki yeni bir gebelik değer de buna göre normal tam 1 aylık değil .Çokkkk güzel inşalah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız
Benimde 40 çıktı ya normal miiMerhaba kan sonucum çıktı beta hcg 69.64 çıktı normal mi sizce?
Bata kaç gün var?Benimde 40 çıktı ya normal mii(((
İnşallahİnşallah çok teşekkür ederim cuma günü tekrar test vereceğim inşallah artar
Bugün yada dün olmam gerekti daha gecikme yok yaniBata kaç gün var?
Aynen benim de dün veya bugün olmam gerekiyordu aramızda pek fark yok beta hcg olarak bence yumurtlama günü ile alakalıdır canımızı sıkmayalım yarın tekrar kan veririz yükselir inşallahBugün yada dün olmam gerekti daha gecikme yok yani
Geç yumurtlama değilde geç çatlama olmuştur benim reglm düzensizlişmuşti canım ama inşallah sağlıklıdır içime kuşku düşüyorAynen benim de dün veya bugün olmam gerekiyordu aramızda pek fark yok beta hcg olarak bence yumurtlama günü ile alakalıdır canımızı sıkmayalım yarın tekrar kan veririz yükselir inşallah