- 15 Mayıs 2021
- 90
- 24
Ben de kafayı taktım sürekli araştırma yapıyorum ama bence stres yapmayalım böyle daha zararlı yarın tekrar kan testi veririz yükselir inşallahGeç yumurtlama değilde geç çatlama olmuştur benim reglm düzensizlişmuşti canım ama inşallah sağlıklıdır içime kuşku düşüyor
Ben önce acilde yaptırdım betayı şimdi aile hekiminde yaptırmayı düşünüyorum sence birşey olur muBen de kafayı taktım sürekli araştırma yapıyorum ama bence stres yapmayalım böyle daha zararlı yarın tekrar kan testi veririz yükselir inşallah
Bence çok fark olmaz yarın aynı yerde yaptıracağım ben ama bir sonrakini farklı yerde yaptırmayı düşünüyorumBen önce acilde yaptırdım betayı şimdi aile hekiminde yaptırmayı düşünüyorum sence birşey olur mu
İnşallah artmıştır peki senin belirtiler ne benim karnım adet olacakmış gibi değişik bir ağrı var korkuyorum onun içinBence çok fark olmaz yarın aynı yerde yaptıracağım ben ama bir sonrakini farklı yerde yaptırmayı düşünüyorum
Evet bende de adet olacakmış gibi kasık ağrısı var bel ağrısı var bir de kasıklarıma kramp giriyormuş gibi oluyor göğüslerim de adet öncesindeki gibi dolgun bence korkulacak bir şey değil adet ile hamilelik belirtileri aynı diyorlarİnşallah artmıştır peki senin belirtiler ne benim karnım adet olacakmış gibi değişik bir ağrı var korkuyorum onun için
Benim gögüslerimde aksine hiçbir belirti yok şimdi kan verdim inşaallah artmıştır birde doktor beta arttıkça bulantıların artar dediEvet bende de adet olacakmış gibi kasık ağrısı var bel ağrısı var bir de kasıklarıma kramp giriyormuş gibi oluyor göğüslerim de adet öncesindeki gibi dolgun bence korkulacak bir şey değil adet ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar
Canım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafiflediBenim gögüslerimde aksine hiçbir belirti yok şimdi kan verdim inşaallah artmıştır birde doktor beta arttıkça bulantıların artar dedi
Yok ya aile hekiminde verdim geç çıkıyormuş ancak gece yarısından sonra öğrenirim. Galiba sen kan testi yaptırdın mıCanım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafifledi
Benimde karın kasık ağrım hafifledi arada oluyor ama rahim bölgemde sabah mide bulantım vardı oda geçti şu an halsizim sadeceCanım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafifledi
Birde betam 40 yani çok düşükCanım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafifledi
Bence artar canım ben de en son 22 nisan da oldum bugün ka verdim 69 dan 199 A çıkmış seninki de artacak inşallahBirde betam 40 yani çok düşüken son 21 Nisan'da oldum bugün tam 30 gün oluyor
Çok seviindiiiim inşallah benimkide bu şekil artmıştır aile hekiminde verdim ya geç çıkıyormuş yada pazartasiye kalırBence artar canım ben de en son 22 nisan da oldum bugün ka verdim 69 dan 199 A çıkmış seninki de artacak inşallah
Evet aile hekimi bekletiyor ama kötü düşünme bence artacak yani sürekli stres yapacak bir şey buluyoruz değer artsa kese gözükecek mi o gözükse içi dolu mu öyle olsa kalp atışı var mı bunlar bize de zarar veriyor iyi düşünüp sabırla bekleyelim inşallah sorun çıkmayacakÇok seviindiiiim inşallah benimkide bu şekil artmıştır aile hekiminde verdim ya geç çıkıyormuş yada pazartasiye kalır
İnşallah yaaa sürekli gidip bakıyorum hasta oldum mu adet oldum mu acaba diye iyice kafayı yedim :))Evet aile hekimi bekletiyor ama kötü düşünme bence artacak yani sürekli stres yapacak bir şey buluyoruz değer artsa kese gözükecek mi o gözükse içi dolu mu öyle olsa kalp atışı var mı bunlar bize de zarar veriyor iyi düşünüp sabırla bekleyelim inşallah sorun çıkmayacak
Pardon bşy soracaktm regl belirtisi ile gebelik belirtileri benzer mi? Bilginiz var mı bu konuda. Kbakmayın lütfenYarın erken gebelik testi yap istersen, cunku regl belirtileri ile birebir aynı.
Bende aynen öyleyim bir yandan hamilelik ile ilgili videolar izliyorum sonra erkenden heveslenme deyip beta hcg araştırmalarına giriyorumİnşallah yaaa sürekli gidip bakıyorum hasta oldum mu adet oldum mu acaba diye iyice kafayı yedim :))
Valla aynısı diyebilirim 9 haftalık gebeyim ve hala regl ağrılarım oluyor. Adet gecmeden test yapmamak en iyisiPardon bşy soracaktm regl belirtisi ile gebelik belirtileri benzer mi? Bilginiz var mı bu konuda. Kbakmayın lütfen
Benziyor canım mide bulantısı bazen adetten öncede oluyormuşPardon bşy soracaktm regl belirtisi ile gebelik belirtileri benzer mi? Bilginiz var mı bu konuda. Kbakmayın lütfen
Bende aynıyııım diyorum ya düştüyse ya yükselmediyse sonra bir mide bulantısı geliyor sabah diyorum ki yok yükseliyor herhalde :) sonucumda pazartesi gününe kaldıBende aynen öyleyim bir yandan hamilelik ile ilgili videolar izliyorum sonra erkenden heveslenme deyip beta hcg araştırmalarına giriyorum
Bugün regl günüm henüz olmadm ama sancı huzursuzluk vqr. Sabah erken gebelik tes3yaptım silik çizgi şimdi normal kaset yaptm yine sislik çizgi. İnşallah hamile iyimdir. Kimyasal filan değildir. Ptesi kan verecm kısmet olursaBenziyor canım mide bulantısı bazen adetten öncede oluyormuş