Gebelik belirtileri

Geç yumurtlama değilde geç çatlama olmuştur benim reglm düzensizlişmuşti canım ama inşallah sağlıklıdır içime kuşku düşüyor
Ben de kafayı taktım sürekli araştırma yapıyorum ama bence stres yapmayalım böyle daha zararlı yarın tekrar kan testi veririz yükselir inşallah

İnşallah artmıştır peki senin belirtiler ne benim karnım adet olacakmış gibi değişik bir ağrı var korkuyorum onun için
Evet bende de adet olacakmış gibi kasık ağrısı var bel ağrısı var bir de kasıklarıma kramp giriyormuş gibi oluyor göğüslerim de adet öncesindeki gibi dolgun bence korkulacak bir şey değil adet ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar

Benim gögüslerimde aksine hiçbir belirti yok şimdi kan verdim inşaallah artmıştır birde doktor beta arttıkça bulantıların artar dedi

Benim gögüslerimde aksine hiçbir belirti yok şimdi kan verdim inşaallah artmıştır birde doktor beta arttıkça bulantıların artar dedi
Canım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafifledi

Canım sonuçların çıktı mı benim adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün gün geçince de göğüslerimdeki şişlik indi kaşık ağrısı da hafifledi
Yok ya aile hekiminde verdim geç çıkıyormuş ancak gece yarısından sonra öğrenirim. Galiba sen kan testi yaptırdın mı

Benimde karın kasık ağrım hafifledi arada oluyor ama rahim bölgemde sabah mide bulantım vardı oda geçti şu an halsizim sadece

Çok seviindiiiim inşallah benimkide bu şekil artmıştır aile hekiminde verdim ya geç çıkıyormuş yada pazartasiye kalır
Evet aile hekimi bekletiyor ama kötü düşünme bence artacak yani sürekli stres yapacak bir şey buluyoruz değer artsa kese gözükecek mi o gözükse içi dolu mu öyle olsa kalp atışı var mı bunlar bize de zarar veriyor iyi düşünüp sabırla bekleyelim inşallah sorun çıkmayacak

İnşallah yaaa sürekli gidip bakıyorum hasta oldum mu adet oldum mu acaba diye iyice kafayı yedim :))

Bende aynen öyleyim bir yandan hamilelik ile ilgili videolar izliyorum sonra erkenden heveslenme deyip beta hcg araştırmalarına giriyorum
Bende aynıyııım diyorum ya düştüyse ya yükselmediyse sonra bir mide bulantısı geliyor sabah diyorum ki yok yükseliyor herhalde :) sonucumda pazartesi gününe kaldı

Benziyor canım mide bulantısı bazen adetten öncede oluyormuş
Bugün regl günüm henüz olmadm ama sancı huzursuzluk vqr. Sabah erken gebelik tes3yaptım silik çizgi şimdi normal kaset yaptm yine sislik çizgi. İnşallah hamile iyimdir. Kimyasal filan değildir. Ptesi kan verecm kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…