Gebelik belirtileri

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim 6 aydır bebiş için çalışmalara başladık. Ama bu ay diğerlerinden çok farklı gibi. Adetime 2 gün kaldı ama daha önce böyle belirtiler yoktu. Göğüs hassasiyetim hiç olmazdı ama şimdi el degilmiyor. Bugün kasık ve bacak ağrısı başladı. 4-5 gündür akşam 9 demeden olduğum yerde uyuyakaliyorum.ve asla uykuya doymuyorum. Gecenin bi yarısı kalkıp birşeyler yeyip yatıyorum. Ateşim varmış gibi vücudum çok sıcak. Ama 3 gün önce test yaptım negatifti. Tekrar yapsam doğru sonuç verir mi ki. Negatif görmek istemiyorum artık

Kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silikti vardı ya gördüm sabahtan beri bakıyorum gördüm umarım test yanlış değildir 2 gün sonra tekrar yapacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silikti vardı ya gördüm sabahtan beri bakıyorum gördüm umarım test yanlış değildir 2 gün sonra tekrar yapacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Adetine kac gün var acaba

meraba kızlar adetine 1 gün var ve normal gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dakkada sizce bişey varmı 2 çoçoğum olursada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…