- 9 Ağustos 2020
- 459
- 197
- 53
- 28
- Konu Sahibi Prensannesi06_
Var bence yeni daha hayırlısı olsun kan ver hemenyok adetime 1 gün var olursada 2 cisi olacak banada silik çizgi vergibine geldi ilk 5 dakkada çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var bence yeni daha hayırlısı olsun kan ver hemenyok adetime 1 gün var olursada 2 cisi olacak banada silik çizgi vergibine geldi ilk 5 dakkada çıktı
Hayırlı olsun canım yükselir tabi merak etme allah kucağına almayı nasip etsin inşallahGidip kan verdim kizlar değer 18 çıktı. Pazartesi tekrar gel dedi yükselir mi bu değer sizce bı sıkıntı olmaz demi
Hayırlı olsun canım yükselir tabi merak etme allah kucağına almayı nasip etsin inşallahGidip kan verdim kizlar değer 18 çıktı. Pazartesi tekrar gel dedi yükselir mi bu değer sizce bı sıkıntı olmaz demi
biraz daha bekleyecem adete gecikmesi olsun daha önce de silik gibi çıkmıştı kanda negatif çıkmıitıVar bence yeni daha hayırlısı olsun kan ver hemen![]()
Hmm benim gbi geçen ay benimde öyle oldu bende ikinci çocugu istiyorum olursa inşallah bi oğlum varbiraz daha bekleyecem adete gecikmesi olsun daha önce de silik gibi çıkmıştı kanda negatif çıkmıitı
maşallah inşallah hayırlısı ölsün benimde 9 buçuk aylık kızım varHmm benim gbi geçen ay benimde öyle oldu bende ikinci çocugu istiyorum olursa inşallah bi oğlum var![]()
ama sanki var gibime geldiHmm benim gbi geçen ay benimde öyle oldu bende ikinci çocugu istiyorum olursa inşallah bi oğlum var![]()
Maşallah benim ki 2 buçuk yaşında allah hayırlı ömürler versin evlatlarımızamaşallah inşallah hayırlısı ölsün benimde 9 buçuk aylık kızım var![]()
Belirtin var mıama sanki var gibime geldi
çok halsizlik var vücudun dökülüyor başka afedersin isal eşlik edyorBelirtin var mı
amin maşallah seninki baya buyukmuşMaşallah benim ki 2 buçuk yaşında allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza![]()
Ağrı falan göğüslerde hassasiyet var mı bende hiç belirti yok adetime 6 gün kaldı bakalım bekliyorumçok halsizlik var vücudun dökülüyor başka afedersin isal eşlik edyor
Amin inşallah canım benimHayırlı olsun canım yükselir tabi merak etme allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
İlk gebeliğim bide çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Pazartesi değer yukselmedi hamile değilsin demesin diye dua ediyorumHayırlı olsun canım yükselir tabi merak etme allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Haber ver yaz buraya 2 gün sonra tekrar kan vericeksin inşallahAmin inşallah canım benim ❣
Korkma stres yapmamaya çalış allahın izniylr yükselir sakin sakin bebişini bekleİlk gebeliğim bide çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Pazartesi değer yukselmedi hamile değilsin demesin diye dua ediyorum
Dua edin bana kızlar lütfen sonucu pazartesi hemen size haber vericemKorkma stres yapmamaya çalış allahın izniylr yükselir sakin sakin bebişini bekle![]()
Dualarım seninle inşallah pazartesi hayırlı haberler alırsınDua edin bana kızlar lütfen sonucu pazartesi hemen size haber vericem
yok başka belirti herkezde farklı belirtiler gösterisi en iyiy belirti adet gecikmesini beklemekAğrı falan göğüslerde hassasiyet var mı bende hiç belirti yok adetime 6 gün kaldı bakalım bekliyorum