Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala adet olacakmış gibi sancı var aynı gibi
Onun dışında kasıklarda batma
Bacak krampı istisnasız her yataktan kalktığım da oluyor
Agiz kuruluğu aşırı su içiyorum
Gece bulantıları en önemli belirtimdi erken başladı bulantılar

Hiç geçmeyen göğüs ağrısı ve karında inanılmaz şişlik
Merhaba benimde boyle belirtilerim var cok zayifim normalde cok yemek yemem ama karnim oyle bir sisiyor ki sanki 2 tabak yemek yemisim gibi ve hic yasamadigim bir durum ilk defa oluyor birde gogusumde bicak saplanir gibi oluyor ve kasiklarima ara ar batma oluyor adetime 7 gun kaldi bu arada belirtileriniz buna benzer miydi cok tesekkur ederim simdiden Allah sag salim melegini kucagina almayi nasip etsin❤

Merhaba benimde boyle belirtilerim var cok zayifim normalde cok yemek yemem ama karnim oyle bir sisiyor ki sanki 2 tabak yemek yemisim gibi ve hic yasamadigim bir durum ilk defa oluyor birde gogusumde bicak saplanir gibi oluyor ve kasiklarima ara ar batma oluyor adetime 7 gun kaldi bu arada belirtileriniz buna benzer miydi cok tesekkur ederim simdiden Allah sag salim melegini kucagina almayi nasip etsin❤
Çok teşekkürler , gebelik belirtilerine çok benziyor söylediklerin ama yine de bişey söylemek için erken. Gebelik testi yaptın mı?

Çok teşekkürler , gebelik belirtilerine çok benziyor söylediklerin ama yine de bişey söylemek için erken. Gebelik testi yaptın mı?
Hayır yapmadım cunku ya hamile degilsem diyede korkuyorum çarşamba gunu adetimin olmasi lazim birde jinekologda muayenem var nasil olucak bilmiyorum adetlikyken falan muayene eder mi nasil bir muayeneden gecicem hic bir bilgim yok

Ben bu ay kaldım belirtilerimi anlattım bende bel ağrısı ve göğüs ucunda beyaz kabarcıklar oldu ve normalinden fazla şişti göğüs ağrısı sızısı yaşamam ben normalde uca doğru sızlamalar oldu adetin 2.günü vajinal lekelenme :)

Back