KIZLAR HAMİLEYİİİİMMMMerhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım yumurtlama günleri değerlendirildi.Reglime 7 gün kaldı ve 3 gündür baş ağrım , aşırı karın şişliğim ve bugün başlayan göğüs ağrım var.Gebelik belirtilerinde Akıntı yumurta akı gibi olur deniliyor ama benimki sarıya yakın bir akıntı sizce bunlar gebelik belirtileri mi ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi Bat gelene kadar
Kaç yumurtanız gelişmişti acaba Bu arada gözünüz aydınBen çatlatma iğnesi ile adetime 3 gün kala öğrendim ama genelde zaten iğnenin 14. Günü testler doğru sonuç veriyor diye öyle oldu sanırım belirti olarak de sivilce adet ağrısı kaşık ağrısı krem gibi beyaz bir akıntı göğüs ağrısı bunların hepsi akıntı hariç benim adet belirtilerim adet olacam diye beklerken 14. Günü bir test yapayım dedim pozitif görünce çok şaşırdım
Gözünüz AydınKIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Hadi gözün aydın canımKIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Kadın doğum doktorum 1 tane yumurta gösterdi ama onun öncesinde tüm batın ultrasona girmiştim orada da doktor 2 tane var demişti benim doktor da 1 tane gösterdi biri 13 mm di biri 15 çatlatma iğnesi yapıldığı gün de 22 mm bı yumurtan var demişti öteki nerede noldu bilmiyorumKaç yumurtanız gelişmişti acaba Bu arada gözünüz aydın
Geri gitmiştir diğeriHadi gözün aydın canım
Kadın doğum doktorum 1 tane yumurta gösterdi ama onun öncesinde tüm batın ultrasona girmiştim orada da doktor 2 tane var demişti benim doktor da 1 tane gösterdi biri 13 mm di biri 15 çatlatma iğnesi yapıldığı gün de 22 mm bı yumurtan var demişti öteki nerede noldu bilmiyorum
Hayirli olsun kuzum bende bugun öğrendim hamile oldugumuKIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
Doktor ultrason fotoğrafı verdiğinde 2 yumurta vardı galiba yanlış bilgi vermek istemem tam açıklamamıştı çünküKaç yumurtanız gelişmişti acaba Bu arada gözünüz aydın
Hayırlı olsun canım benim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallahHayirli olsun kuzum bende bugun öğrendim hamile oldugumu
Amin cümlemizin inşallah canım kan verdim değer 19 pazartesi gideceğim bakalım ne olcak rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım benim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah
Amin inşallah canım haberlerin bekliyoruz bence test için acele etmen ben adetine 10 geçti anca belli etti en iyisi kan testiAy çok sevindim yaa gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah be çatlatma iğnesi kullanmadım doktor sadece klomen yeterli bu ay dedi bakalım şu an tam 7 gün var bat a inşallah bende pozitif sonuçlar görürüm
Ayy hadi inşallah canımKizlar benim de bata 3 gün kaldı baş ağrısı sivilcelenme adet sancısı var bolca da akıntım ins gebelik belirtileridir bu ay klomen kullandım
Gebelik testi yaptınız miMerhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım yumurtlama günleri değerlendirildi.Reglime 7 gün kaldı ve 3 gündür baş ağrım , aşırı karın şişliğim ve bugün başlayan göğüs ağrım var.Gebelik belirtilerinde Akıntı yumurta akı gibi olur deniliyor ama benimki sarıya yakın bir akıntı sizce bunlar gebelik belirtileri mi ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi Bat gelene kadar
Sivilce gebelik belirtisi miKizlar benim de bata 3 gün kaldı baş ağrısı sivilcelenme adet sancısı var bolca da akıntım ins gebelik belirtileridir bu ay klomen kullandım
Sivilce gebelik belirtileri arasında varSivilce gebelik belirtisi mi
Sen yaptın mı test canım bidahaHadi inşallah görürüz o zaman 2. Çizgileri..
Negatif canımSen yaptın mı test canım bidaha
Hayırlısı olsun inşallah bende bu ay yumurtlama göremedim bidahaki ay bakacağız inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinNegatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?