Gebelik belirtileri mi ?

KIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Kaç yumurtanız gelişmişti acaba Bu arada gözünüz aydın

KIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Hadi gözün aydın canım
Kadın doğum doktorum 1 tane yumurta gösterdi ama onun öncesinde tüm batın ultrasona girmiştim orada da doktor 2 tane var demişti benim doktor da 1 tane gösterdi biri 13 mm di biri 15 çatlatma iğnesi yapıldığı gün de 22 mm bı yumurtan var demişti öteki nerede noldu bilmiyorum

Geri gitmiştir diğeri

Doktor ultrason fotoğrafı verdiğinde 2 yumurta vardı galiba yanlış bilgi vermek istemem tam açıklamamıştı çünkü teşekkür ediyorum darısı size ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah

Hayırlı olsun canım benim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah
Amin cümlemizin inşallah canım kan verdim değer 19 pazartesi gideceğim bakalım ne olcak rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin inşallah canım haberlerin bekliyoruz bence test için acele etmen ben adetine 10 geçti anca belli etti en iyisi kan testi

Gebelik testi yaptınız mi

Selam kızlar bir sorum olucak size pazar bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu sarıya dönük bi akıntı.dün akşama kadar ne ağrım vardı ne de adet oldum akşam yine adet olucakmışım gibi bi ağrı oldu.bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…