• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri mi ?

Selam kızlar 😊 bir sorum olucak size pazar bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu sarıya dönük bi akıntı.dün akşama kadar ne ağrım vardı ne de adet oldum akşam yine adet olucakmışım gibi bi ağrı oldu.bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...
Canim sonuc ne oldu yeni goruryorum

Selam kızlar size bişey sormak istiyorum😊 bat 25 nisan şöyle bir durumum var bu ay dişim çok ağrıdığı için çok fazla majezik ağrı kesici içmek zorunda kaldım bide merdivenlerden düştüm geçen hafta bugün o yüzden de diclomec diye bi ilaç kullandım bi kaç gün iki gündür adet olucakmışım gibi ama kasık ağrımda bel ağrımda yok sadece altan bi baskı hissediyorum oldum olucam gibi gaz var fazlaca ara ara tansiyonum düşüyo dizlerimin bağı çözülüyo ağzımın içi acı zehir gibi oluyo midemi bulandırıyo normalde ağrı kesiciyi çok fazla içtiysem erken adet olurum ama bu kez olmadım sizce bu belirtilerle hamile olabilir miyim bir sürü de ilaç içtim korkuyorum ya merdivenden de düşünce düştükten sonra ki sabah çok fazla kasık ağrım oldu sonra geçti anlayamıyorum testte yapamıyorum daha erken çıkmaz diye yardım edin

Benim de bir hafta var batıma üç gündür göğüs uçlarım ama sadece dokununca acıyor hassaslaştı. Normalde daha önde hiç ucu hassaslaşmazdı .Bir de iki gündür afedersiniz sarıya yakın yapışkan bir akıntı ama çok az bir şekilde geldi. Karnımın alt kısmında hassasiyet var doluluk hissi var. Onun dışında uyku vs yok. Batıma 9 gün kala erken gebelik testi yaptım dayanamayıp böyle çıktı. Sarı akıntı deyince yazmak istedim.Eki Görüntüle 3010180

Benim de bir hafta var batıma üç gündür göğüs uçlarım ama sadece dokununca acıyor hassaslaştı. Normalde daha önde hiç ucu hassaslaşmazdı .Bir de iki gündür afedersiniz sarıya yakın yapışkan bir akıntı ama çok az bir şekilde geldi. Karnımın alt kısmında hassasiyet var doluluk hissi var. Onun dışında uyku vs yok. Batıma 9 gün kala erken gebelik testi yaptım dayanamayıp böyle çıktı. Sarı akıntı deyince yazmak istedim.Eki Görüntüle 3010180
Merhaba aynı belirtiler var ve testi böyle benim de 2. Çizgi hayalet çizgi gibi görüyorum sanki hamile miydiniz acaba?

Back