• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri mi ?

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım yumurtlama günleri değerlendirildi.Reglime 7 gün kaldı ve 3 gündür baş ağrım , aşırı karın şişliğim ve bugün başlayan göğüs ağrım var.Gebelik belirtilerinde Akıntı yumurta akı gibi olur deniliyor ama benimki sarıya yakın bir akıntı sizce bunlar gebelik belirtileri mi ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi Bat gelene kadar 🙏🏻
KIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH 🥰🥰

Ben çatlatma iğnesi ile adetime 3 gün kala öğrendim ama genelde zaten iğnenin 14. Günü testler doğru sonuç veriyor diye öyle oldu sanırım belirti olarak de sivilce adet ağrısı kaşık ağrısı krem gibi beyaz bir akıntı göğüs ağrısı bunların hepsi akıntı hariç benim adet belirtilerim adet olacam diye beklerken 14. Günü bir test yapayım dedim pozitif görünce çok şaşırdım
Kaç yumurtanız gelişmişti acaba Bu arada gözünüz aydın

KIZLAR HAMİLEYİİİİMMM
İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLA SIHHATLE NASİP ETSİN VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH 🥰🥰
Hadi gözün aydın canım 🥰🥰
Kadın doğum doktorum 1 tane yumurta gösterdi ama onun öncesinde tüm batın ultrasona girmiştim orada da doktor 2 tane var demişti benim doktor da 1 tane gösterdi biri 13 mm di biri 15 çatlatma iğnesi yapıldığı gün de 22 mm bı yumurtan var demişti öteki nerede noldu bilmiyorum 😄

Hadi gözün aydın canım 🥰🥰

Kadın doğum doktorum 1 tane yumurta gösterdi ama onun öncesinde tüm batın ultrasona girmiştim orada da doktor 2 tane var demişti benim doktor da 1 tane gösterdi biri 13 mm di biri 15 çatlatma iğnesi yapıldığı gün de 22 mm bı yumurtan var demişti öteki nerede noldu bilmiyorum 😄
Geri gitmiştir diğeri 😁

Doktor ultrason fotoğrafı verdiğinde 2 yumurta vardı galiba yanlış bilgi vermek istemem tam açıklamamıştı çünkü 🙏🏻 teşekkür ediyorum darısı size ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🥰

Hayırlı olsun canım benim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah 🙏🏻😍
Amin cümlemizin inşallah canım kan verdim değer 19 pazartesi gideceğim bakalım ne olcak rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ay çok sevindim yaa gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah be çatlatma iğnesi kullanmadım doktor sadece klomen yeterli bu ay dedi bakalım şu an tam 7 gün var bat a inşallah bende pozitif sonuçlar görürüm 🤭🥰
Amin inşallah canım haberlerin bekliyoruz bence test için acele etmen ben adetine 10 geçti anca belli etti en iyisi kan testi

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım yumurtlama günleri değerlendirildi.Reglime 7 gün kaldı ve 3 gündür baş ağrım , aşırı karın şişliğim ve bugün başlayan göğüs ağrım var.Gebelik belirtilerinde Akıntı yumurta akı gibi olur deniliyor ama benimki sarıya yakın bir akıntı sizce bunlar gebelik belirtileri mi ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi Bat gelene kadar 🙏🏻
Gebelik testi yaptınız mi

Selam kızlar 😊 bir sorum olucak size pazar bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu sarıya dönük bi akıntı.dün akşama kadar ne ağrım vardı ne de adet oldum akşam yine adet olucakmışım gibi bi ağrı oldu.bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Back