Akıntı olması normal krem rengi veya beyaz akıntı benimde olmuştu ama sadece gebelikde değil bazen enfeksiyon olduğunda veya üşütüncede olabiliyor akıntı tabi en güveniliri test yapın isterseniz ozaman netleşir.kizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya
boyle bisey yasayan varmi ?
yarin alirim insallah test canimAkıntı olması normal krem rengi veya beyaz akıntı benimde olmuştu ama sadece gebelikde değil bazen enfeksiyon olduğunda veya üşütüncede olabiliyor akıntı tabi en güveniliri test yapın isterseniz ozaman netleşir.
kizlar bat bugun
testte yok evde yapmaya
boyle bisey yasayan varmi ?[/QUO
Test yaptınmı canım
Test yaptınmı canımkizlar bat bugun
testte yok evde yapmaya
boyle bisey yasayan varmi ?
hasta oldumT
Test yaptınmı canım
Selamlar sorunuzun gercek cevabını test yaptıgınızda bulacaksınız bunun tahminini kesin olarak hicbirimiz yapamayız ama kendi örnegimi sunabilirim. Benim belirtilerim regle 4 gun kala cok belirginlesmisti test yaptım 2 saat sonrası silik 2. kırmızı çizgi çıkmıştı hatta regle 10 gun kala ben saglıklı meyva alısverisi yapmaya baslamıstım erken bulabilirsiniz o zamanda ki biraz önceden hissetmek gibi oldu ve garip bir sinir baslamıstı ordan suphelenmistim.Kızlar banada yardımcı olun. Adetin 11-14-15-17.günleri ilişki oldu . 21. Günü gece bi anda mide bulantısı oldu normalde parmak salmadan kusamam ama kavaboda direk kustum ve bulantım geçti. Ara ara hafif bulantım oluyo ve sinirlilikde var bu ara. Adetime 5 gün kaldı. Sizce olabilirmi yoksa daha erken mi. Ara ara kasık ağrısıda var
Insallah olur olmaz ise denemeye devam benim 2 yıl deneme sonrası olmustu. Benim hem ilk ay denemesinde tutan hemde 10 yıldır olmayıp sonra hamile kalan arkadaslarım var tabi ki uzun sure beklemek yoruyor birde çevre baskıları surekli eee bebis yokmu artık bakalım ?? soruları.. zamanın uzunlugundan cok saglıklı bebislerimiz olması önemli birde kafa rahatlığı hakikatten onemliymis eeee tamam artık olmayacak demekki bebis diye dusundugum ay rahat bırakıp hamile kalmıstım.Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım bu sayfaya 2 gün geçti adetim ağrı akıntı bel ağrısı çekiyorum . 1.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadik sizce artık basarmismiyizkii
Selamlar tabiki sart degil her bireyin ayrı belirtileri olabilirMerhabalar arkadaşlar beta testine göre hamileyim ama koku hassasiyetim yok olması şart mı
GEBELİK BELİRTİLERİM Ceylinam'dan hepimize sevgiyle buyrun sıcak sıcaak
2. Gözlerimin değişik bakması ve renkli kısmının parlaklaşması
- Sinirli olmak, normalde daha az takılı kalacağın bir olayı daha fazla önemseyip üstünde durmak, kolay hüzünlenmek
3. İdrarın koyu renkte ve kokulu olması, sık idrara çıkma
Dışkının koyu renkli olması sonraki günlerde kabızlığın ishale dönmesi
4. İştah artışı
5. Bel çevresi kalınlaşması
6. Göğüslerin büyümesi ve sızlamaya başlaması
7. Karnın alt tarafında bombeli bir şişlik oluşması
8. Gaz oluşması
9. Özel bölgenin şiş gibi durması, sol kasıkda batma ve hafif bir ağrı hissi regl olcakmış gibi hissetmek
ıslaklık hissi var gibi gelip bir şeyin gelmemesi ama regl tarihinin son günlerinde çok hafif koyu kahve
lekelenme olması
10. Yüzün soluklaşması ve sivilceler çıkması
11. Saç dökülmesi
12. Avuç içi ve ayak tabanı sıcaklık basıp yanması. Geceleri ise birden üşüme gelmesi
13. Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi
14. Yorgunluk ve arada tansiyon düşmesi
15. 6. Hissin kuvvetlenmesi, anne olduğunu hissetmekCeylinam
Hepside bende var Saydığınız bütün belirtiler inşallah hamileyimdirGEBELİK BELİRTİLERİM Ceylinam'dan hepimize sevgiyle buyrun sıcak sıcaak
2. Gözlerimin değişik bakması ve renkli kısmının parlaklaşması
- Sinirli olmak, normalde daha az takılı kalacağın bir olayı daha fazla önemseyip üstünde durmak, kolay hüzünlenmek
3. İdrarın koyu renkte ve kokulu olması, sık idrara çıkma
Dışkının koyu renkli olması sonraki günlerde kabızlığın ishale dönmesi
4. İştah artışı
5. Bel çevresi kalınlaşması
6. Göğüslerin büyümesi ve sızlamaya başlaması
7. Karnın alt tarafında bombeli bir şişlik oluşması
8. Gaz oluşması
9. Özel bölgenin şiş gibi durması, sol kasıkda batma ve hafif bir ağrı hissi regl olcakmış gibi hissetmek
ıslaklık hissi var gibi gelip bir şeyin gelmemesi ama regl tarihinin son günlerinde çok hafif koyu kahve
lekelenme olması
10. Yüzün soluklaşması ve sivilceler çıkması
11. Saç dökülmesi
12. Avuç içi ve ayak tabanı sıcaklık basıp yanması. Geceleri ise birden üşüme gelmesi
13. Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi
14. Yorgunluk ve arada tansiyon düşmesi
15. 6. Hissin kuvvetlenmesi, anne olduğunu hissetmekCeylinam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?