Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 1-2 gün daha bekle derim 12-14 günde belli oluyormuş geç döllenme. İnşallah hamilesindirMerhabalar kimse yazmamış ama sonuç alan var mı acaba benimde bu ay 10 gün gecikti 7. Gün idrar testi negatifti var ise tekrarlasam çıkar mı idrar testinde
Benim bugün 19.gün ve hâlâ adet olmadım doktor da kendiliğinden bekleyelim bir ay dedi eğer olmazsa söktürücü dedi ama negatif bu kadar gecikmeye pozitif bari olsaydın be gülümKızlar bu ay herkes gecikmiş mevsimsel olabilir gecikmemin 5.günü bugün ve adet oldum benimde testlerim negatif çıkıyordu bende geç döllenme olabilirmi diye düşündüm ama yanılmışım
Niye o kadar gecikmiş peki doktorun bişey dedimi bende çok merak ediyorum daBenim bugün 19.gün ve hâlâ adet olmadım doktor da kendiliğinden bekleyelim bir ay dedi eğer olmazsa söktürücü dedi ama negatif bu kadar gecikmeye pozitif bari olsaydın be gülüm
Aynı şekilde ben de 5 gün gecikmeyle adet oldumm nasip artık buna şükür diyelim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kolaylıkla inşallahKızlar bu ay herkes gecikmiş mevsimsel olabilir gecikmemin 5.günü bugün ve adet oldum benimde testlerim negatif çıkıyordu bende geç döllenme olabilirmi diye düşündüm ama yanılmışım
Perşembe günü doktora gittim hiçbir sıkıntı yok değerlerinde dedi kist falan da yok bende olman lazım eninde sonunda olursun dedi söktürücü yazayım dedi ya da bir ay daha bekleyelim dedi bende bekleyelim dedim ve hâlâ adet olmadım 23 gün geciktiNiye o kadar gecikmiş peki doktorun bişey dedimi bende çok merak ediyorum da
Regl olmadan benimde karnım şişer göğüslerim vs ama olmadım 2 gün önce kasığıma agri girdi yarım saat gitmedi sırtım agriyor kasiklarim göğüslerim doldu ağrıyor midemde hazımsızlık var ekşimsi bir tat var test yaptım 2 kere negatif çıktı Perşembe günü hastaneye gitmeyi düşünüyorum bundan 1 ay önce de regl olmamıştım bi hafta sonra oldum gebelik yoktu şimdi bilmiyorum var mi yok muMerhaba kızlar, şöyleki adetim tam 9 gün gecikti, sat 8 Temmuz bat ise 8 ağustostu döngüm 30-33 gün arasında değişiyo, daha önce hiç böyle olmamıştı en fazla 6 gün olmuştu o da kimyasaldı zaten ama bu sefer 10 gündür regl olamıyorum ve gebelik belirtilerine çok benzeyen belirtilerim var her adet zmaanı bir hafta önceden regl ağrılarım başlardı şimdi olmadı sadece kasığımda batma ve sızlamalarım var ve ara ara şekli rengi değişen çok ve sık miktarda akıntılarım oldu, idrar testi yapıyorum kaç gündür hep negatif çıkıyo, kasığımda değişik ağrılarım olmasa adet olcam diycem üzerinde durmuycam ama gebelik gibi de hissediyorum, idrarda çıkmadığı için kanda vermek istemiyorum napıcam bilmiyorum, aranızda gebeliğini negatif idrar sonuçlarından sonra geç öğrenen var mı, lütfen tecrübelerinizi anlatın bi umut arıyorum resmen