Hareket berekettir dedikleri aslında bu süreçte aman bi şey olmasın diye vücudumuzu hareketsiz bırakıp rahimdeki kan akışını da yavaşlatıp yanlış bi şey yapıyoruz bence ya
Benimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağım
Benimde adetime üç hün var dün kahverengi bir damla geldi bugünde sadece peçeteye normal akıntı ile pembe bir kaç damla geldi ama erken gebelik testim negatif yumurtalığımdan çok göbeğimde ağrı var sizce yerleşme kanaması mı regl mi olacağım
Dün yaptım negatifti yarında regl günüm ya regl olursam diye bugün test yapmıyorım ne olur ne olmaz ümitlenip yarı yolda kalmak istemiyorum bu ay çok belirtim vardı hep testim negatif çıktı
Kızlar çok merak ediyorum herkes erken belirti olmaz diyor ama ben yumurtlamadan sonra bile kendinde farklılık hisseden anneler gördüm çok merak ediyorum siz ne zaman şekilde anladınız en erken ne hissettiniz???