kuzucum evet bi kadının kıyıda köşede parası olmalı eşinpara tutamayan biriyse oldugunu söleme fakat bende yapıorum eşime maaşımı 100 tl eksk söledim oda bilio bunu biriktiriorum mutfak parasıda bende onuda biriktiriorum artanları günlere giriorum onlarıda birikime katıorum ben gizli saklı iş yapmak istemediğim için evet biriktiorum var diorum ama miktar belirtmiorum:) sonuçta bana hayatın atıorum 3.000 liraya ihtiyacımız var tv alcaz son model o kadar param yok derim ama küçük bi yatırım var örneğin gram altın çok düştü kesin kar yapcaz veririm yaniş ben biriktirdiğimi sölüorum ama miktar belirtmiorum:)şimdiye kadar istemedi.... fakat isterse ne istediğine göre değerlendiririm:)
elime 10-20 eçersede böle bi yerlere sıkıştırırım gecenin bi vakti olduki başımıza bişe geldi hastalık bişe durduk yerde uyurken kalp krizi geçirdim olmadık şey diil yada allah korusun memlekette bizimkilere bişe oldu gidebilcek gelebilcek paramız olsun kenarda dünyanın bin türlü hali var onun için evde para olması her yönden iyidir....... benim fikrim bu tabi benim için rahat etmediği için eşime söledim ama ordan burdan para çıkarınca adam şok oluyo:) yani şöyle bi silkinsem onun bi maaşı kadar para çıkarırım ama o bunu bilmiyo bi miktar var ama ne kadar?daha 6 aylık evliyim bu kadar oldu :) zaten sen beni zengin etcen diyo:) oda memnun halinden:) ve evet bi rahatlık varmı var neyin rahatlıgı dersen başımıza bişe gelse o an için paramız var bunu bilio ve kendini güvende hissedio:)
fakaaaaaaaaaaaaat aptal olmayaydımda bekarlığımda elime geçen oncaaaa parayı çar çur etmeyeydim bunu eşime asla sölemezdim:) onu ilgilendirmez çünkü:)
34: