Benim çatı ağrısı başladığından beri var hatta bugün daha çok ağırmaya başladı sanki bugün daha aşağıda hissediyorum bebeği çünkü
Bazen derisinde bile hassasiyet hissediyorum ben birde oturup kalkarken ve yürüyünce çok ağrıyor
Dinlenince hafifleyen ağrı tehlike olmadığını gösterir. Dinlenince geçmeyen ağrı doğumun başladığını gösterir. Bebiş aşağıda diye ağrıyor canım merak etme ve kendini yormamaya çalış. Ben de aynıyım. Hatta bu sabah doğuruyorum sandım. Feci sancım vardı.Kizlar belim Catim agriyor normalde de bugun gun boyu Vajina Agrisi cekiyorum ici agriyor catimda buna eslik ediyor ve belim
garip geldi cunku ilk kez boyle bir agrim var tarif edemedigin garip bir agri yatinca hafif ama ayakta ve yururken baya agriyor :/
Dinlenince hafifleyen ağrı tehlike olmadığını gösterir. Dinlenince geçmeyen ağrı doğumun başladığını gösterir. Bebiş aşağıda diye ağrıyor canım merak etme ve kendini yormamaya çalış. Ben de aynıyım. Hatta bu sabah doğuruyorum sandım. Feci sancım vardı.
olacak artik canim 9 ay agrilarla geciyor bende ayniyimKizlar belim Catim agriyor normalde de bugun gun boyu Vajina Agrisi cekiyorum ici agriyor catimda buna eslik ediyor ve belim
garip geldi cunku ilk kez boyle bir agrim var tarif edemedigin garip bir agri yatinca hafif ama ayakta ve yururken baya agriyor :/
olacak artik canim 9 ay agrilarla geciyor bende ayniyim
derisinde degil de ben icinde hissediyorum agriyi rahimde diyim daha mantikli olucak :)
hem rahim kendini hazirliyor hemde kafa asagi indikce baski yapiyor ondan agriyor ben artik her saniye agrilarrla bas etmeye calisiyorum normalKizlar belim Catim agriyor normalde de bugun gun boyu Vajina Agrisi cekiyorum ici agriyor catimda buna eslik ediyor ve belim
Çok iyi anlıyorum anlatamadığımız garip yerlerde ağrılar hissediyoruz artık
ufaklıklar gelsede kurtulsak
hem rahim kendini hazirliyor hemde kafa asagi indikce baski yapiyor ondan agriyor ben artik her saniye agrilarrla bas etmeye calisiyorum normal
ahhh ahh hergun bir umutla kalkip bir umutla yatiyorum ama sipa bir turlu hazirlanipta gelemedi bi gelir gibi oluyor seviniyoruz sonra gene gelmiyor sıpa babasıda okadar bekledi bekledi oda umudu kesti garibim hadi gidelim hastaneye dogurtsunlar zorla dioBebegim ya senin eli kulaginda bebis valla :)
safak 4 dio :)
dogru soyluyorsun cati agrim hep oluyordu da seyim agrinca
Dedim ne oluyoruz
ahhh ahh hergun bir umutla kalkip bir umutla yatiyorum ama sipa bir turlu hazirlanipta gelemedi bi gelir gibi oluyor seviniyoruz sonra gene gelmiyor sıpa babasıda okadar bekledi bekledi oda umudu kesti garibim hadi gidelim hastaneye dogurtsunlar zorla dio
sorma yaa dogum baslasin die denemedigim birsey kalmadi cinsel iliski temizlik yuruyus baya tempolu yuruyus ama comel kalk agda hurma ne duyduyssm yaptimm yokk yokkErkekler bizden de sabirsiz esimde ogle :)
insallah gelsin su pasamiz ya ne hazirlikmis arkadas bir bitirip gelemedi
Dort gozle bekleniyor kendileri biraz cabuk hazirlansin :)
sorma yaa dogum baslasin die denemedigim birsey kalmadi cinsel iliski temizlik yuruyus baya tempolu yuruyus ama comel kalk agda hurma ne duyduyssm yaptimm yokk yokk
Hurma bende yiyorum gunde 1 tane :)
cinsel iliskide benim az kasilio sadece artik biraktik biz vajinam agriyor die.
demekki keyfi yerinde icerde pasamizin :)
heey eymen pasa dunyaya gelmeni bekliyoruz huu
Hurmayı ben 5 aylık hamileliğimden beri her gün 5-6 tane yiyorum. Doğursam ben doğururdum. Sevdiğim ve canım istediği için yiyorum. Ama bir etkisi olmadı bana. Bebek doğum kanalına girse doğum sancılarının başlaması gerek canım. Senin başı baskı yaptığı için ağrıyor.ben de her an birşeyler hissedip nişan geldi mi diye tuvalete koşuyorum. Bu zamanlarda vajinal akıntı da artıyor ve nişan mı değil mi anlayamıyorum. Ama kasılmalar düzensiz aralıklarla diye için rahat. Kasılmalarını takip et. Gerekirse saatlerini yaz düzenli mi düzensiz mi diye bak. Düzensizse sıkıntı yok. Kızlar aceleci olabiliyorlar. Bu yüzden kasılmaların takibi önemli. Ben yazıyorum ama benim biri yarım saat sonra diğeri 2 buçuk saat sonra sonrakiler 10 dk ara ile sonra bir saat ara ile falan derken çok düzensiz.Hurma bende yiyorum gunde 1 tane :)
cinsel iliskide benim az kasilio sadece artik biraktik biz vajinam agriyor die.
demekki keyfi yerinde icerde pasamizin :)
heey eymen pasa dunyaya gelmeni bekliyoruz huu
Hurmayı ben 5 aylık hamileliğimden beri her gün 5-6 tane yiyorum. Doğursam ben doğururdum. Sevdiğim ve canım istediği için yiyorum. Ama bir etkisi olmadı bana. Bebek doğum kanalına girse doğum sancılarının başlaması gerek canım. Senin başı baskı yaptığı için ağrıyor.ben de her an birşeyler hissedip nişan geldi mi diye tuvalete koşuyorum. Bu zamanlarda vajinal akıntı da artıyor ve nişan mı değil mi anlayamıyorum. Ama kasılmalar düzensiz aralıklarla diye için rahat. Kasılmalarını takip et. Gerekirse saatlerini yaz düzenli mi düzensiz mi diye bak. Düzensizse sıkıntı yok. Kızlar aceleci olabiliyorlar. Bu yüzden kasılmaların takibi önemli. Ben yazıyorum ama benim biri yarım saat sonra diğeri 2 buçuk saat sonra sonrakiler 10 dk ara ile sonra bir saat ara ile falan derken çok düzensiz.