Gebeligin Son Aylarinda Vajina Ağrisi

Kızlar benim de üç haftadr günde bir iki kez beyaz akıntım geliyor böyle hafif süt yoğurt karışımı kıvamda.bi de bugün sağ kasık kemiğim ağrıdı çok fena yataktan kalkarken.ama düzensizkasılmalarım son derece azaldı günler geçmiyo sanki her gün bir ay kalıyo

Kızlar benim de üç haftadr günde bir iki kez beyaz akıntım geliyor böyle hafif süt yoğurt karışımı kıvamda.bi de bugün sağ kasık kemiğim ağrıdı çok fena yataktan kalkarken.ama düzensizkasılmalarım son derece azaldı günler geçmiyo sanki her gün bir ay kalıyo

O akinti bendede var kiz eskiden gelmezdi simdi hafif su ile birlikte sut kesigi gibi akinti pit die dusuo bende bisi mi geldi acaba die kosturuyorum bakiorum ki o gelmis :/

Normalmiş canım korkma,yeter ki kokulu veya grimsi yeşilimsi olmasın.ben ilk zamanlar suyum mu gelio acaba die endişelenmiştim alıştım artık

Normalmiş canım korkma,yeter ki kokulu veya grimsi yeşilimsi olmasın.ben ilk zamanlar suyum mu gelio acaba die endişelenmiştim alıştım artık

Pedle dolaniyorum gunluk camasirimi mahfedio gunde 4 5 defa ic camasiri degirtirmekten bir hal olmustum oh iyi ozaman aman.
bu arada kisce ne zaman hareket etse idrar torbam sikisiyor altima kaciracak gibi hissediyorum.
ayaktayken de basi cikicak saniorum :)

Benim özellkle dün ve bugün afedersin bebeği vajinsmda taşıyorum hissi yaşıyorum yürürken daha önceleri yoktu,ara ara ufak idrar kaçırmaları zaten oluyo nstde sancı çıkmadı bugün,senin dr ziyareti ne zaman?ben bugün gttim 2900 olmuş kilosu

Benim özellkle dün ve bugün afedersin bebeği vajinsmda taşıyorum hissi yaşıyorum yürürken daha önceleri yoktu,ara ara ufak idrar kaçırmaları zaten oluyo nstde sancı çıkmadı bugün,senin dr ziyareti ne zaman?ben bugün gttim 2900 olmuş kilosu

Oo masallah tatlim 8 temmuzds gidicez bizde.aynen dun sabah basladi bende basini vajinamda hissediorum hala ogle yururken bile ister istemez bacalari aca aca gidiormusum esim dio yuruyusun degisti. Sunnetli cocuklar gibiyim :KK43:
Doktoruna soyledin mi tatlim durumunu ? Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz cunku

Valla doktorum şu an normal doğum gözüküyo dedi ben de sevindim .baş aşağı duruyo doğal olarak. suyum da iyiymiş zaten rahat bi doktor erken doğum riski diyen başka bi dr vardı,endişelendrmişti ,bu isededi ki geçen hafta :kilo 2700 olmuş gelmişsin 35.haftay,bırak gelecekse gelsin akışına bırakın☺️ Doktorun verdiği rahatlık önemli .Artık vajinada dolgunluk hissetmemiz de notmal,inssn iyice paytaklaşıyo yürürken

Valla doktorum şu an normal doğum gözüküyo dedi ben de sevindim .baş aşağı duruyo doğal olarak. suyum da iyiymiş zaten rahat bi doktor erken doğum riski diyen başka bi dr vardı,endişelendrmişti ,bu isededi ki geçen hafta :kilo 2700 olmuş gelmişsin 35.haftay,bırak gelecekse gelsin akışına bırakın☺️ Doktorun verdiği rahatlık önemli .Artık vajinada dolgunluk hissetmemiz de notmal,inssn iyice paytaklaşıyo yürürken

Masallah canim benim normal dogum gozukuo hayirlisi ile alalim kucagimiza insallah.
asagida evet benim kizimin basida.
ben sata gore 33+1
ultrasona gore 35+6 yiz bugun.
seninde mi ogle yoksa suan 37 haftalikmisin

Adete göre 35+6 ultrasona göre 36+6 veya 36+7 civarındayım bi hafta önde.seninki tosuncuk nu olucak yoksa maşallah ☺️

Adete göre 35+6 ultrasona göre 36+6 veya 36+7 civarındayım bi hafta önde.seninki tosuncuk nu olucak yoksa maşallah ☺️

Ogle gibi gozukuyor tatlim :) insallah 40 ka kadar beklemez yoksa normal dogum imkansiz olur dedi doktor.
8 temmuzda sata gore 35
ultrasonda 38 oluruz tahminen doktor ne diycek merak icindeyim

Senin henüz haftada bire düşmedi tsbi randevun iki haftada bire mi düştü?valla bnmki de 40.haftayı hulursa dört kiloyu bulur ve normal doğum sanırım zorlaşır fakat bu brnim yorumum,doktor böyle bişey demedi

Senin henüz haftada bire düşmedi tsbi randevun iki haftada bire mi düştü?valla bnmki de 40.haftayı hulursa dört kiloyu bulur ve normal doğum sanırım zorlaşır fakat bu brnim yorumum,doktor böyle bişey demedi

Benim doktorum dedi bilincliyiz biz.
Ben hususi gec gidiorum bu sefer canim.
belki bundan sonra dusecek belli degil

Sen bilirsin tabi canım ama bende doktorum tarih veriyo,belki önemlidir artık kısa süreli takipler

Sen bilirsin tabi canım ama bende doktorum tarih veriyo,belki önemlidir artık kısa süreli takipler

8 den sonra sıklaşır mı sence ? çünkü ozaman sata göre 35+0
ultrasonda 38+0 çıkar yavrum ona göre değerlendirmeye alır az kaldı zaten :)

X