- 1 Ağustos 2014
- 887
- 381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim de üç haftadr günde bir iki kez beyaz akıntım geliyor böyle hafif süt yoğurt karışımı kıvamda.bi de bugün sağ kasık kemiğim ağrıdı çok fena yataktan kalkarken.ama düzensizkasılmalarım son derece azaldı günler geçmiyo sanki her gün bir ay kalıyo
Normalmiş canım korkma,yeter ki kokulu veya grimsi yeşilimsi olmasın.ben ilk zamanlar suyum mu gelio acaba die endişelenmiştim alıştım artık
Benim özellkle dün ve bugün afedersin bebeği vajinsmda taşıyorum hissi yaşıyorum yürürken daha önceleri yoktu,ara ara ufak idrar kaçırmaları zaten oluyo nstde sancı çıkmadı bugün,senin dr ziyareti ne zaman?ben bugün gttim 2900 olmuş kilosu
canımmm nasılsınnn bebıss agrı verıyor ama zamanıonda gelecek annesııı
dun kalp atısşlarını görduk teyzesı haftaya tekrar gıdıcez mutluyuz teyzesı bızzzInsallah abla cok sukur hep yatiyorum bakalim ne olaacak :)
siz nasilsiniz merak ediordum seni
dun kalp atısşlarını görduk teyzesı haftaya tekrar gıdıcez mutluyuz teyzesı bızzz
Valla doktorum şu an normal doğum gözüküyo dedi ben de sevindim .baş aşağı duruyo doğal olarak. suyum da iyiymiş zaten rahat bi doktor erken doğum riski diyen başka bi dr vardı,endişelendrmişti ,bu isededi ki geçen hafta :kilo 2700 olmuş gelmişsin 35.haftay,bırak gelecekse gelsin akışına bırakın Doktorun verdiği rahatlık önemli .Artık vajinada dolgunluk hissetmemiz de notmal,inssn iyice paytaklaşıyo yürürken
çok şükürrrrOy oy masallah kuzuma benim cok amah cok mutlu oldum yer onun minik atan kalbini teyzesi cok sukur allahimiza
Adete göre 35+6 ultrasona göre 36+6 veya 36+7 civarındayım bi hafta önde.seninki tosuncuk nu olucak yoksa maşallah
Senin henüz haftada bire düşmedi tsbi randevun iki haftada bire mi düştü?valla bnmki de 40.haftayı hulursa dört kiloyu bulur ve normal doğum sanırım zorlaşır fakat bu brnim yorumum,doktor böyle bişey demedi
Sen bilirsin tabi canım ama bende doktorum tarih veriyo,belki önemlidir artık kısa süreli takipler