Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Gunaydin cnm :) ya cok tskederim cnm yardimci oldugun icin Allah razi olsun . Tmm bn bilgileri aldim cnm ins bi giderm eger bulamazsam ya da ulasmm zor olursa dedigin gibi no sunu fln alabilirim senden. Biz simdi bir iki ay dinlenme surecindeyiz sonra ins hem bunu kullancm bagisikligim icin fln gerekli cunku bnce hem de baslariz artk . Tabi ki de guzel haberleri hemn paylasrim cnm :) . Dua et bana su test sonuclarini da bi alalim ins guzel sonuclar

riva ederm canım keşke daha çok yardımım dokunsa inşallah tez vakitte hayırlı sonuçlar alırsın içini ferah tut ben ocak ayında ilk gebeliğini yaşadım kalbi durunca alındı çok harap ettim kendimi o kadar işte uğraş sahip ol ama ellerinden kaysın şimdi kim bilir kaç sene uğraşıcam diye çok üzülmüştüm ama rabbim çok beklemedi şimdi yine hamileyim hatta 12. hafta bitmek üzere sadece çok düşünme düşündükçe olmuyo tecrübeyle sabit

.
Akışina birak diyosun yani dedigin cnm syres yapmamk lazim. Bnde hsziranda tekrar hamile old ogrenince cok sevinmistim ama devami nasip olmadi vardir bi hayir dioruz cnm. Tekrar cok tesekkurler cnm . Ins saglikli hamilelik gecirip alirsin kucagina :) ve ins bana sa nasip oluuurrr

Merhaba Kızlar bende Allahım nasip ederse Nisan da doğum yapacağım ancak daha çok başta olmasına rağmen acaip zor geçiyor çünkü hamilelik öncesinde de ileri düzey gastrit reflü teşhisi koyulmuştu şimdi ne gündüz ne gece uykum kalmadığı gibi devamlı bulantım yanmam var ... Yediğim hiç birşey kalmıyor hem açım hem uykusuzum hem de halsizim doktoruma söyledim hastanede biraz sana bakalım istersen dedi ama daha şimdiden hastanede kalmaya başlarsam bulantılar ağrılar sancılar arttığında naparım bilemedim ( Benim gibi ağır geçiren arkadaşlar varsa ne önerirler ??? Birde dualarınızdan eksik etmeyin bizim dualarımız çok daha kıymetli şuan , tez vakitte sağlıkla huzurla mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza alalım İnşAllah

kızlaaaar merhabaa ben de hamileyyiiim:) bugğn biraz önce öğrendimm yeni yenicik hamileyim:) kanda 30 çıktı değerim 2 gün sonra artış var mı diye bakılacak hayırlısıyla inşallah.. bende regl belirtileri gibi göğüs ve hafif karın ağrısı dışında hiç biey olmadı.. daha reglime 5 gün var gerçi ben biraz aceleciyim sanırım ama.. herkese selamlar sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah..

Gozun aydin cnm :)

Arkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?

Ben adetime 4 gün varken test yaptım öğlenki idrarımla üstelik pozitif çıkmıştı. Bu kadar erken çıktığı için mi bilmiyorum. Bebiş şuanda bana kendini çok hissettirio. Ben daha hamile olduğumu öğrenmeden bir iki hafta kadar önce yumurtalıklarıma iğne batar gibi oluyordu. Hatta öyle bir giriyordu ki kasılıp kalıodum. Sonra gögüslerime dokunamaz oldum. Cok sıZlamaya başladı. Ama bence en büyük belirtisi adetimden bikaç gün önce kahverengi lekelenmem geldi. İki gün kadar sürdü. Oda bebeğin rahme geçişinden dolayı oluyormuş.

Ca
Arkadaşlar selam keseyi görmek önemliymiş ne zaman görülüyor bu kesecik?:)

Canım bende dört haftalıkkeb gittim ultrosonda göründü benim kesem kücük nokta gibi bişeydi. Normalde o kadar küçükken görünmüyormuş. Ama ben bilerek sabah tuvalete çıkmadan gittim, çok sıkışıktım. Tuttum kendimi bebiş için :) ve göründü

ikinci kontrole gıttınız mı ??

bız 4+4 de keseyı gorduk yanı bu pztesı ıdı. haftaya salı yenıden gıdecegız bebegı gormek ıcın , su an 5 bıttı 6. haftanın içindeyım bakalım merakla beklıyorum

bu arada hamılelık belırtın var mı?

ben gundelık hayatıma devam edıyorum kusma vs. yok umarım bundan sonrada boyle devam eder ...

beslenmem duzenlıydı o konuda ekstra sabah aksam sut ıcmeye basladım, folık asıte devam, bol bol da su ıcıyorum...
ve kendımı yormuyorum hıc..

merhabaaa;
bende 2 gün önce 4+4 oldğumu öğrendim yani bugün 4+6 yım:) kusma vs. yok ama çok uykum geliyo.. çalışıyorum masa başında nerdeyse uyucam ve yorgun gibiyim hep.. sizde de böyle mi kızlar? bide ara ara kasık ağrım var..gittğimzde keseyi gördük haftaya yine gidicez bakalam:)

Ben 5 i doldurdum 6. Haftaya girdim ama öyle aman aman bi belirtim yok:) arada bi uykum geliyor çabucak yoruluyorum, çok azda midem bulanıyor ama kusturcak veya bni çok etkilicek gbi değil umarım böyle devam eder diyorum:)

Ben 5 i doldurdum 6. Haftaya girdim ama öyle aman aman bi belirtim yok:) arada bi uykum geliyor çabucak yoruluyorum, çok azda midem bulanıyor ama kusturcak veya bni çok etkilicek gbi değil umarım böyle devam eder diyorum:)
iştahsızlık ta var mı sende_? resmen ıstahım kesıldı benım..

iştahsızlık ta var mı sende_? resmen ıstahım kesıldı benım..

Hayirli olsun :)) bende de istahsizlik, bitkinlik ve stres var. Kan verdim sabah. Sonucu bekliyorum bakalim. Idrar testinde negatif cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…