Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

doktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcam dedi. neye bakıcak anlamadım ama gidicem. bide ben folbiol kullanıyorum burdan okuluğum kadarıyla bazı doktorlar hamile kalınca farklı folik asit veriyomuş.onu sorcam
ben hala folbiol kullanıyorum.3.ay dolunca bıraktıracak büyük ihtimal

canımm ben de seni tanıyorum hatırladım seni tabi ki. sağolasın canım
bu akşam kan vercem yarın sabaha da doktorum çağırdı bi bakıcam dedi. bana her gün gel dese gidicem çok merak ediyorum.

olabilir de olmayabilirde canım.inşallah vardır.benim hiç belirtim yoktu

doktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcam dedi. neye bakıcak anlamadım ama gidicem. bide ben folbiol kullanıyorum burdan okuluğum kadarıyla bazı doktorlar hamile kalınca farklı folik asit veriyomuş.onu sorcam
ben de folbiol kullanıyordum,dr um bu sefer folic marka olan ilaçtan verdi,bu daha iyi dedi.Alttan bakınca daha net görünüyor ,ben de ilk gebeliğimde kese görünmediği için alttan bakılmıştım.çok ufak olunca,karından görünmeyince alttan bakıyorlar.

4 haftalıkken de bişeyler görünür mü? yarın 4+0 olcak daha

benim ilkinde de şimdi de 4+5 de görünmedi,özellikle kan değeri düşükse beklemek gerekiyor.benim 1559 du.pazartesi 6000 lerde olacak.o zaman gözükür dedi dr.um.ilk gebeliğimde 224 le başladım.ultrason için 9 gün beklemiştim.

Merhaba bayanlar
Sali günü ablamin dogumu içingittigim hastanede test yaptirdim hcg 989 çıktı. Acil doktoru biraz daha bekle tekrar bakakim yukseliyormu dedi. Esim heyecandan herkese duyurdu.niye bilmiyorum içimde bir korku sıkıntı ya bişi olursa ya devametmezse yada ne bilim mol gebelikse diye. Aslında kötü bir olayim olmadi şükür saglikli 3.5 yasinda kizim var kolay hamile kaldım normal dogurdum...iyi du s unmeye olumlu olmaya calisiyorum ama belkide ilk gebeligim gibi ne bulantı ne kusma hiç birşey olmadigi için kendimi gebe gibi hissetmiyorum

Kan değeri düşük olunca bulanti olmaz dedi doktorum.benimde 1559.daha çok erken dedi.bi hafta sonra başlar bence.olumlu düşünelim olumlu olsun.insallah sağ salim kucağımıza alırız.

Amin cnm insallah .
canım günaydınlar olsun inşallah hayırlı bir güne uyanmışsındır. ben ablanın aldığı yeri öğrendi bey ari ürünleri internette sitesi var alsancak ve bostanlı da şubeleri varmış bulamazsan numarasını adresini de yoklarım sana ben. istersen beni referans verebilirsin arkadaşım kullanmış istanbula kargo ile göndermişsiniz faydasını görmüş bana da tavsiye etti diye. zaten bal ve sütü gözünün önünde karıştırıyor nasıl kullanacağını felan anlatır oda bende yardımcı olurum. ben şifa bulacağına inanıyorum hiç faydası olmasa bağışıklık sistemin güçlenir tez vakitte hayırlı haber alalım inşallah beni bilgilendirmeyi unutma sakın

Bayanlar iki gündür kasiklarimda batma var agriyor ve sansi bir sisme gibi his var sizlerde de oluyor mu.
Her gebelik farklidir ama birinde olmayan birsey digerinde olunca insanin aklina hemen sorular geliyor

Bayanlar iki gündür kasiklarimda batma var agriyor ve sansi bir sisme gibi his var sizlerde de oluyor mu.
Her gebelik farklidir ama birinde olmayan birsey digerinde olunca insanin aklina hemen sorular geliyor
aynen kasıklarda ara ara batma,sızı oluyor.karnım şiş gibi.ve sürekli wc :/ ilk gebelikte böyleydi.şimdi de aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…