- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi loveandhope
-
ben hala folbiol kullanıyorum.3.ay dolunca bıraktıracak büyük ihtimaldoktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcam dedi. neye bakıcak anlamadım ama gidicem. bide ben folbiol kullanıyorum burdan okuluğum kadarıyla bazı doktorlar hamile kalınca farklı folik asit veriyomuş.onu sorcam
canımm ben de seni tanıyorum hatırladım seni tabi ki. sağolasın canımcanım ya çok sevindim.sabredebilirsen bir hafta bekle derim ben.ama kan tahlillerini yaptır 2 günde bir.acilde yapıyorlar.sağlıkla gelsin bebişin.ayy çok mutlu oldum ya.seni erken hamilelik belirtileri topiğinden tanıyordum
olabilir de olmayabilirde canım.inşallah vardır.benim hiç belirtim yoktuArkadaşlar bebişinizi saglıklı alırsnz inş kucagınıza size sorum olacak benim adete 9 gün var ama çoook yorgunluk var üzerimde ve aksamları karnım şişio sizce gebelik den olur mu bunlar ve 9 gün erken deil mi
alttan muayenede görebilir canım.hadi hayırlısıbu akşam kan vercem yarın sabaha da doktorum çağırdı bi bakıcam dedi. bana her gün gel dese gidicem çok merak ediyorum.
doktor sana dedi mi folbiol'e devam et diye yoksa kendin mi içiyosun?ben hala folbiol kullanıyorum.3.ay dolunca bıraktıracak büyük ihtimal
dr dedi canımdoktor sana dedi mi folbiol'e devam et diye yoksa kendin mi içiyosun?
tamam canım ben de doktora bi sorayım bakalım ne diyecek :)dr dedi canım
öğrenip sana her veririm canım inş sende şifa bulursunANladim cmm aminn ins ya. Bi ara bn de poleni faranjit icon kullandim ve sessim duzeldi sifali gercekten. Bn de izmirdeyim cnm ya nerden aldiniz eger hatirliosan soyleyebilir misinn
ben de folbiol kullanıyordum,dr um bu sefer folic marka olan ilaçtan verdi,bu daha iyi dedi.Alttan bakınca daha net görünüyor ,ben de ilk gebeliğimde kese görünmediği için alttan bakılmıştım.çok ufak olunca,karından görünmeyince alttan bakıyorlar.doktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcam dedi. neye bakıcak anlamadım ama gidicem. bide ben folbiol kullanıyorum burdan okuluğum kadarıyla bazı doktorlar hamile kalınca farklı folik asit veriyomuş.onu sorcam
4 haftalıkken de bişeyler görünür mü? yarın 4+0 olcak dahaben de folbiol kullanıyordum,dr um bu sefer folic marka olan ilaçtan verdi,bu daha iyi dedi.Alttan bakınca daha net görünüyor ,ben de ilk gebeliğimde kese görünmediği için alttan bakılmıştım.çok ufak olunca,karından görünmeyince alttan bakıyorlar.
Amin cnm insallah .öğrenip sana her veririm canım inş sende şifa bulursun
Kan değeri düşük olunca bulanti olmaz dedi doktorum.benimde 1559.daha çok erken dedi.bi hafta sonra başlar bence.olumlu düşünelim olumlu olsun.insallah sağ salim kucağımıza alırız.Merhaba bayanlar
Sali günü ablamin dogumu içingittigim hastanede test yaptirdim hcg 989 çıktı. Acil doktoru biraz daha bekle tekrar bakakim yukseliyormu dedi. Esim heyecandan herkese duyurdu.niye bilmiyorum içimde bir korku sıkıntı ya bişi olursa ya devametmezse yada ne bilim mol gebelikse diye. Aslında kötü bir olayim olmadi şükür saglikli 3.5 yasinda kizim var kolay hamile kaldım normal dogurdum...iyi du s unmeye olumlu olmaya calisiyorum ama belkide ilk gebeligim gibi ne bulantı ne kusma hiç birşey olmadigi için kendimi gebe gibi hissetmiyorum
canım günaydınlar olsun inşallah hayırlı bir güne uyanmışsındır. ben ablanın aldığı yeri öğrendi bey ari ürünleri internette sitesi var alsancak ve bostanlı da şubeleri varmış bulamazsan numarasını adresini de yoklarım sana ben. istersen beni referans verebilirsin arkadaşım kullanmış istanbula kargo ile göndermişsiniz faydasını görmüş bana da tavsiye etti diye. zaten bal ve sütü gözünün önünde karıştırıyor nasıl kullanacağını felan anlatır oda bende yardımcı olurum. ben şifa bulacağına inanıyorum hiç faydası olmasa bağışıklık sistemin güçlenir tez vakitte hayırlı haber alalım inşallah beni bilgilendirmeyi unutma sakınAmin cnm insallah .
aynen kasıklarda ara ara batma,sızı oluyor.karnım şiş gibi.ve sürekli wc :/ ilk gebelikte böyleydi.şimdi de aynı.Bayanlar iki gündür kasiklarimda batma var agriyor ve sansi bir sisme gibi his var sizlerde de oluyor mu.
Her gebelik farklidir ama birinde olmayan birsey digerinde olunca insanin aklina hemen sorular geliyor
Doktora gittin mi gittiysen ne diyoraynen kasıklarda ara ara batma,sızı oluyor.karnım şiş gibi.ve sürekli wc :/ ilk gebelikte böyleydi.şimdi de aynı.
doktora perşembe gittim,pazartesi keseyi görmeye yine gideceğim,şikayetlerime doktorum normal dedi.Doktora gittin mi gittiysen ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?