- 27 Ağustos 2015
- 6
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi loveandhope
-
- #1.001
Bendede ayni sekilde hem kasik hem bel agrisi doktorum normal dedi ama korkuyorum yinedeKızlar benim de dört hafta dolmak üzere kasiklar arada bazen çok şiddetli ağrıyor bir kaç dakika sürüyor normal mi acaba sizde de oluyor mu
Ben de internet ten çok araştırdım normal diyoBendede ayni sekilde hem kasik hem bel agrisi doktorum normal dedi ama korkuyorum yinede
herkese merhaba..kese görünmesini beklemek cok zor gerçektenbenim adet geçtiğinden 5 gün sonra test yaptım 47.4 çıktı.. doktor hamile oldugumu söyledi tabi dış gebelik vs de olabilir dedi. 24.08 de öğrendim 47.4 tü tabi ki ben dururmuyum 26.08 de test yaptım 114 oldu 28.08 de birdaha 312,74 cıktı.. 2 kattan fazla artıyor hcg ama yinede insan keseyi görmeden sürekli bir endişe içersinde oluyor. doktorumuzun hesabına göre ayın 9 unda 12800 civari hcg olur ancak alttan ultrasyonla görebiliriz dedi. bana bu tuaf geldi biraz ?? 02.09 da kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. sürekli akıntım oluyor kasık ve bel agrım var. ara ara batmalar. her akıntı hissettiğimde wc ye koşuyorum kanama vs mi acaba diye cok zor gerççekten inş. bir terslik cıkmadan keseyi ve bebğimi görürürm :)
inş. canım hayırlısıyla inşallah :) ama zaten biraz kıpırdansam cok cabuk yoruluyorum ben ve agrım oluyor sonra. sürekli uyuyasım var zaten ama maallesef çalışma hayatı buna izin vermiyor :)canım sakın çok iş yapma yat dinlen bol bol yemene beslenmene dikkat et inşallah tutunur bebişin sana :)
inş. canım hayırlısıyla inşallah :) ama zaten biraz kıpırdansam cok cabuk yoruluyorum ben ve agrım oluyor sonra. sürekli uyuyasım var zaten ama maallesef çalışma hayatı buna izin vermiyor :)
imkan varsa belli süre ara verme taraftarıydım fakat şuan hala bunu yapamadım :) ama büyük ihtimal yada ay sonra cıkarım ggibi geliyor hayırlısı bakalımAynen canim calisirken daha da zor malesefbenimde korkum o hamile kaldigimda nasil calisicam diye
imkan varsa belli süre ara verme taraftarıydım fakat şuan hala bunu yapamadım :) ama büyük ihtimal yada ay sonra cıkarım ggibi geliyor hayırlısı bakalım
hımm anlıyorum ama bence daha güzel çünkü özel sektörde zaten çıkarılma ihtimalin oluyor mesela ücretsiz izin kullanmak istesek her firma onay vermiyor fakat meb de böyle bi sorunun yok. hem hafta sonunda tatil ne güzel.. özel sektöre göre bence cok cok şanslısın canımBen ogretmenim canim oyle bir sansim yok maalesef
Canım tamamen bünyeyle alakalı.adet olacak gibi sancılanmak adet belirtilerini yaşamak en yaygın olanı.ama bulantı halsizlik baş dönmesi gibi belirtiler gebeliğin ileri haftalarında ortaya çıkıyor. Vücudunda onları arayarak hayal kırıklığı yaşama.adet geçmesini bekleyemem sabredemiyorum diyorsan adetine iki gün kala kan testi yaptır.değerin 5ten yüksek çıkarsa gebelik var demektir.ama çıkmassa geç döllenme de olabilir adet gecikmesi olursa testi yinelersin.allah seninde kucağını doldursun inşallah canımkızlar öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun :) Benim sormak istediğim şey şimdi yumurtlama döneminden ne kadar zaman sonra hamilelik belirtileri kendini gösterdi ?? Yani belirtiler ne zaman oluşmaya başladı. Cevaplarsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?