- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi loveandhope
Hanımlar bende 5+3 te kanamam oldu ben bi de yola çıkmıştım ve kimse hamile olduğumu bilmiyordu eşimden başka kayınvalidemin evinde oldu ve öyle lekelenmeler de değil bacaklarımdan döküldü ben korkudan ne yapacağımı sapıttım ve acil hastaneye gittik ki beni gören bir çok hamile kötü olup hastaneden gitmişler o gün düşük riski olacağını öğrendim iğne ve haplar verildi sürekli yattım oturmadım bile düşünün sadece bacaklarımı bazen yukarı koydum kusmalarım için bile yanıma kova koymuştum İğneler kevgir gibi yaptı kalçamı bi de sürekli serum aldım artık damar yolunu Çıkarmayın diyordum hemşireler üzülüyordu halime ama Şükürler olsun ki atlattım hala yatıyorum ağrılarım oluyor ve kusmalarım devam ediyor diye ama şimdi öğrendim biz elimizden geleni yapmakla Mükellefiz gerisi takdiri ilahi benimle aynı durumu yaşayan eltim iğneler ilaçlar ağır geliyor benden önemli değil diyip kullanmamış ve düşük olmuştu Allah bizi imtihan ediyor ve bu imtihanlardan en iyi şekilde çıkmamız gerek kendinizi asla üzmeyin . Benim bekarlıktan beri korkum vardı ya Çocuğum olmazsa diye kendimde doğum fotoğrafçısıydım her doğumda anneden önce benden YAşdüşerdi doktorlar gülerdi bana küçüksün neden korkuyorsun illa olur diye kader herşey diye gerçekten öyle .. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin