- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
-
Benim bugun kanamam var ve belim agriyocanım kasık agırısı bende hıc olmuyor . ama doktor hersey gayet normal dedı . vücuttan vücuda kasık agırısıda degısıyor sanırım . endıselenme kasık ağrıların hafıflıcektır tabıkı .
Benim bugun kanamam var ve belim agriyo
Ne guzel herkes minik minik daha bu haftalara yakin olanlardan bilgi almak cok rahatlatici oluyor hayirlis olsun nilay sen bizden biraz buyuksun kalp atimin duyuldumu benim bu ara takintim kalp atimida :)
Ben de oyleydim ama duydum cok sukur. Ama malesef kanamam var düşük riskim devam ediyoNe guzel herkes minik minik daha bu haftalara yakin olanlardan bilgi almak cok rahatlatici oluyor hayirlis olsun nilay sen bizden biraz buyuksun kalp atimin duyuldumu benim bu ara takintim kalp atimida :)
Cok az akiyo akintiyla beraber bu hafta regl donemim ondan mi acaba dinleniyorum surekli ama hep aynidoktora gıt canım yada doktorunu ara kanama derken adet gorurmus gbımı yoksa sulu olarakmı kanama goruyorsun mıktarı cok degılse dınlen coksa tabıkı bı doktora mutlaka yada arayarak yardım alabılırsın
Ne guzel herkes minik minik daha bu haftalara yakin olanlardan bilgi almak cok rahatlatici oluyor hayirlis olsun nilay sen bizden biraz buyuksun kalp atimin duyuldumu benim bu ara takintim kalp atimida :)
Ben 6+5te duydum canimOlmaz bisey korkutma kendini benim bitane kaybim war oyizden boyle takintiliyim biraz kacinci haftada duydun kalp atimini
Ben 6+5te duydum canim
Acik pembe canimKanama derken kahwerengimi
Ulastim canim regl donemin die olabilir dedi artarsa yarin gel dediPembelestiyse doktora gorunsen daha iyi olur bence telefonla ulasma imkanin warmi yada
Bende oyleyim ya moralim bozukAman iyi insallah oyle olsun ben bi kararti gordummu ates cikiyo beynime hala oyleyim atamadim bunu ustumden
Surekli dua ediyorum ya insallah bugunler gecerYoktur bisey takma kafana dicem ama insanin aklindam cikmiyo malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah dua etmekten baska cok secenegimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?