Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ne guzel herkes minik minik daha bu haftalara yakin olanlardan bilgi almak cok rahatlatici oluyor hayirlis olsun nilay sen bizden biraz buyuksun kalp atimin duyuldumu benim bu ara takintim kalp atimida :)

Ne guzel herkes minik minik daha bu haftalara yakin olanlardan bilgi almak cok rahatlatici oluyor hayirlis olsun nilay sen bizden biraz buyuksun kalp atimin duyuldumu benim bu ara takintim kalp atimida :)
Ben de oyleydim ama duydum cok sukur. Ama malesef kanamam var düşük riskim devam ediyo

doktora gıt canım yada doktorunu ara kanama derken adet gorurmus gbımı yoksa sulu olarakmı kanama goruyorsun mıktarı cok degılse dınlen coksa tabıkı bı doktora mutlaka yada arayarak yardım alabılırsın
Cok az akiyo akintiyla beraber bu hafta regl donemim ondan mi acaba dinleniyorum surekli ama hep ayni

Olmaz bisey korkutma kendini benim bitane kaybim war oyizden boyle takintiliyim biraz kacinci haftada duydun kalp atimini

evet canım kalp atısını ve kendısını gorduk şükğr inş sızlerede nasıp etsın o duyguyu 6 haftalık ken gtmıstım yanı ben oyle zanledıyordum doktorun dedıgı gelısımı cok ıyı suan tam son adet tarıhıne gore dedı bı hafta one gectık geçen hafta .
en basta son adet tarıhınee gore degılde kesenın buyuklugune gore hesaplıyormuslar haftanı bebek gorundukten sonra son adet tarhıne cekıyorlar . onlar oyle guzel buyuyorlarkı aklın kalmasın aklına taktıkca oda sıkıntıya duser rahat ol :)

Ozaman duyucam insallah gittigimde 5+3 uz suan
buarada kanama kahwerengi olunca pek sorun degil sadece parca olup olmamasina we kirmiziya donuyormu bunlari takip et bende peceteyle geziyodum hep kontrolu kolay oluyor die simdiki gebeligmdede kahwerengi akintm dewam ediyo ama onlem amacli ilac kullaniyorm zaten gerisi Allah biliyor canim uslucuk yat bence

bende kalp atıslarını duydugum haftadan ıkı gun once kahverengı akıntı geldı ıkı gun sonra kalp atıslarını duydum bı degısıklık oydu bende ona yoruyorum..

sımdıde cok nadır akıntımın rengı degısıyor fakat onemsız dedıgın gbı rengı kırmızıya donmeden sorun olmaz donerse hemen doktorunu ara

Ayy desene benim duyamama ihtimalim war gittigimde bu kotu oldu iste peki kesenin haricinde bebisi gordunuzmu

Aman iyi insallah oyle olsun ben bi kararti gordummu ates cikiyo beynime hala oyleyim atamadim bunu ustumden

Yoktur bisey takma kafana dicem ama insanin aklindam cikmiyo malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah dua etmekten baska cok secenegimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…