- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
- Konu Sahibi loveandhope
-
İnşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. Sakın tek doktor ile karar verip müdahale ettirme.Herkeze tekrar selam nasilsiniz arkadaslar benim durumumu biliyosunuz buyuk gune 1 gun kaldi yagrin 8+2 olcak bebegimi gorememistik ve persenbe demisti doktor eger goremezsek kurtaj soz konusuydu ve yagrin o gun gunler gecmedi 1 hafta 1 yil gibi geldi fakat gun geldi catti...yagrin icin ne desem ne istesemde rabbimin yazdigi olcak bunuda biliyorum yasayip gorcez yagrin bana bol bol dua edin hayirlisiyla sonuclansin benim icimde hala korku var yine gidip kese bos diycek dusuncesi var belkide piskolojik durum fakat insanin icin icini yiyor dua edin bende yagrin size guzel haber verebileyim((( caresizlik bu durumlarda meydana geliyo gercekten cok zor durum allah yardimcimiz olsun.. (((
Ya cok fazla yemek yiyorum ve daha bu hafta 8. Hafta tamamlanicak karnim sismeye basladi normal mi ya
hosgeldın canım aynı sekılde bende pek benım yazdıkalrımada kımse cevap vermıyor . heralde biraz eskiyince kaynaşılcak :)YENİYİM die beni beğenmiyormusunuz yahu millet :)
sende bebiş fln varmı yolda olan :) ultrasonda görünmüyor ya bnim hala meraktan çatlıyrum :)hosgeldın canım aynı sekılde bende pek benım yazdıkalrımada kımse cevap vermıyor . heralde biraz eskiyince kaynaşılcak :)
Ya beni goren 4 aylik zannader ama yaacanım bende aynı durumdayım 8 . haftamdayım ve cok yıyorum tokluk hıssı yok
Olur mu canim zamnla olcak kaynasmaYENİYİM die beni beğenmiyormusunuz yahu millet :)
canım Rabbimden gelen her şeye razıyız canını sıkma diyecem de elinde olmaz insanın Rabbim inşallah en kısa zamanda yine nasip eder canım biz isteyelim yeter ki umutlu olalım dua ve sabır en önemlisi bu canım kendini yıpratma üzme vardır bir hayır bunda daHerkeze cok tsk ederim sizde anne adayisiniz beni magzur gorun hic iyi degildim halada oyleyim sizi merakta biraktim gercekten cok kotu hayel kirikligina ugradik alismistim hamilelige esim dersen ayni sekilde o suan hem bana hem bebegin olmadigina uzuluyo sabahtan beri hastanelerdeyiz eve gelirken saatlerce gozyasi doktuk ikimizde oda perisan oldu bana ayri bebege ayri uzuldu benim gozlerimin alti morarmis artik yanimzdaki insanlar soyledi suan onuda okadar kotuyum hayel kirikligi cok kotu bosluga dustum hayattan bagim kopmus gibi hissediyorum suan kendimi..piskoloji bitik durumda beyin ve bedeni hic sormayin zaten ifade bile edemiyorum..kisacasi kotuyum arkadaslar kotu..allahtan gelene isyan edemem rabbim ne yazmissa onu yasamaktan baska care yok..hepinizden allah razi olsun ilginiz alakaniz dualriniz icin hepiniz insallah bebeklerinize saglikli sekilde kavusursunuz..iyi aksamlar..
arkadaşlar bir şey soracam benim ara ara kasıklarım arıyordu bugün pek yok gibi bir şey olmuşmudur bebeğime bir endişe aldı beni
canım bilemedim ya ara ara oluyordu bugün bir şey yok sabah biraz midem bulandı o da bugün başladı bir de çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum benim 5 haftalık senin ne kadarlık canımcanım kasık agırısı bende hıc olmuyor . ama doktor hersey gayet normal dedı . vücuttan vücuda kasık agırısıda degısıyor sanırım . endıselenme kasık ağrıların hafıflıcektır tabıkı .
canım bilemedim ya ara ara oluyordu bugün bir şey yok sabah biraz midem bulandı o da bugün başladı bir de çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum benim 5 haftalık senin ne kadarlık canım
Merhaba hamislerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?