Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

İnşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. Sakın tek doktor ile karar verip müdahale ettirme.

Ya cok fazla yemek yiyorum ve daha bu hafta 8. Hafta tamamlanicak karnim sismeye basladi normal mi ya

Gittim hemde kactane doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kendi doktorumda dail hepsi ayni taniyi koydu bebek yine yok kurtaja karar verildi kurtaj olcam..beklemenin bi anlami yok artik anne hayati riske girmesini istemiyoruz dediler kese icerde kanama yaparsa zehirlermis o yuzden kendimi toplamam gerektigini bu sekilde kurtaja alip narkoz veremiycegini belirtti bide dusup bayilmisim zaten hastanede uzuntuden olsa gerek tansiyon dusmus 7 lere .. yagrin yada cumartesi alincak kese

Herkeze cok tsk ederim sizde anne adayisiniz beni magzur gorun hic iyi degildim halada oyleyim sizi merakta biraktim gercekten cok kotu hayel kirikligina ugradik alismistim hamilelige esim dersen ayni sekilde o suan hem bana hem bebegin olmadigina uzuluyo sabahtan beri hastanelerdeyiz eve gelirken saatlerce gozyasi doktuk ikimizde oda perisan oldu bana ayri bebege ayri uzuldu benim gozlerimin alti morarmis artik yanimzdaki insanlar soyledi suan onuda okadar kotuyum hayel kirikligi cok kotu bosluga dustum hayattan bagim kopmus gibi hissediyorum suan kendimi..piskoloji bitik durumda beyin ve bedeni hic sormayin zaten ifade bile edemiyorum..kisacasi kotuyum arkadaslar kotu..allahtan gelene isyan edemem rabbim ne yazmissa onu yasamaktan baska care yok..hepinizden allah razi olsun ilginiz alakaniz dualriniz icin hepiniz insallah bebeklerinize saglikli sekilde kavusursunuz..iyi aksamlar..

canım Rabbimden gelen her şeye razıyız canını sıkma diyecem de elinde olmaz insanın Rabbim inşallah en kısa zamanda yine nasip eder canım biz isteyelim yeter ki umutlu olalım dua ve sabır en önemlisi bu canım kendini yıpratma üzme vardır bir hayır bunda da

cok gecmıs olsun canım benım nedesek bos bılıyorum ama allahtan hayırlısı vardır bundada bır hayır dıyerek dua edelım sadece allahım ıns bu durumdan hemen kurtulursun dualarımız senınle ..

arkadaşlar bir şey soracam benim ara ara kasıklarım arıyordu bugün pek yok gibi bir şey olmuşmudur bebeğime bir endişe aldı beni

arkadaşlar bir şey soracam benim ara ara kasıklarım arıyordu bugün pek yok gibi bir şey olmuşmudur bebeğime bir endişe aldı beni

canım kasık agırısı bende hıc olmuyor . ama doktor hersey gayet normal dedı . vücuttan vücuda kasık agırısıda degısıyor sanırım . endıselenme kasık ağrıların hafıflıcektır tabıkı .

canım bilemedim ya ara ara oluyordu bugün bir şey yok sabah biraz midem bulandı o da bugün başladı bir de çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum benim 5 haftalık senin ne kadarlık canım

canım bilemedim ya ara ara oluyordu bugün bir şey yok sabah biraz midem bulandı o da bugün başladı bir de çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum benim 5 haftalık senin ne kadarlık canım

uyku ver yorgunluk allahın emrı canım o hep var ıns hafta hafta yaşıcakların degısıyor bu hafta kasıkların ağrımıyorsa dıger hafta ıc bulantıların baslıyabılıyor hepsını aynı anda bekleme ama uyku ve yorgunluk hep var
benimki 8 haftanın ıcındeyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…