- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi loveandhope
-
canım 27 mayıs adet günümdü o zaman 322,55 çıktı kafama takılıyor acaba kan testi yanlış mı diye ne biliyim canım vesvese oldu bende:) ya değilse diye:) canım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde çok sık lavaboya gidiyorum onun dışında iyiyim:)Seninde kandilin mübarek olsn sonucunu yaz buraya merak ederm :) en son degerin kacti
Oo o zamanda cok iyi cikmiski hadi bakalm insallah bugnde daha iyi cikarcanım 27 mayıs adet günümdü o zaman 322,55 çıktı kafama takılıyor acaba kan testi yanlış mı diye ne biliyim canım vesvese oldu bende:) ya değilse diye:) canım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde çok sık lavaboya gidiyorum onun dışında iyiyim:)
canım bakalım hayırlısı olsun merakla bekliyorum işte verdim kanı o da hastaneye götürmeleri falan ya akşam ya da yarın sabah ancak belli olur zaman da geçmez :)Oo o zamanda cok iyi cikmiski hadi bakalm insallah bugnde daha iyi cikar
Evet böyle seylerde zamn gecmk bilmiyo :)canım bakalım hayırlısı olsun merakla bekliyorum işte verdim kanı o da hastaneye götürmeleri falan ya akşam ya da yarın sabah ancak belli olur zaman da geçmez :)
canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğini görürsün Rabbim isterse her şey oluyor canım biz ne desek boş dua edecem senin için canım normalde bebeği kaçıncı haftada görmen gerekiyordu benim şuan 5 haftalık dün keseyi gördümHerkeze tekrar selam nasilsiniz arkadaslar benim durumumu biliyosunuz buyuk gune 1 gun kaldi yagrin 8+2 olcak bebegimi gorememistik ve persenbe demisti doktor eger goremezsek kurtaj soz konusuydu ve yagrin o gun gunler gecmedi 1 hafta 1 yil gibi geldi fakat gun geldi catti...yagrin icin ne desem ne istesemde rabbimin yazdigi olcak bunuda biliyorum yasayip gorcez yagrin bana bol bol dua edin hayirlisiyla sonuclansin benim icimde hala korku var yine gidip kese bos diycek dusuncesi var belkide piskolojik durum fakat insanin icin icini yiyor dua edin bende yagrin size guzel haber verebileyim((( caresizlik bu durumlarda meydana geliyo gercekten cok zor durum allah yardimcimiz olsun.. (((
Gecen hafta yani 6 7 hafta arasi gornuyo bende bes haftalik keseyi gordum evde test yaptim pozitifti hemn doktora gittim kese gorundu 6 haftada yine kese gorduk 7 haftada yine kese 8 haftada bebegi gormeyi bekliyoruz yagrinda goremzsek birkac doktora daha gidicez tabi randevu aldik birkac yerden yine sonuc degismezse keseyi alcaklarcanım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğini görürsün Rabbim isterse her şey oluyor canım biz ne desek boş dua edecem senin için canım normalde bebeği kaçıncı haftada görmen gerekiyordu benim şuan 5 haftalık dün keseyi gördüm
canım ya Rabbim gönlüne göre versin benim de şuan 5 haftanın içindeyim haftaya salı doktora gidecem doktor bebeği görürüz dedi ama bakalım hayırlısı ben de de kasık ağrısı ve sık idrara çıkma dışında bir şey yok inşallah vardır bebeğin canımGecen hafta yani 6 7 hafta arasi gornuyo bende bes haftalik keseyi gordum evde test yaptim pozitifti hemn doktora gittim kese gorundu 6 haftada yine kese gorduk 7 haftada yine kese 8 haftada bebegi gormeyi bekliyoruz yagrinda goremzsek birkac doktora daha gidicez tabi randevu aldik birkac yerden yine sonuc degismezse keseyi alcaklaryani kurtaj olcam dua edelim icinde bebek ciksin ortaya ne olur dua edin bol bol bana muslumanin muslumana ettigi dua dahada kabul.olurmus.dua edin mubarek 3 aylarda allah hepimizin gonlune gore versin ((DUALRIMIZ KABUL.OLUR INSALLAH /AMIN
Bende de ayni durum var. Ben yan yatiyorum, yani yatmaya çalışıyorum. Tabi dalınca ara ara yine yüz üstüne geciyorum bazen. Doktora sordu eşim. Doktor dert etmeyin bir zararı olmaz, zaten bir sure sonra istersen de yüz ustu yatamayacaksin dedi. Dert etme kendine sen deMerhaba arkadaslar ben gece genellikle yuz üstü uyuyodum ama simdi nasil uyumam gerektigini bilmiyorum sürekli sirt ustu uyumakta belimi agritti ne yapmaliyim?
canım buraya sonucu yaz inşallah gönlüne göre olur her şeyAmin insallah vardir..sizede rabbim saglikli sekilde kucagniza almayi nasip etsin insallah..
Gecen hafta yani 6 7 hafta arasi gornuyo bende bes haftalik keseyi gordum evde test yaptim pozitifti hemn doktora gittim kese gorundu 6 haftada yine kese gorduk 7 haftada yine kese 8 haftada bebegi gormeyi bekliyoruz yagrinda goremzsek birkac doktora daha gidicez tabi randevu aldik birkac yerden yine sonuc degismezse keseyi alcaklaryani kurtaj olcam dua edelim icinde bebek ciksin ortaya ne olur dua edin bol bol bana muslumanin muslumana ettigi dua dahada kabul.olurmus.dua edin mubarek 3 aylarda allah hepimizin gonlune gore versin ((DUALRIMIZ KABUL.OLUR INSALLAH /AMIN
yerleşme kanaması olabilir canım ama doktora git hemen bence yinedeIyi geceler kizlar iki gun once hamile oldugumu ogrendim buyuk mucizeydi 98.12 olan degerim bu sabah 216 cikti yukselmesine sevindim fakat acik seffaf kahverengimsi bi akinti gordum bu normalmi sizce ? Polikistik over rahatsizligim oldugu icin dusukten cok korkuyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim..
selam.canım buraya sonucu yaz inşallah gönlüne göre olur her şey
bu bebek çok tatlı canım ben de çok beğendim inşallah böyle bir bebeğin olur :)selam.
senin profilindeki resmi dün nette gördüm telefonuam indirdim bakıp bakıp duruyorum bebeğim ona benzesin diye :):):)))
eşimle benim karışımım gibi birşey o bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?