Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Seninde kandilin mübarek olsn sonucunu yaz buraya merak ederm :) en son degerin kacti
canım 27 mayıs adet günümdü o zaman 322,55 çıktı kafama takılıyor acaba kan testi yanlış mı diye ne biliyim canım vesvese oldu bende:) ya değilse diye:) canım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde çok sık lavaboya gidiyorum onun dışında iyiyim:)

Oo o zamanda cok iyi cikmiski hadi bakalm insallah bugnde daha iyi cikar

Merhaba arkadaslar ben gece genellikle yuz üstü uyuyodum ama simdi nasil uyumam gerektigini bilmiyorum sürekli sirt ustu uyumakta belimi agritti ne yapmaliyim?

Herkeze tekrar selam nasilsiniz arkadaslar benim durumumu biliyosunuz buyuk gune 1 gun kaldi yagrin 8+2 olcak bebegimi gorememistik ve persenbe demisti doktor eger goremezsek kurtaj soz konusuydu ve yagrin o gun gunler gecmedi 1 hafta 1 yil gibi geldi fakat gun geldi catti...yagrin icin ne desem ne istesemde rabbimin yazdigi olcak bunuda biliyorum yasayip gorcez yagrin bana bol bol dua edin hayirlisiyla sonuclansin benim icimde hala korku var yine gidip kese bos diycek dusuncesi var belkide piskolojik durum fakat insanin icin icini yiyor dua edin bende yagrin size guzel haber verebileyim((( caresizlik bu durumlarda meydana geliyo gercekten cok zor durum allah yardimcimiz olsun..(((

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğini görürsün Rabbim isterse her şey oluyor canım biz ne desek boş dua edecem senin için canım normalde bebeği kaçıncı haftada görmen gerekiyordu benim şuan 5 haftalık dün keseyi gördüm

Gecen hafta yani 6 7 hafta arasi gornuyo bende bes haftalik keseyi gordum evde test yaptim pozitifti hemn doktora gittim kese gorundu 6 haftada yine kese gorduk 7 haftada yine kese 8 haftada bebegi gormeyi bekliyoruz yagrinda goremzsek birkac doktora daha gidicez tabi randevu aldik birkac yerden yine sonuc degismezse keseyi alcaklar yani kurtaj olcam dua edelim icinde bebek ciksin ortaya ne olur dua edin bol bol bana muslumanin muslumana ettigi dua dahada kabul.olurmus.dua edin mubarek 3 aylarda allah hepimizin gonlune gore versin ((DUALRIMIZ KABUL.OLUR INSALLAH /AMIN

canım ya Rabbim gönlüne göre versin benim de şuan 5 haftanın içindeyim haftaya salı doktora gidecem doktor bebeği görürüz dedi ama bakalım hayırlısı ben de de kasık ağrısı ve sık idrara çıkma dışında bir şey yok inşallah vardır bebeğin canım

Merhaba arkadaslar ben gece genellikle yuz üstü uyuyodum ama simdi nasil uyumam gerektigini bilmiyorum sürekli sirt ustu uyumakta belimi agritti ne yapmaliyim?
Bende de ayni durum var. Ben yan yatiyorum, yani yatmaya çalışıyorum. Tabi dalınca ara ara yine yüz üstüne geciyorum bazen. Doktora sordu eşim. Doktor dert etmeyin bir zararı olmaz, zaten bir sure sonra istersen de yüz ustu yatamayacaksin dedi. Dert etme kendine sen de

Iyi geceler kizlar iki gun once hamile oldugumu ogrendim buyuk mucizeydi 98.12 olan degerim bu sabah 216 cikti yukselmesine sevindim fakat acik seffaf kahverengimsi bi akinti gordum bu normalmi sizce ? Polikistik over rahatsizligim oldugu icin dusukten cok korkuyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

SELAM BAYANLAR ben burada yeniyim ve hamiş olduğumu yeni öğrendim :) adetim cok düzenliyken 4 gün gecikince idrarda baktım çıkmadı bi kaç gün sonra acaba bi sıkıntı mı var die kan verdim hormonlarıma da baktırmışken arkadaşım beta baktr dedi bi baktım 100,6 çıktı :) doktor rahmin kalınlaşıyo gebeliğe hazırlanıyor tertemiz ddi. 2 gün sonra acaba yükseliomu die tekrar beta baktım 150 çıktı 2 katı artması gerekken neden böyle oluyor diye korkmaya basladım 2-gün sonra 400leri gördüm ultrasonda daha görünmüyor tabi ama inşallah görünecek haftaya :) beta 100,6 iken idrarda çıkmadı gebeliğim. allah isteyen herkese versin bebiş..

canım bak sana bısey dıyeyım ben 6 haftalık gıttım kese gorunmedı ama ıskıllendım cunku 6 . hafta kalp atısları bıle duyulabılme ıhtımalı varken be keseyı bos gormustum doktorun baktıgı ultrasyon aletı cok eskıydı yanı karıncalı karıncalı gosterıyodu bebek varsa bıle nokta nokta goruyoduk dedımkı ya bunda gorunen bebegı bıle koysan bebek tek parca gozukmucek derecede kotuydu . sonra daha ıyı bı doktora gttım daha unlenmıs daha duyulmus doktora onun ultrasyonu ınce ekrandı ole tuplu arkası olan deglde daha yenıydı ona gttım aynı gun allahtan yer vardı bebegıde gordum kalp atısınıda gordum ultrasyonlar bence cok buyuk etken bence bı doktorunu degıstır bısey kaybetmezsın canım

yerleşme kanaması olabilir canım ama doktora git hemen bence yinede

arkadaşın cvp verdıgıne bende vereyim morincim
bendende kahve rengı vızyn rengı akıntı geldı bi ara korktum ama kotu dusunmedım hatta doktoruma bıle sormayı unuttum sonrasında bısı olmadı suan 8 haftalığız akıntı geldıgı zaman dan oncekı doktora gttıgımızde kese bostu 6.haftadan önce gerceklesmıstı akıntım dört gun sorna doktora gtmıstık randevum vardı keseye bakacaktık mınık melegımı gordum kalbının atıslarınıda gordum o heycanla akıntıyıda unuttum sormayı ama ben soyle yorumluyorum oluşma esnasında heralde akıntıyı o sekılde attı vücut aklına kotu bısı getırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…