- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi loveandhope
-
inşallah canım ya salı günü doktora gidecem bakalım inşallah keseyi ve bebeği görünce inanacam sanırım hala inanamıyorum:)evet canım normal şeyler yaşıyoruz . inş sağsalım kucaklarımıza alırız yavrularımızı
Bugjn 7. Hftaya grdim canim sagol darisi sana insallahçok sevındım canım darısı başımıza inşallah kaç haftalıkken duyuldu :)
Biraz devm ediyo dinlen dedi doktorumSevindim cnm kanaman nasil oldu devam ediyor mu
amın tatlım cok sagolasınBugjn 7. Hftaya grdim canim sagol darisi sana insallah
Bol bol dinlen cnm benimde hala devam edio ama bende dinleniorim drun talimatiylaBiraz devm ediyo dinlen dedi doktorum
Hadi hyirlisi insallahBol bol dinlen cnm benimde hala devam edio ama bende dinleniorim drun talimatiyla
Amin insallah dulariniza ihtiyacim var gercekten elde olmuyo dunden beri cok kotuyum ne olur dua edin bir hafta sonra iyi haberle doneriminş bir hafta sonra görünür bebek bozma morelini sen dicem ama insan nasıl yapsn elinde değil inş sana bi supriz yapar bir hafta sonra
Yada hamilelik sonlanir kotu haberle donerim haftaya persenbe buyuk gun benim icin gerci iki uc doktora gitmeden aldirmam..ama herseye ragmen degismezse sonic yapcak birsey kalmamistir kurtajdn baskaAmin insallah dulariniza ihtiyacim var gercekten elde olmuyo dunden beri cok kotuyum ne olur dua edin bir hafta sonra iyi haberle donerim((
Amin insallah dediginiz gibi olur inanin cok kotu bir duygu dunden beri kendime gelemediminş bir hafta sonra görünür bebek bozma morelini sen dicem ama insan nasıl yapsn elinde değil inş sana bi supriz yapar bir hafta sonra
Bence dusuk degil yeni yeni yukseliyo olabilir birkac gun sonra daha yuksek cikar icini ferah tut olumsuz dusunme hemen daha cok yeni ondan dusuk suan git gide yukselcektir emin ol..inş kötü bişey olmaz iiyi sonuçlarla dönersiniz bende şimdi çıkan bhcg sonuçlarına bakınca tedirgin oldum adet günümde test yaptm ve 36 çıktı değer çok mu düşük sizce kızlar
Canım daha duşuk deger alanlarda var. Guzel duşünelim güZel olsun. Bebegın ınsallh senınledırinş kötü bişey olmaz iiyi sonuçlarla dönersiniz bende şimdi çıkan bhcg sonuçlarına bakınca tedirgin oldum adet günümde test yaptm ve 36 çıktı değer çok mu düşük sizce kızlar
Günlük ped kullanma, mantara sebep olabilir. Sik sik çamaşır degistirBayanlar cok fazla akintim var ya gunluk ped kullanmak zararli midir bilen var mi
Oyle yapıyorum artik cankm sagolGünlük ped kullanma, mantara sebep olabilir. Sik sik çamaşır degistir
amin inş bende bu hafta sonu doktra gitmeyi düşünüyorum bakalm inş kalp atışlarını duyarızCanım daha duşuk deger alanlarda var. Guzel duşünelim güZel olsun. Bebegın ınsallh senınledır
Seninde kandilin mübarek olsn sonucunu yaz buraya merak ederm :) en son degerin kactimerhaba arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben de bugün tekrar kan verdim değerim nasıl diye merakla bekliyorum:) yarın da doktora gidecem bakalım keseyi görecekmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?