Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Amin insallah dulariniza ihtiyacim var gercekten elde olmuyo dunden beri cok kotuyum ne olur dua edin bir hafta sonra iyi haberle donerim((
Yada hamilelik sonlanir kotu haberle donerim haftaya persenbe buyuk gun benim icin gerci iki uc doktora gitmeden aldirmam..ama herseye ragmen degismezse sonic yapcak birsey kalmamistir kurtajdn baska

inş kötü bişey olmaz iiyi sonuçlarla dönersiniz bende şimdi çıkan bhcg sonuçlarına bakınca tedirgin oldum adet günümde test yaptm ve 36 çıktı değer çok mu düşük sizce kızlar

inş kötü bişey olmaz iiyi sonuçlarla dönersiniz bende şimdi çıkan bhcg sonuçlarına bakınca tedirgin oldum adet günümde test yaptm ve 36 çıktı değer çok mu düşük sizce kızlar
Bence dusuk degil yeni yeni yukseliyo olabilir birkac gun sonra daha yuksek cikar icini ferah tut olumsuz dusunme hemen daha cok yeni ondan dusuk suan git gide yukselcektir emin ol..

Arkadaslarım gunaydın kandıl vesılesı ıle rabbım hayırlı saglıklı evlat ıcın meryem süresi dagıtıyoruz. Dıger grup arkadaslarımada soyledım katılmak istermısınız. Pazartesı kandıle kadar inşallah

Canım daha duşuk deger alanlarda var. Guzel duşünelim güZel olsun. Bebegın ınsallh senınledır

Arkadaslar nasilsiniz doktora gttim bugun 6.hafta olmasi gerekiyordu gecen hafta 5 tik cunku bugun gttim 7 + 5 gozukuyormus mucizem kalp atislariyla kendisinide gorduk ve duyduk gelisimi cok guzel bi haftada baya iyi gelismis ben 6. Hafta diye gttim yani sadece gorunur bir ihtimalde kalp atisini duyariz saniyodum simdi 2 hafta one gectik ..

Slm kizlar size bir sorum olcak biliyosunuz bebegimi goremedik 7+3 de kese var bebek yok denmisti persenbe gunu insallah tekrar gitcez goremezsek kurtaj riskim var detayi biliyosunuz zaten.kizlar uc gundur kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki ben hamile filan degilim ne mide bulantisi ne bir sey kalmadi hepsi kayboldu resmen ogunden sonra.acaba piskolojikmi yada gercekten hamile degilmiyim ben ya ((( bi yardim ederseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben de bugün tekrar kan verdim değerim nasıl diye merakla bekliyorum:) yarın da doktora gidecem bakalım keseyi görecekmiyim :)

Seninde kandilin mübarek olsn sonucunu yaz buraya merak ederm :) en son degerin kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…