Bugün kan sonucunu göstermek için gittim girer girmez de söyledim bebek vs göremeyeceğimizi biliyorum sonucumu danışmak için geldim diye ama erken daha bişey görünmez niye geldin ki daha bu sonucu henüz yorumlayamam diye 20 gün sonra gel dedi yani bu normal mi 20 gün sonra 8-9 hafta oluyor neredeyse o tarihte başlayacağım ilaçlardan takviyelerden ne fayda görebilirim ki en kritik zamanlar şimdi değil mi size hemen takviye vs başlandı mı
Hamilelikte ilk üç ay multivitamin kullanılmaz üçüncü aya kadar folik asit sonrasında demir falan başlanır siz folik asit başlayın bir hafta on gün sonra da bebeği görmek için gidin
Hamilelikte ilk üç ay multivitamin kullanılmaz üçüncü aya kadar folik asit sonrasında demir falan başlanır siz folik asit başlayın bir hafta on gün sonra da bebeği görmek için gidin
Hayır hiç bahsi bile geçmedi hatta tetkik bile istenmedi hani kan değerlerim normal de başlanmadı değil bakılmadı bile benim önceden başladığım d vit ve demir ilacım var onlara bakılsa filan dedim ama yirmi gün sonra gel bakarız falan diye geçiştirdi ben de şaşkınlıkla ısrarcı bile olamadım şimdi bu eski ilaçları içmeye devam ediyim mi etmiyim mi onu bile bilmiyorum
Folik asite başlattı başka bir şey demedi. Kese göründü henüz kalp atışı duyulmadı ondan sonra sanırım bir şeyler ister ama beni sağlık ocağından aradılar betayı orda verdim gebelik kaydı oluşturdular toksoplazma dedi yanlış hatırlamıyorsam kan tahlili verecekmişim değerlere bakılacakmış