• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ya inan çok üzüldüm benimde sonum bu olabilir her an ne diyecegimi bilemiyorum rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin Insallah tez zamanda peki hic buyumemis mi yada beta bakildimi düşüş falan varmiydi offf ya rabbim neden böyle oluyor biz ne zaman evlatlarimizi alacagiz kucagimiza
Benim beta hcg değerim en son baktırdığımda 3600 dü. Bugn ultrasondan bakıp kesenin bozulduğunu söyledi. Yatın hemen alalım dedi. Dün gittiğim doktor cumaya kontrol vermişti ümitlenmiştim biraz :.( Canımdan can gitti dünya başıma zindan şimdi

Benim beta hcg değerim en son baktırdığımda 3600 dü. Bugn ultrasondan bakıp kesenin bozulduğunu söyledi. Yatın hemen alalım dedi. Dün gittiğim doktor cumaya kontrol vermişti ümitlenmiştim biraz :.( Canımdan can gitti dünya başıma zindan şimdi
Canim cok uzuldum gecmis olsun uzulme diyecegim ama uzulmemek elde degilki canin nasil yaniyor tahmin edebiliyorum bol bol dua et demekki zamani degilmis.rabbim melegini hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Hayr canm yaptrmadim doktrum cuma gnu gel dedi
Canim dis gebelik olabilmesi icin degerlerinin absurt sekilde yukselmesi gerekiyor benim degerim ya yerinde sayiyordu ya geriliyodu gerileyince sonra yukseliyordu doktorlari korkutan bu ama senin suan garip birsey gozukmuyor ama doktorunun 48 saat sonra tekrar tahlil istemesi gerekiyordu meden cuma gunune kadar uzatti anlamadim benim doktorumda dis gebelikten suphelendi vajinal ultrasonda bakildi cok sukur degilmis tutunamadi dun sabah dusurdum zaten.ama bence senin korkulacak birsey yok adet gunune gore degerin iyi onemli olan sonraki testteki degerin kuzum

Canim rabbim hepimize sağlık li sihhatli evlatlar nasip etsin bende kendimi hep sağlıksız olmasindansa böylesi daha hayirli demekki diye telkin ediyorum rabbim bizimde yüzümüzü guldursun en yakin zamanda bende direniyorum hep bir umut diye doktora kalsa gecen hafta alacakti benim beta 1058 den iki gün sonra 1128 e çıkmıştı düşün progesteronum 21 den 14e düştü iki günde hala çabalıyorum bir umut diye ama kendimi kandiriyorum sanirim bidahada olcturmedim zaten yanliz degilsin cnm rabbim sağlık versin bizlere tez zamanda

Canim dis gebelik olabilmesi icin degerlerinin absurt sekilde yukselmesi gerekiyor benim degerim ya yerinde sayiyordu ya geriliyodu gerileyince sonra yukseliyordu doktorlari korkutan bu ama senin suan garip birsey gozukmuyor ama doktorunun 48 saat sonra tekrar tahlil istemesi gerekiyordu meden cuma gunune kadar uzatti anlamadim benim doktorumda dis gebelikten suphelendi vajinal ultrasonda bakildi cok sukur degilmis tutunamadi dun sabah dusurdum zaten.ama bence senin korkulacak birsey yok adet gunune gore degerin iyi onemli olan sonraki testteki degerin kuzum
normalde hergun iki kati kadar mi yukselmis olmasi gerekiyor

Meraba kizlarrr ben bisi soracaktimmm

Buqün 4+1 oldumm hesaplarima göre ama aksamm üzerine dogru mide bulantim basladii suan da varr mide yanmasi su bile icemiyorum zar zor iciyorumm ...
Henüz bi tiksinme olmadi ama istahim yok yemek yemek istemiyorum normal mi bu haftada böle olmasii ? Bu hafta böle olmasi hamileligin kötü gececegine mi isaret ? :(

Kizlar 7+1iz... fena kabizlik cekiyorum... anlatamam o aciyi Rabbim vermesn kimseye ama cok sukur ilacibi buldm. Sizde de bu illetle ugrasan varmi? Varsa ne kullaniosunuz? Ben duphalac surup kullaniyorum ve tavsiye ediyorum kesinlikle

Kizlar 7+1iz... fena kabizlik cekiyorum... anlatamam o aciyi Rabbim vermesn kimseye ama cok sukur ilacibi buldm. Sizde de bu illetle ugrasan varmi? Varsa ne kullaniosunuz? Ben duphalac surup kullaniyorum ve tavsiye ediyorum kesinlikle
DUPHALAC ÇOK İYİ CANIM VE KESİNLİKLE ZARARSIZ BİR İLAÇ DOKTORUM İLAÇ BİLE DEMİYOR ONA KESİNLİKLE DÜZENE SOKUYOR 1 HAFTA KULLANMAN YETERLİ

Meraba kizlarrr ben bisi soracaktimmm

Buqün 4+1 oldumm hesaplarima göre ama aksamm üzerine dogru mide bulantim basladii suan da varr mide yanmasi su bile icemiyorum zar zor iciyorumm ...
Henüz bi tiksinme olmadi ama istahim yok yemek yemek istemiyorum normal mi bu haftada böle olmasii ? Bu hafta böle olmasi hamileligin kötü gececegine mi isaret ? :KK43:
canım kafanı böyle şeylerle yorma iyi düşün iyi olsun bunlar hamilelik belirtilerin boş yere mercimeği üzme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X