• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

hamile değilim yaaaaaaaaa anlamadım gitti batmalar niye oluyor o zaman. dktra sordum pskolojıktır kafaya takma dedi:KK43:
cnm batmalar dediğin ara ara olan kasıktaki sağ yada sol taraftaki hafif git gel yapan agrı hissiyse yumurtlama döneminde de olabilir ama yumurtlama dönemi dısında olanlar için bişey diyemicem

Merhaba kizlar. Benim SAT 16 nisandi. 5 mayis gunu bahar allerjisi icin doktora gitmistim o zaman demistim hamile olma ihtimalim var idrar testi yapti ama sonuc negatif cikti ki acikcasi pozitif cikmasini beklemiyordum cunku cok cok erken. Normalde 12-14 mayis arasinda adet olmam lazim artik o tarihe kadar bekliyeyim diyorum ama babycentre ye gore yarin test alip yaparsam pozitif sonucu gorebilirmisim. Sizin yorumlariniz ne sizce cok mu erken test yaptirmak icin. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir heyecanli bir durum cidden. KArnimda asiri bir sisme goguste hassasiyet var ama adet oncesinde de bu tarz belirtilerim oluyordu. Hayirlisi artik =)

Kalp atisimizi gordukkkk cokkk sukur...6+2ymisiz
maşallah canım yaaa ben daha doktora bile gitmedim musaıt degıldı bu hafta gecen haftalar erkendı dıye:))
haftaya salı gidicem inşallah 8. haftada olucam kalp atışını duyarım dimi o zaman gerçei kese bile görmeye gidemedim ama en son pazartesi değerim 12803 dün

arkadaşlar
evde test yaptım hamileyim. doktora önümüzdeki hafta gideceğim. ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. ama ilk hamilelikte çok fazla göğüs ağrım vardı. sürekli sızlıyordu. acıdığı için dokunamıyordum bile. hemde bu sızılar daha test yapmadan once başlamıştı. ama bu sefere göğüslerimde hiçbir belirti yok. sadece belim ağrı yapıyor. şuan 4 haftalık. sizing göğüslerinizde ağrı sızı var mı? kaç haftalıksınız?

toprakh2o toprakh2o bende 85 liyim.. 2 yıllık evliyim... tekrar ölçtürdünmü beta hcg?? 2kat artıyormuş 2günde bir, sağlıklıysa.. Merak ediyorum bende, bgn ölçtrdüm tekrar araya haftasonu giriyorrr, bekliycem pzt yi

Tekrar ölçtürmedim canım. Bugün ölçtürebilirim aslında 2 gün oluyor. Ama çarşamba günü dr gideceğim zaten. Sakınan göze çöp batar misali evhamlanmak istemiyorum :) Bakalım çarşamba ola hayrola :KK48: sonucunu yaz mutlaka.

Merhaba cnm tebrik ederim darısı biz gibi bekleyenlere:) bnde sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum geçen hafta keseyi gördük haftayada kalp atışı için çağırdı:) senin son adet tarihin neydi cnm ?
16marttibaslangic tarihiama 24unde kalmisim adetten hemen snra

arkadaşlar
evde test yaptım hamileyim. doktora önümüzdeki hafta gideceğim. ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. ama ilk hamilelikte çok fazla göğüs ağrım vardı. sürekli sızlıyordu. acıdığı için dokunamıyordum bile. hemde bu sızılar daha test yapmadan once başlamıştı. ama bu sefere göğüslerimde hiçbir belirti yok. sadece belim ağrı yapıyor. şuan 4 haftalık. sizing göğüslerinizde ağrı sızı var mı? kaç haftalıksınız?
6haftaligiz benmde goguslerimde sizlama var ama.dokunulmicak gibi degil adetten once nasil.sizliosa ole yine

Hayirdir Insallah
tesadüfen adetime 6 gün kala öğrendim acilde.beta hcg 21.5 çıktı ertesi gün 25.8 çıktı ertesi gün aksilik var diye bakıldı 22.9 çıktı kimyasal dediler dün gittim adetim 5gün gecikti 36.5 çıktı doktor bile niye çıkmış bu diyo düşmesi gerekiyordu kanamam olmuyor düzenli artmıyor dr soruyorum neden böyle oluyor bilmiyoruz kanda takip edeceğiz diyor belirsizlik öldrecek beni :((((

Günaydın kızlar. Sizde üşüyormusunuz benim gibi ya .deli gibi uyku isteği zaten hic geçmiyor 2 gündür midemde kötü biraz arasira karnima kramp girio bebekten mi gazdanmi anliyamiyorum..

arkadaşlar
Bende forumları hamiş hazırlığında okurken aşırı göğüs ağrısı belirtileri diye okuyordum,her ay iki de bir göğsümü kontrol edip çok ağrımıyor,bu ay yine tutmadı diye kendimce yorumluyordum.Bu ay hamileyim hiç de öyle abartıldıgı gıbı bır ağrı yok,sadece bunun adı olsa olsa göğüs hassasiyeti olur.Gerçi kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama bence evham yapacağın bir konu değil,rahat ol.5.haftamdayım dokununca hafif sızlamam var:oops:

tesadüfen adetime 6 gün kala öğrendim acilde.beta hcg 21.5 çıktı ertesi gün 25.8 çıktı ertesi gün aksilik var diye bakıldı 22.9 çıktı kimyasal dediler dün gittim adetim 5gün gecikti 36.5 çıktı doktor bile niye çıkmış bu diyo düşmesi gerekiyordu kanamam olmuyor düzenli artmıyor dr soruyorum neden böyle oluyor bilmiyoruz kanda takip edeceğiz diyor belirsizlik öldrecek beni :KK43:(((
Allah sifa versin InsaAllah balim ihmal etme duzenli aldir kanini noldugu ve neden oldugu belli olsun da rahatla sende...bizide habersiz birakma.olurmu

Back
X