- Konu Sahibi loveandhope
Hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm batmalar dediğin ara ara olan kasıktaki sağ yada sol taraftaki hafif git gel yapan agrı hissiyse yumurtlama döneminde de olabilir ama yumurtlama dönemi dısında olanlar için bişey diyemicemhamile değilim yaaaaaaaaa anlamadım gitti batmalar niye oluyor o zaman. dktra sordum pskolojıktır kafaya takma dedi
darısı başıma inşallah pazartesi günü:)Biz kalp atisimizi gorduk bugun cok sukur 6+2ymisiz
Merhaba cnm tebrik ederim darısı biz gibi bekleyenlere:) bnde sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum geçen hafta keseyi gördük haftayada kalp atışı için çağırdı:) senin son adet tarihin neydi cnm ?Kalp atisimizi gordukkkk cokkk sukur...6+2ymisiz
maşallah canım yaaa ben daha doktora bile gitmedim musaıt degıldı bu hafta gecen haftalar erkendı dıye:))Kalp atisimizi gordukkkk cokkk sukur...6+2ymisiz
toprakh2o bende 85 liyim.. 2 yıllık evliyim... tekrar ölçtürdünmü beta hcg?? 2kat artıyormuş 2günde bir, sağlıklıysa.. Merak ediyorum bende, bgn ölçtrdüm tekrar araya haftasonu giriyorrr, bekliycem pzt yi
16marttibaslangic tarihiama 24unde kalmisim adetten hemen snraMerhaba cnm tebrik ederim darısı biz gibi bekleyenlere:) bnde sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum geçen hafta keseyi gördük haftayada kalp atışı için çağırdı:) senin son adet tarihin neydi cnm ?
6haftaligiz benmde goguslerimde sizlama var ama.dokunulmicak gibi degil adetten once nasil.sizliosa ole yinearkadaşlar
evde test yaptım hamileyim. doktora önümüzdeki hafta gideceğim. ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. ama ilk hamilelikte çok fazla göğüs ağrım vardı. sürekli sızlıyordu. acıdığı için dokunamıyordum bile. hemde bu sızılar daha test yapmadan once başlamıştı. ama bu sefere göğüslerimde hiçbir belirti yok. sadece belim ağrı yapıyor. şuan 4 haftalık. sizing göğüslerinizde ağrı sızı var mı? kaç haftalıksınız?
Hayirdir Insallahmerhaba kızlar bende hamile olduğumu öğrendim ama bi terslik var ve çok korkuyorum
tesadüfen adetime 6 gün kala öğrendim acilde.beta hcg 21.5 çıktı ertesi gün 25.8 çıktı ertesi gün aksilik var diye bakıldı 22.9 çıktı kimyasal dediler dün gittim adetim 5gün gecikti 36.5 çıktı doktor bile niye çıkmış bu diyo düşmesi gerekiyordu kanamam olmuyor düzenli artmıyor dr soruyorum neden böyle oluyor bilmiyoruz kanda takip edeceğiz diyor belirsizlik öldrecek beni (((Hayirdir Insallah
Bende forumları hamiş hazırlığında okurken aşırı göğüs ağrısı belirtileri diye okuyordum,her ay iki de bir göğsümü kontrol edip çok ağrımıyor,bu ay yine tutmadı diye kendimce yorumluyordum.Bu ay hamileyim hiç de öyle abartıldıgı gıbı bır ağrı yok,sadece bunun adı olsa olsa göğüs hassasiyeti olur.Gerçi kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama bence evham yapacağın bir konu değil,rahat ol.5.haftamdayım dokununca hafif sızlamam vararkadaşlar
evde test yaptım hamileyim. doktora önümüzdeki hafta gideceğim. ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. ama ilk hamilelikte çok fazla göğüs ağrım vardı. sürekli sızlıyordu. acıdığı için dokunamıyordum bile. hemde bu sızılar daha test yapmadan once başlamıştı. ama bu sefere göğüslerimde hiçbir belirti yok. sadece belim ağrı yapıyor. şuan 4 haftalık. sizing göğüslerinizde ağrı sızı var mı? kaç haftalıksınız?
Allah sifa versin InsaAllah balim ihmal etme duzenli aldir kanini noldugu ve neden oldugu belli olsun da rahatla sende...bizide habersiz birakma.olurmutesadüfen adetime 6 gün kala öğrendim acilde.beta hcg 21.5 çıktı ertesi gün 25.8 çıktı ertesi gün aksilik var diye bakıldı 22.9 çıktı kimyasal dediler dün gittim adetim 5gün gecikti 36.5 çıktı doktor bile niye çıkmış bu diyo düşmesi gerekiyordu kanamam olmuyor düzenli artmıyor dr soruyorum neden böyle oluyor bilmiyoruz kanda takip edeceğiz diyor belirsizlik öldrecek beni (((