Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuzu bir arayın içinizi rahatlatsın18 haftalik hamileyim. Canim cok cekti. Ciğ şekilde yedim. Sorun olacagini bilmiyordum ama simdi gorunce bir suru yorum icimde korku oluştu. İlk kez yedim. Bisey olur mu ? Kendimi kusturmaktan korkuyorum.
Sosisin içinde etten başka her şey var diyorlar.neden bu kadar panik oldunuz anlamadım. Sonuçta onların işlemden geçtiğini biliyorum eti alıp direkt sosis yapmıyorlar. doktorunuz daha sağlıklı bilgiyi verecektir.
Sosisin içinde etten başka her şey var diyorlar.
Ben bilmiyorum,yemiyoruz da öyle duydum.
İstifra ettiyseniz üzülmeyin,midemizden çıkmış işte.İlk gebeligimde boyle bisey bilmiyodum. Yemistim bisey olmamisti. Ama oyle seyler yazmislar ki ister istemez panikledim. Yediklerimi cikardim zaten o an midem bulanmaya basladi.
İşlenmiş et hamile ol ya da zararlı vücuda. Hamileyken ekstra dikkat etmek lazım. Doktorlar tavuk bile önermiyor hormon bastıkları için.Beni aydınlatır mısınız sosis yemek kötü bir şey mi hamilelikte ?
Taksoplazma mi ne o olusuyomus. Bebekte korluk, zeka geriligi gibi seylere neden oluyor.
Oyle. Ama okuduklarimdan sonra birden panikledim. İstifra ettim. Sonra ona da pisman oldum. Ayyy. Cok tuhafim.Anlamadım ama endişelenmeyin bi kereden bişi olmaz benim anam en fakir dönemlerinde beni yapmış - kör değilim, zeka geriliğim yok olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor Allah’ın takdiri
İşlenmiş et hamile ol ya da zararlı vücuda. Hamileyken ekstra dikkat etmek lazım. Doktorlar tavuk bile önermiyor hormon bastıkları için.
Orasi oyle. Bana da bir suru sey soyluyolardi ilk gebeligimde. Onu yeme bunu yapma felan diye. Ben de annelerimiz yapmislar ne olmus diyodum. Bisey de olmadi cok sukur. Simdi ilk kez panikledim boyle.Anladım Suan ki cocuklar şanslı - kendim için demem gerekirse annem aş erdiğinde avucunu yalarmış geçirmek için- ama aş erdiği meyve izi oluşmadı bende vs vs olacaksa oluyor olmayacaksa da çiğ şeyleri hergün ye olmuyor