• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Allah bna yasattıgını dokturdugu gozyaslarının bin katını yasatsın..Her adımında ayagı tasa takılsın demekten baska ne carem ne sozum kaldı.Bu kadar kin ve nfret dolu bı insanı omrumde gormedim tanımadım... Her insan hata yapar özur dedim ama nafile.
Bence konu sizin ona atar yapıp evden kovmanız değil. O onun bahanesi. O olay sadece arkasına sığındığı bir liman. Zaten gemileri yakıp gidesi varmış, siz bir hata yapmışsınız onunda işine gelmiş.
Ben böyle düşünüyorum.

Bence konu sizin ona atar yapıp evden kovmanız değil. O onun bahanesi. O olay sadece arkasına sığındığı bir liman. Zaten gemileri yakıp gidesi varmış, siz bir hata yapmışsınız onunda işine gelmiş.
Ben böyle düşünüyorum.

Evet suc bastırıyor bunu soyledım kendisine. Ailesine de oyle yansıtmış bugun konustuk artık ben dayanamayıp ailesine anlattım onlarda kopurduler.
Evlılıgı kaldıramadı kucuk ogluma bakmak bana bakmak gebelıgın hstane masrafları ve dpgacak bebegın masrafları ona dokundu. Oncesınde laylaylom yasayan adam kurulu bir duzeni sorumlulugu kaldıramadı. ALLAH PİŞMAN ETSİN.Ne dıyeyım.

Ben o gülücük işaretini size mi koymuşum? Hayır.
Sizin mesajınızla cevap olarak dalga mı geçmişim? Hayır.
Ee o zaman?
Benim takıldığım konu siz bile "ben haksızım" derken "Hayııırrr oo %100 haklııı tamaamm mııı?" diyen güruh. Kendiniz haksız olduğunuzu kabul ediyor musunuz? Evet, o zaman bitti gitti.
Kusura bakmayın,evet büyük konuşuyorum. Çünkü aklım fikrim yerinde, işsiz güçsüz, evde sürekli içen bir adamdan İSTEYEREK çocuk yapmam, evdeki çocuğuma yazık günah değil mi? Önce durumunu düzeltir öyle çocuk yaparım.
Ha empati yapayım:
Ben sürekli gereksiz kıskançlık yapıyorsam, eşime sürekli defol git diyerek evden kovuyorsam bu konuda da eşime hak veririm. Ben abartmışım derim. Dönüp dönmemek ise eşimin insiyatifinde olur. Çünkü hatalı olan benimdir ve adamın sabrını taşırmışımdır. Anladınız mı?
Nasıl bir kadın ortada bir "ahlaksızlık, namussuzluk" olmadan da evini terkedebiliyorsa (eşle anlaşamama, şiddetli Geçimsizlik ya da dayak vs), eşimde ben sabrını taşırdığımda evini terkedebilir. Ki eşinizi bu konuda savunmuyorum ama büyük oranda eşiniz haklı. Yersiz bir kıskançlıkta eşinizi evden kovup "ve evine gelmedii" diyerek mağdur edebiyatı yapıyorsanız ben eşinize hak veririm. Çünkü adamı kovan sizsiniz.
Ve %1000 eminim aynı olay tam tersi bir şekilde gerçekleşseydi, eşiniz sizin yaptığınız espriyi büyütüp size "evden defol giiitttt!!!!" deseydi burada bütün herkes eşinize hakaretler yağdırırdı. Ama siz söyleyince "hamilelik psikolojisi, alttan alsa olmaz mıymış" deniyor, bu ayrımcılık değil de nedir? Genelde kadınları savunurum, hatta hep kadınları savunurum ama bu konuda eşiniz haklı. Tavsiye mi istiyorsunuz? Veriyim o zaman. Bence eşinizle arayı yumuşatmaya çalışın, neden eve gelmedin diye azarlamadan güzelce konuşarak onu eve davet edin. Güzel de bir yemek hazırlayıp baş başa yiyin, birbirinize sözler verin. Mesela siz gereksiz kıskançlık yapmayacağınıza, bu huylarınızı törpüleyeceğinize dair uzunca bir konuşma yapın. Anlattığınıza göre bıkmış çünkü, ben bu şekilde ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Yoo sız anlamamakta cıdden ısrarcısınız bence bukadar yogun gereksız edebıyat yapıp yargı yerine butun detayları iyice bir okuyun... Ben 7 aylık hamıleyım ve esım 1 aydır ıssız ve biz sadece 1 aydır bu haldeyız..gercekten okadar gereksiz onyargılısınızkı ve evt gercekten cook buyuk konusuyorsunızkı bu hayattan saglam silleler yememissınız dıye dusunuyorum.. Ben hayatımı bılıyorum onceki evlılıgımide bılıyorum o evlılıkte nasıl saglam bır sille yedıgımide.. Hanı derler ya ihanetin sereflısı olmaz ama buda daniskası diye o şekilde işte. Bu evlılıgımde neden bukadar kucuk seylere takıldıgımıda bılıyorm nedenini cok ıyı bılıyorum ve Bunu esimde bıliyor... Suanda itibaren asla detay vermeyeceğim cunku gercekten anlamak istemeyene bıseyleri anlatamıyorsun.
Bi susmuyor ya Bi susmuyor ayyy😠😠👿

Bi susmuyor ya Bi susmuyor ayyy😠😠👿
Hanımefendi, konu sahibiyle biz şuan aramızda konuşuyoruz.
Benim susup susmamam ya da yorum yapıp yapmamam sizi ne ilgilendiriyor? :D Sizden izin alacağıma dair bir kural yok, varsa alıntılar mısınız zahmet olmazsa. İşinize bakın lütfen. :D

Evet suc bastırıyor bunu soyledım kendisine. Ailesine de oyle yansıtmış bugun konustuk artık ben dayanamayıp ailesine anlattım onlarda kopurduler.
Evlılıgı kaldıramadı kucuk ogluma bakmak bana bakmak gebelıgın hstane masrafları ve dpgacak bebegın masrafları ona dokundu. Oncesınde laylaylom yasayan adam kurulu bir duzeni sorumlulugu kaldıramadı. ALLAH PİŞMAN ETSİN.Ne dıyeyım.
Normalde çalışıyor muydunuz ki? Neden böyle düşündünüz?
Bir yerde tabiki bakacak, karnınızdaki sizin evladınız sonuçta. Eğer dokınuyorsa yaparken aklı neredeymiş?
Büyük konuşuyorum, ben olsam affetmem. Benim, karnımdaki çocuğunun, evdeki yavrusunun boğazından kısıp kumar oyanayacak/para saklayacak kadar gözü karaysa bende o koca müsveddesini affetmem.
Yine de siz bilirsiniz. Bunları keşke başında anlatsaydınız da hepimiz sağlıklı yorum yapabilseydik.
Üzüldüm sizin adınıza, Allah kocanın merhametlisini versin.

Normalde çalışıyor muydunuz ki? Neden böyle düşündünüz?
Bir yerde tabiki bakacak, karnınızdaki sizin evladınız sonuçta. Eğer dokınuyorsa yaparken aklı neredeymiş?
Büyük konuşuyorum, ben olsam affetmem. Benim, karnımdaki çocuğunun, evdeki yavrusunun boğazından kısıp kumar oyanayacak/para saklayacak kadar gözü karaysa bende o koca müsveddesini affetmem.
Yine de siz bilirsiniz. Bunları keşke başında anlatsaydınız da hepimiz sağlıklı yorum yapabilseydik.
Üzüldüm sizin adınıza, Allah kocanın merhametlisini versin.

Evet calısıyordum karıyer sahibiyim coksukur.. Hatta kendi fırmam gebelıgım boyunca calısmamı teklif etti ama esım yok dedı ve bende reddettim. Kucuk oglum benim onceki evlılıgımden....bız ona fazla geldık...

Ha bu arada bırde hesabını kitabını benımle yapan adam suan gızlı saklı para cevıryor cebinde ve nerden geldıgını bana soylemıyor bıle.. Son bırkacgundur kı kavgamızda bu neden ile. Parayı sordugum zaman bu sefer kendisi bıttı deyıp cekıp gıtmek ıstyor.
Kumar oynuyor olabilir mi geceleri?

İlk gebeligimde 35 kilo aldım , aklıma bile gelmedi eşimi TV deki yada herhangi bir kadından kıskanmak , ben 35 kilo aldığım zaman o çiti pıtı Rus hatunlarla beraber çalışıyordu
İkincide daha az kilo aldım 20 civarı sanırım yine kiskanmadim eşimi
sizin ufak dediginiz olay aslında karşı taraf için çok zor bir olay , adam bıkmış ve hamile olmanıza rağmen yanınıza bile gelmek istemiyor
Aynayı kendinize çevirin , gerekirse bu gereksiz kıskançlığınızdan kurtulmak için yardım alin

Evet calısıyordum karıyer sahibiyim coksukur.. Hatta kendi fırmam gebelıgım boyunca calısmamı teklif etti ama esım yok dedı ve bende reddettim. Kucuk oglum benim onceki evlılıgımden....bız ona fazla geldık...
Bu kötüymüş :( ben ortak oğlunuz sanıyordum.
Bence hiç minnet etmeyin bu adama, belli ki evliliğini yeni. Şimdiden böyle yapan ileride neler neler yapar. Yol yakınken dönmek en iyisi.

Arkadaslar esımın haksız oldugunu soylemıyorm evet en basında haklı fakat bu kadar kısa surede boylesine dagıtmak normalmı hakediyormuyum.benım sorguladıgım bu. Hamilesin dıye katlanmak zorunda degil diyorsunuz bu bebegı benden cok kendisi ıstedı hatta bırgun tartıstık bunun gunahı ayrı ama aldırmak ıstedıgım de bile olay cıkardı peki sımdı neden bu kin neden bu sabırsızlık evden gitmek nedemek arkasını donup yatsın ama geceyi sokakta gecırmesı affedılırmı bunun farkında olacak bir insan biteceğini biliyor cunku boyle yaparsa.
Hay Allah ya üzüldüm şimdi. Yav eşimizle tartışıyoruz bazen haklı bazen haksız oluyoruz ama her şeyi yıkmak dökmek neden??? Yani hiç mi değer vermiyor bu kadar mı nefret etti soğudu. Aman yaa bence göt kalkması sendromu beyfendideki. Elbet özler aklı başına gelir ama karşısında kırılmış parça parça olmuş bir eş var bunu düşünür mü ki erkekler, sanmam.

Muhtemelen...Telefondan da yapıyor bıseyler buda buyuk bır ıhtımal.
Hay Allah ya üzüldüm şimdi. Yav eşimizle tartışıyoruz bazen haklı bazen haksız oluyoruz ama her şeyi yıkmak dökmek neden??? Yani hiç mi değer vermiyor bu kadar mı nefret etti soğudu. Aman yaa bence göt kalkması sendromu beyfendideki. Elbet özler aklı başına gelir ama karşısında kırılmış parça parça olmuş bir eş var bunu düşünür mü ki erkekler, sanmam.

Ben perisanım arkadasım... Hamıleyım hıcbısey yapamıyorum dısarı cıksam arkadaslarımla gezsem tozsam unutmaya calıssam bu hamıle halimle nereye kadar... Cok kotuyum zaman gectikce eve gelmemesi. Cok koyuyor.

Aramamı ve. Eve cagırmamı söyleyen arkadaslar aradım. Yarın aksam geleceğim dedı gel dedım guzelce ben senın dusmanın degılım gel konusalım.... Hayır yarın dedi😭yarin arkadasıma gidecegım bende ıkı gun onda klmak istiyorum gelırse eger bulamasın beni anahtarıda yok kalsın sokakta.geldıgı yere gitsin.. Önemi yok. Benden gunah gıttı artık... Madem oyle bende arkadaslar imla bolbol gorusup bu ıkı aylık surecı daha hızlı atlatmak istiyorum...

Ben perisanım arkadasım... Hamıleyım hıcbısey yapamıyorum dısarı cıksam arkadaslarımla gezsem tozsam unutmaya calıssam bu hamıle halimle nereye kadar... Cok kotuyum zaman gectikce eve gelmemesi. Cok koyuyor.
Çok koyar canım bu bir gerçek ama bazen hatalarımızdan ders alınca daha özenli devam edebiliriz evliliğimize.
Sen de biraz ders aldın hatandan, inşallah o da bu aklı kıt davranışının yanlışının farkına varıp bir şeyleri düzeltir hayatınıza devam edersiniz. Şu çalışma mevzuu da çözülmeli tabi bu arada.

Aramamı ve. Eve cagırmamı söyleyen arkadaslar aradım. Yarın aksam geleceğim dedı gel dedım guzelce ben senın dusmanın degılım gel konusalım.... Hayır yarın dedi😭yarin arkadasıma gidecegım bende ıkı gun onda klmak istiyorum gelırse eger bulamasın beni anahtarıda yok kalsın sokakta.geldıgı yere gitsin.. Önemi yok. Benden gunah gıttı artık... Madem oyle bende arkadaslar imla bolbol gorusup bu ıkı aylık surecı daha hızlı atlatmak istiyorum...
Allah Allah neden yarın

Siz eşinizi evlilik sürecinde aynı problemlerle yormuşsunuz. Ses etmemiş pek, ki bence hatası bu.. Muhtemelen pasif agresif kalıp tepkilerini zamanında vermemiş.. En son olayda da sabrı taşmış..

Benim 20li yaşlarımda böyle geçti.. Hep susup anlayıp basit şeylerde patlayıp kopardım ipleri.. Sonra sonra törpüledim kendimi..

Bence eşiniz de böyle.. Olay son kavga yada son 1 ay değil, öncesi..

Konunun ilk sayfalarında kumar olabilir dedim içimden ama buraya yazmadım yanılıyorumdur diye.
Şu an konudaki en b.ktan mesele kumar malesef, ailesine çok kızdım şimdi söylemeleri hiç olmadı.
Allah yardımcın olsun inşallah her şey düzelir.

Neden ariyorsunuz?

bence hic iyi yapmadiniz.
Hamileyim gezemem diyorsunuz neden cikmayasiniz ki.

keske biraz arkadaslarinizla gorusseydiniz kafaniz dagilirdi.Eve gelmeyen adam nereye giderse gitsin yani yakasina yapisip illa gel demek olmamis

Belkı haklısınız fakat bunun zaten farkındayım ve bu konuda sizden fıkır istemedim benim sıkıntım baska bişey okudugunuz uzere... Konu uzerıne yorum yapmayıpta farklı seyler den yuruyenlerı hıcbır zaman anlamadım bu sitede.
Sizinle aynı yolda ilerleyen başka birileri varsa belki onlara bir uyarı olur diye.

Neden ariyorsunuz?

bence hic iyi yapmadiniz.
Hamileyim gezemem diyorsunuz neden cikmayasiniz ki.

keske biraz arkadaslarinizla gorusseydiniz kafaniz dagilirdi.Eve gelmeyen adam nereye giderse gitsin yani yakasina yapisip illa gel demek olmamis

Hanı derler ya kadın biraz fedakar olmalı yuvayı dışi kus yapar muhabbetleri guya..... denemek istedim bır kez daha....

Back
X