• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Ayrılacağınızı sanmıyorum, herşey düzelecek, hamilelik zamanında olur o tür depresif zamanlar bu 2 çocuğunuz mu olacak, dünya ya gelecek olan

Ayrılacağınızı sanmıyorum, herşey düzelecek, hamilelik zamanında olur o tür depresif zamanlar bu 2 çocuğunuz mu olacak, dünya ya gelecek olan

Evet inşallah 2. Oğlum ... Ben her seyi duzeltirdim fakat onun 2 gun dur evde olmayısını kabullenemiyorum... Az once konustuk.gelıyormus yoldaymıs.. Bu sefer bana bır melek gıbı davrandı neden bana yapıyorsun bunu dedi. Bende donulmez hıcbır hata yapmadım ama sen 2 gun dur evde yoksun dedim..sabah konusuruz uyu dinlen dedi cok ıyı davrandı 🙄

Aslında ortada ayrılığa kadar gidecek bir olay yok, bu hamileliğin ve hormonların yaptığı etki, aldığınız kiloları verirsiniz, çocuğunuzu emzirme esnasında bu kilolar verilir,
Eşinle oturup konuşman gerekiyor, hormonların
Etkisi ile abartılmış kavgalar olabiliyor,

Aslında ortada ayrılığa kadar gidecek bir olay yok, bu hamileliğin ve hormonların yaptığı etki, aldığınız kiloları verirsiniz, çocuğunuzu emzirme esnasında bu kilolar verilir,

Peki bır bayan olark fikirlerinizı almak ısterım.. Eşiniz ıkı gun eve gelmez ise ne yapar nasıl davranırdınız?

Hıh işte bu gıbisinden bır soz soyledi ben de bozuldum buydu yanı.. Fakat okadar cok seye katlanıyormkı su evın ıcınde Mddı sıkıntılar ve çalışmıyorda sesim cıkmıyor bunları damı gormuyor... Cok zoruma gıdıyor

Bu yazdıklarıma uzulmeyin ama evde c...ş gib8 yatıp da çalışan uzuvlarının talimatlarına göre hareket eden erkeğe zerre saygı duymam.saygi duymuyorsam da dediklerimi bilerek ve işteysek demişimdir tartışma esnasında.niye pişman oluyorsunuz ?

Almış o sizden mesajı...ayların patlamasını yaşamak için fırsat kolluyormuş baksaniza zaten.

Allah aşkıniza postu serip evde yatan,utanmadan ona buna ağiz sulandıran adam için sabinizi de kendinizide üzmeyin.

Çocuğunuz 2 tane mi? Yeni evliyim yazmışsınız, uyuyor diye bahsettiğiniz karnınızdaki evladınız mı?

Yanı kiloları bukadar takmanın sebebi cok cok zayıf iken bı anda bukadar şişmek. Okadar zayıftımkı annem aglardı cok zayıfım dıye... Bırde troıt rahatsızlığım var uzun yıllardır hormonlar da normal olmayınca psikolojide dagılıyr ıyıce.

Eşim daha çok sizin gibi düşünür.
Bir kaç ay önce eşimle ayrılma düşüncem vardı. Hatta oturdum konuştum. Dedi ki "gel etme eyleme, bak çok kahrımı çektin, çok sıkıntı çektin; tam rahat edeceğin zaman; istersen çalışma otur evde ama şimdi boşanma"
Yani bilmiyorum ki hangiai doğru olan.
Biz bi şekilde toparlıyoruz sorun şu çocuklar toparlayamıyorum tek olduklarında kendilerini koruyamıyor
Peki bır bayan olark fikirlerinizı almak ısterım.. Eşiniz ıkı gun eve gelmez ise ne yapar nasıl davranırdınız?
Oturur insan gibi konuşurdum

Eşiniz neredeymiş 2 gündür peki? Bu nasıl bir düşüncesizliktir. Kıskançlık mevzusu değil bu konu bence eşinizin başka bir derdi var. Aramasanız güzel olacakmış. Nerede olduğundan nasıl emin olacaksınız? Evli insan kafasına göre 2 gün evden uzaklaşamaz. Ciddi ciddi konuşun bu meseleyi, derdi neymiş öğrenebilirsiniz umarım.

Eşiniz neredeymiş 2 gündür peki? Bu nasıl bir düşüncesizliktir. Kıskançlık mevzusu değil bu konu bence eşinizin başka bir derdi var. Aramasanız güzel olacakmış. Nerede olduğundan nasıl emin olacaksınız? Evli insan kafasına göre 2 gün evden uzaklaşamaz. Ciddi ciddi konuşun bu meseleyi, derdi neymiş öğrenebilirsiniz umarım.

Muhtemelen dun nerde oldugunu ogrenecegım cunku bır işi vardı halletmesı gerekn farklı bır ilde. Onu gectım onceki gece kafamı karıstıryr. Bılmıyorm darmaduman kafam... Fakat telefonda bana karsı cok ıyıydı enteresan.

Evet aramamak en guzeli aslında hıc ypmam ben de kendını tanıyamıyorum. Olayın en basında ki benım hatam ve bu zamana kadar onun bana olan olabildiğince sabrı yaptıgı ıyı guzel seyler vesilesi ile bukadar ustune dusunuyorum.. Icınde olmasa tabı ki zaten yapmaz ama sokakta kalıp daha fazla hata yapmasına engel olmak ıstiyorum. Çevremdeki herkes onun kısılıgını cok begenıyor annem bile benı suclu yor en yakın sahıdınız benım dizinin dibinde oturan adamı kaybediyorsun dedi :(
:(

Evet aramamak en guzeli aslında hıc ypmam ben de kendını tanıyamıyorum. Olayın en basında ki benım hatam ve bu zamana kadar onun bana olan olabildiğince sabrı yaptıgı ıyı guzel seyler vesilesi ile bukadar ustune dusunuyorum.. Icınde olmasa tabı ki zaten yapmaz ama sokakta kalıp daha fazla hata yapmasına engel olmak ıstiyorum. Çevremdeki herkes onun kısılıgını cok begenıyor annem bile benı suclu yor en yakın sahıdınız benım dizinin dibinde oturan adamı kaybediyorsun dedi :KK43:
:KK43:
Bir kavgayla bu hale gelecekse bir yerde bir problem vardır ama. Bu zamana kadar iyi oldu diye de evin dışında vakit geçirmesine göz yummak olmaz ki? Aramasanız gelmesi uzayacaktı belkide.

Bundan sonraki tavrına bakin bakalım nasıl olacak? Umarım daha fazla üzülmezsiniz.

Epey bir sayfa okudum konunuzda. Her yazdığınız yorumda ayrı birşey ortaya çıkmış. Bütün puzzle birlestirdigimde şunu söylemek istedim . Ikinizinde 2. Evliliği ikinizde daha özenli dikkatli olmalısınız.
Sen hamilesin sigara iciyorsun . Hata içmemelisin.
Tvdeki hatun olsun kiskandigin geç orayı. Senin çözmek gereken daha büyük sorunlar var tutmuş buna trip atmış evden göndermişsin. Adam gitmiş eee gitti diye hayiflanip özür diliyorsun oda burnunu kaldırmış.
Böyle birseye trip atilsada buyutulmez evden gonderilmez hamileyim bende hormonları suçlamayın fazla yahu . Gittiyse de adam başka sebeple gitmiş. Bu meseleyi ancak sen bu kadar buyutebilirsin kocanın farkli hesapları var. Içki kumar ..
Esinin daha önce ıçki kumar meselesi olduğunu yeni öğrendim aslinda az biliyordum ama ailesi eski eşini çok suçlardı demissin . Bu adamın sıkıntıları varmış. Neden dikkatli olmadın. Askim evde içebilir miyim dediğinde hayır askim sana zararı var ve bizim örnek olmamız gereken çocuğumuz var dicektin. Bugün ona izin verirsin yarın kumara gider .
Adam eve gelmiyor sende senin tribinden küstü diye birde dönsün diye dil döküyorsun. Adamın düşüncesi farkli . Birincisi issiz ikincisi geçmişten alışkanlıkları var üçüncüsü boş tribine birde yalvarmalar kafana takmalarını gostermissin. Kalktı k.çı gitti bildiği işi kumarı yapmaya.
Eve geldiğinde ne tatlı ne sert . Bütün ciddiyetinle konusup içki ve kumarı kestireceksin telden bile . Ve iş bulacak . Sana da tavsiyem hayatı daha ciddi yasa daha büyük problem varken boş triplere takılma. Ayrıca gittiyse de gitti bir ararsın nerdesin sorumluluğun yok mu dersin aşırıya gitmezsin.
Ne bileyim yardımcı olmak istedim bunlarda benim fikirlerim artık hakkında hayırlısı olsun .

Bir kavgayla bu hale gelecekse bir yerde bir problem vardır ama. Bu zamana kadar iyi oldu diye de evin dışında vakit geçirmesine göz yummak olmaz ki? Aramasanız gelmesi uzayacaktı belkide.

Bundan sonraki tavrına bakin bakalım nasıl olacak? Umarım daha fazla üzülmezsiniz.

Ben tartısma yartmassam bugunden Sonra onun eskisi gıbı olacagına emın oldum ses tonundan. Ama bundan Sonra duzelse bıle bu ıkı gun kafamda hep soru işareti olarak kalacak eğer saglam bır acıklama yapmaz ikna edemez ise.

Epey bir sayfa okudum konunuzda. Her yazdığınız yorumda ayrı birşey ortaya çıkmış. Bütün puzzle birlestirdigimde şunu söylemek istedim . Ikinizinde 2. Evliliği ikinizde daha özenli dikkatli olmalısınız.
Sen hamilesin sigara iciyorsun . Hata içmemelisin.
Tvdeki hatun olsun kiskandigin geç orayı. Senin çözmek gereken daha büyük sorunlar var tutmuş buna trip atmış evden göndermişsin. Adam gitmiş eee gitti diye hayiflanip özür diliyorsun oda burnunu kaldırmış.
Böyle birseye trip atilsada buyutulmez evden gonderilmez hamileyim bende hormonları suçlamayın fazla yahu . Gittiyse de adam başka sebeple gitmiş. Bu meseleyi ancak sen bu kadar buyutebilirsin kocanın farkli hesapları var. Içki kumar ..
Esinin daha önce ıçki kumar meselesi olduğunu yeni öğrendim aslinda az biliyordum ama ailesi eski eşini çok suçlardı demissin . Bu adamın sıkıntıları varmış. Neden dikkatli olmadın. Askim evde içebilir miyim dediğinde hayır askim sana zararı var ve bizim örnek olmamız gereken çocuğumuz var dicektin. Bugün ona izin verirsin yarın kumara gider .
Adam eve gelmiyor sende senin tribinden küstü diye birde dönsün diye dil döküyorsun. Adamın düşüncesi farkli . Birincisi issiz ikincisi geçmişten alışkanlıkları var üçüncüsü boş tribine birde yalvarmalar kafana takmalarını gostermissin. Kalktı k.çı gitti bildiği işi kumarı yapmaya.
Eve geldiğinde ne tatlı ne sert . Bütün ciddiyetinle konusup içki ve kumarı kestireceksin telden bile . Ve iş bulacak . Sana da tavsiyem hayatı daha ciddi yasa daha büyük problem varken boş triplere takılma. Ayrıca gittiyse de gitti bir ararsın nerdesin sorumluluğun yok mu dersin aşırıya gitmezsin.
Ne bileyim yardımcı olmak istedim bunlarda benim fikirlerim artık hakkında hayırlısı olsun .

.Ben bu gebelıgımde kendımı tanıyamadım. Evlendik hemen hamıle kaldım ailevi sıkıntılarım oldu annebabadan yana... İşten cıktım.. Maddiyatım superken bu anda ılac hatta ekmek parası bulamadıgım gunlerle tanıstım.. Gercekten herseyın Enaz yazdıklarınız kadar farkındayım heleki calısma konusu bende bır calısan ım ve onemını cok ıyı bılırım. Alınteri ekmek vs vs. Evde ıckı konusu soyle gelısı yor oglum haftasonları ananesıne gıder yanı o yokken icerki uzun sure dırde bayagı bı azaltmışti.tabiki yıne olmasa ıyı olur fakat benden once bekar iken cok ıckı ıcermıs bende en azından gozumun onunde ıcsin diye bısey demedim.

Back
X