- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Ah ah çok geçmiş olsun arkadaşım allahım kimseye vermesin evlat acısını.Ben kadere inanırım. Kader de dümdüz bir çizgi değil senin mücadelenle şekillenen bir ağ bence. Her insanın ölüm zamanı bellidir ama ölüme nasıl yaklaştığın senin seçimindir. Evladının hayatta kalma süresini sen belirleyemezsin senin sınavında bu, mücadele etmek mi yoksa vazgeçmek mi? Bu ikisi arasında seçim yapacaksın. Hiç bir sorunu olmayan sağlıklı evladını kucağına alamadan toprağa vermiş bir anneyim ben. Senin kucağına alma ve sağlığına kavuştuğunu görme şansın var.
Bende bu evlat acısını onu tanıyıp yaşamamak için eşimle sonlandırma kararı aldık. Çok doktorla konuştuk. Riskli ameliyat, başarılı olamadığımız hastalar da var diyorlar. Ameliyatta beyne pıhtı giderse felç yA da engel de kalma ihtimalleri olabilir çünkü. Ben bu konuda hiç güçlü olamam acı çekerse gözümün önünde diye ödüm kopuyor. Allahım sen affet iki haftadır çok derman aradım hastane gezdim doktor gezdim ağızlarına baktım iyi bir şey söylesinler diye ama bütün bu araştırmalar bizi olumsuz karara getirdi.