- Konu Sahibi Aysegul6712
Hepimiz için inşallahEvet akışına bırakmak lazım iyi oluyor gerçekten bakalım bu ay ne olucak inşallah bebişnvardir herşeyin hayırlısı olsun inşallah
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz için inşallahEvet akışına bırakmak lazım iyi oluyor gerçekten bakalım bu ay ne olucak inşallah bebişnvardir herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Evet hafif bir siliklik var ama şimdiye kadar netleşmesi lazımdı bence pazartesi ye kadar bekleyin kan verirsiniz kanda çıkmasa doktor randevusu alın derimGünaydın kızlar Gecikmemin 4. Günü yaptığım test ve silik çizgi yine
Bence bı doktora git canimGünaydın kızlar Gecikmemin 4. Günü yaptığım test ve silik çizgi yine
Ya zaten kan testi en güvenilir sonuçArtımed kesinlikle yanıltan bir marka bence iki gün önce de böyleydi ama değerim 3.10 çıktı. Çok da testlere güvenmemek lazım.
Hayırlısı olsun hakkındaYa zaten kan testi en güvenilir sonuç
Kuzum sen bi gidip kan testi yaptırsana bugün yineArtımed kesinlikle yanıltan bir marka bence iki gün önce de böyleydi ama değerim 3.10 çıktı. Çok da testlere güvenmemek lazım.
Canım acaba erken mi adet olucan ama kaç gundur böylesin olsan olmaz mıydın şimdiyeKızlar belim ağrıyor yaaa bacaklarım falan sanki adet olucam gibi 11gun var herhalde soğan suyuna artık emin değilim![]()
Daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir 2 günde bir testi tekrarlayın koyulastigi zaman kan verin istersenizGünaydın kızlar Gecikmemin 4. Günü yaptığım test ve silik çizgi yine
Arda oluyor yaa çok sık değil anlık girip cikiyor bu iki defa oluyor bellim agrinca kasıkta batma oluyor çözemedim kiCanım acaba erken mi adet olucan ama kaç gundur böylesin olsan olmaz mıydın şimdiye
Beklemedeyiz mecburen..Arda oluyor yaa çok sık değil anlık girip cikiyor bu iki defa oluyor bellim agrinca kasıkta batma oluyor çözemedim ki
Aynen erken adet olmayimda on gün var beklemedeyizBeklemedeyiz mecburen..
Ben sanmıyorum olacak olsaydın anlık olmazdı o ağrılarınAynen erken adet olmayimda on gün var beklemedeyiz
Sonucunuz nedir şu andaEvet ve kasigimda böyle ağrı degik ama kas gerilir ya oyke bisi var ilk kimyasal gebeliktete böyle bisi hissettim ve sabah resmen ogurerek uyandım suphelendim ya umutlanmakda istemiyom
Evet anlık bazen oluyorBen sanmıyorum olacak olsaydın anlık olmazdı o ağrıların
Olsun umut oldu en azından bu seferlik. Olabileceğini gördün en azından kuzum. Ümit hep var işte onu görmüş olduk hepimiz sendeKızlar sıkı durunnn !!
Adet oldum
O test silik şu test silik kan versem mi bıdı bıdı derken hooop dur bakalım ben geliyorum dedi benimki. 4 gün gecikmeli de olsa adet oldum bugün. Önümüzdeki ayı değerlendiririz artık napalımo