• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ruveydaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
61
30
3
26
Arkadaşlar merhabaa🥰
Ben çok fazla bebek istiyorum.
Lütfen gebeliğe hazırlık, kolay gebe kalma yöntemleri, yapmam/yapmamam gerekenleri bilenler anlatabilir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim, sevgiler..💕

Öncelikle doktorunuza danışarak gerekli hormon testlerini yaptırıp ayrıca hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başlayabilirsiniz.yumurtlama günlerini kaçırmamak adına ovulasyon takibi yapabilirsiniz.

Sen Folik asit kullan eşin de keçiboynuzu pekmezi tüketsin bol bol. Bunlar yumurta ve sperm kalitesini artıran şeyler. Bir de ilişkiyi çocuk için değil kendiniz için yaşayın çünkü rahatlarsan çocuk olur gerilip strese girersen olmaz. Zevkine bak kısaca, sonrası Allah kerim 😊💐

Mayıs ayının sonundan beri plansız olarak deniyorduk ancak sonuç vermeyince ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip ettik. Test ile ikinci denemede kısmet oldu 🙏 Instagram'da birgebeningunlugu sayfasına denk gelip takip ettim, sayfa sahibi Ebru hanımın YouTube kanalında yayınladığı masajları uyguladım 1 ay düzenli olarak. Bunun haricinde birşey yapmadım ancak hormon değerlerinize muhakkak baktırın evvelinde. Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin 🙏

Back