- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
- Konu Sahibi Algernonya
-
BENDE hep aynı seyı duyuyorum ama ben beynımde bundan baska bısey dusunemıyorum kı:/Bugün bi arkadaşım bikaç kez denedik olmadı,sonra da amaan diyip saldık sonra oldu dedi. Hatta olduğunu bilmeyip alkol ve sigara da kullanmış o sıralar hiç beklemiyormuş
Merhaba arkadaşlar
Bu gebelik için deneme sürecinde genelde çevremde duyduğum ‘’Odaklandığımızda olmadı,ne zaman kendimizi rahat bıraktık,akışına bıraktık o zaman oldu.’’
gibi şeyler.
Anneler,gebeler ya da çevresinde böyle olduğunu söyleyenler gerçekten salmak,deneyip unutmak mı gerekir psikolojik olarak?
Yoksa hiç alakası yok mu,tamamen kısmet işi mi?
YAlnız adetten 3gyn sonra yumurtlama gunu baslıyor nasıl ara verıcez zaten adetlıyken ılıskı olmuyor 3gun sonra yunurtlama donemı 6gun sonrada en yuksek dogurganlık ben bısey anlamadım:/Evet ben de öyle okudum çoğu yerde. Yumurtlama dönemine girmeden önce en fazla 4 5 gün ara vermek lazım. 10 gün çok mesela. 1 2 gün de az oluyor. Pikten 3 4 gün önce ilişkiyi kesip pikten bir önceki gün pik günü ve sonrası olmak üzere 3 4 gün tutma ihtimali yüksek imiş. Ben de bildiğimi söylüyorum. Tabi herkese göre değişebilir. Ve ben yaptim adetten sonra o günaşırı hatasini, tam yumurtlama günleri yapasim gelmezdi sogudum. Biraz 3 4 gun ara verince hem özlenmiş de oluyor. Ve daha rahat istekli oluyor yani. Çünkü bebek için değil normal bir sekilde olmasi gerekiyor.
Yumurtlama günü değil dönemi başlıyor. Takvimlere göre hareket etmektense ovulasyon testlerine göre hareket etmekten bahsettim ben. Ona nazaran ara dedim. Takvime gore yuksek ihtimal yumurtlama dönemi diyor ama test yapıyorsun daha pike çok var oluyor. Onu demek istedim. Pikten 2 3 gün once ara başlamaktan bahsettim canım . Ovulasyon testi kullaniyor musun?YAlnız adetten 3gyn sonra yumurtlama gunu baslıyor nasıl ara verıcez zaten adetlıyken ılıskı olmuyor 3gun sonra yunurtlama donemı 6gun sonrada en yuksek dogurganlık ben bısey anlamadım:/
Hayır canım ama dun sıparıs verdım takcıme gore 23agustosdu en yuksek gun ama olmadı ovulasyonu bu ay deneyecegımYumurtlama günü değil dönemi başlıyor. Takvimlere göre hareket etmektense ovulasyon testlerine göre hareket etmekten bahsettim ben. Ona nazaran ara dedim. Takvime gore yuksek ihtimal yumurtlama dönemi diyor ama test yapıyorsun daha pike çok var oluyor. Onu demek istedim. Pikten 2 3 gün once ara başlamaktan bahsettim canım . Ovulasyon testi kullaniyor musun?
Ovulasyon testleri daha garanti. Çünkü ben bir keresinde dayanamayip erken yapmıştım. 11.gün yumurtladigimi ogrendim. Takvime uysam bekle Allah bekle. Memnun kalırsın. Yapıp at buraua yorumlarız.Hayır canım ama dun sıparıs verdım takcıme gore 23agustosdu en yuksek gun ama olmadı ovulasyonu bu ay deneyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?