Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık sürecinde hiç düşünmeyip akışına bırakmak mı gerekir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artik buraya takilmicam takildikca kafayada cok takıyorum ve olmuyor stresten adetten kesiliyorum artik arkadaşlar yabancı ulkede kimsem yok ne doktora götürecek biri nede doktor yolu biliyorum dilde bilmiyorum uc aydır deniyorum olmuyor artik ne yapacagimi sastim gerçekten internet ve google benim arkadasim olmuş resmen kendimi uzak tutmam gerek ne olirsa aklima ne gelirse ay dur hemen bakim diyorum ve hala da oyleyim benim gibi olanlar varmı ve yurtdışında fransada yasayan varsa gerçekten allah rizasi için yardimci olsun bana

Bana da öyle oldu cnm. Hayatımı ya hamile kalırsam diye planlamaktan stres yapmaktan hamile kalkamamıştım. Sonra amaaan ne de olsa planlamakla olmuyor dedim tak etti, gitti im saçımı boyattım, kaşımı yaptırmak istiyordum onu yaptırdım ve böyle şeyler. Bir baktım ki hamileyim o ay. Olacak mı? Olursa öyle olur böyle olur demek bile stres yapıyor. Akışına bırak, günleri değerlendir. Sonrası Rabbimin bileceği iş

Bende çok merak ederdim şu kafaya takmamak nasıl bişey diye yok kafaya takmayı bıraktım hamile kaldım yok tatile gittik hamile kaldım yok öyle oldu böyle oldu sinirim bozuluyodu artık herkesten bişey duymaya kuaförde çalışıyorum düşünün her kadından bişey duymak ama doğruymuş 3 sene çocuk istedik olmadı son 1 sene tedavilerle doktor doktor gezmeyle ondan bundan duyduklarımı denemeyle geçmişti eşimle yatak hayatımız artık bir görev olmuştu şubat ayında yeter dedim tedaviyi bıraktım uğraşamıycam dedim ikimizdede sorun yoktu 5 doktordan 1 doktor iltihapdan dolayı rahim yapışıklığı var demişti herşeyi kenara attığım zaman tatile gittik tatilde hamile kaldım rabbime şükür 11 haftalık olduk psikoloji çok büyük etken içinizi ferah tutun rabbime dua edin asla isyan etmeyin hamile yada çocuklu kadın görünce üzülmeyin rabbim tez vakitte müjdeli haberler nasip etsin güzel haberlerinizi öğrenmek inş banada nasip olur

Bugün bi arkadaşım bikaç kez denedik olmadı,sonra da amaan diyip saldık sonra oldu dedi. Hatta olduğunu bilmeyip alkol ve sigara da kullanmış o sıralar hiç beklemiyormuş
BENDE hep aynı seyı duyuyorum ama ben beynımde bundan baska bısey dusunemıyorum kı:/

bu teoriye katılıyorum. çünkü bizimki böyle oldu. 2 yıldır deniyorduk. ben artık olmuyor tüp bebek deneyelim bari diye düşünüyordum. o ay hamile kaldım

YAlnız adetten 3gyn sonra yumurtlama gunu baslıyor nasıl ara verıcez zaten adetlıyken ılıskı olmuyor 3gun sonra yunurtlama donemı 6gun sonrada en yuksek dogurganlık ben bısey anlamadım:/

Kesinlikle akışına bırakmalı insan bende evlenir evlenmez aman ya çocuğum olmassa korkusuna kapildim ne manyakmisim kendimi yillarca yedim bitirdim gerçi yıllar geçti yine olmadı tup bebek yaptırdık ama olsun nasip böyleymiş ama eğer yeni düşünüyorsan ve yapabiliyorsan lütfen akışına bırak köyler gitsin

YAlnız adetten 3gyn sonra yumurtlama gunu baslıyor nasıl ara verıcez zaten adetlıyken ılıskı olmuyor 3gun sonra yunurtlama donemı 6gun sonrada en yuksek dogurganlık ben bısey anlamadım:/
Yumurtlama günü değil dönemi başlıyor. Takvimlere göre hareket etmektense ovulasyon testlerine göre hareket etmekten bahsettim ben. Ona nazaran ara dedim. Takvime gore yuksek ihtimal yumurtlama dönemi diyor ama test yapıyorsun daha pike çok var oluyor. Onu demek istedim. Pikten 2 3 gün once ara başlamaktan bahsettim canım . Ovulasyon testi kullaniyor musun?

Kafaya takmamak diye bisey yok cunku aklina ister istemez geliyo stres oluyosun unutamiyosun onemli olan aklina gelmicek kadar mesgul olmak ornegin tatilde havuz deniz varrken aklimiza niye cocugumuz olmuyo diye gelmez. Bende en meşgul oldugum kafaya takacak vaktim olmadigi ay hamile kaldim ama tabi nasip

Hayır canım ama dun sıparıs verdım takcıme gore 23agustosdu en yuksek gun ama olmadı ovulasyonu bu ay deneyecegım

Bende çok takıyodum her dakika düşünüyodum şimdi akışına bıraktım normalde adetlerim düzensiz ama o ay adetim düzene girdi stres çok önemli doğru eşime bile sıkıntın varsa kafandan at diyorum. Hamile kalmadım ama adetim düzene girdi.

Hayır canım ama dun sıparıs verdım takcıme gore 23agustosdu en yuksek gun ama olmadı ovulasyonu bu ay deneyecegım
Ovulasyon testleri daha garanti. Çünkü ben bir keresinde dayanamayip erken yapmıştım. 11.gün yumurtladigimi ogrendim. Takvime uysam bekle Allah bekle. Memnun kalırsın. Yapıp at buraua yorumlarız.

Düşündüm .
Buraya konu açtım .
Her dk konuştuk bu süreçte .
Çok şükğr nasip oldu..

Ama şunu önemsiyorum sadece ben düşündüm eşim bunlrı hiç vbilmedi. Ona sanki istemiyormıs gibi yapıp hayırlısı dedim onu hiç strese sokmadım

Bende geçen sene burdan okuduklarımı uygulamaya çalıştım yaklaşık 1 sene olmadı ama başka bir rahatsızlığım vardı sonra bıraktım hatta rahatsızlığıma güvenemediğim için vazgeçtim belki ilerde evlat edinirim yapamıcam ben hamilelik benim için çok zor diye düşündüm. Senelerdir de ağır ilaçlar kullanıyorum ondan da olmadı diye düşündüm. Hamilelik fikrinden vazgeçmiştim ama nasılsa olmuyor diye korunmaya da çok dikkat etmiyordum. 1hafta önce hamile olduğumu öğrendim o kadar da stresli bir dönemdi ki benim için. Hatta aklıma geldi demek ki stres etken olmuyormuş diye düşündüm. Demek ki diyorum Rabbim bu zamanı uygun bulmuş. İnşallah hayırlısıyla tamamlamak nasip olur tabi. Onu da bilemeyiz

Kesinlikle doğru bir fikir düşündükçe olmuyor 3 yil boyunca olmadi olmadi her ay ovu testleri adetten 1 hafta önce gebelik testleri ugrastim en son yeter ya bizim çocuğumuz olmuyor bende çocuk istemiyorum subatta tup bebek deneriz bi daha olmazsa birdaha çocuk fikrini sileriz dedim sonraki ay hamile kaldim suan kızım 1 aylık oldu bile allah her isteye nasip etsin akışına birakin testleri bir köşeye atin tatile gidin hamilelik fikrini oldu mu oldu mu diye düsünmeyin nasipse olur deyin inşallah sizinde en hayirli zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…