- 12 Ağustos 2014
- 25
- 25
- 3
- 31
Bence kalırsın canım , bir kere kaldıysan mutlaka kalırsın , düşükten sonra şansın daha yüksek tanıdığım düşük yapanlar daha sağlam hamiş kaldılar, sen gün aşırı birlikte ol eşinle
selam canm bnde 2 senelık evlıyım eşimleilk 1.5 sene korunmadk hamıle kalamıyodum sonra hamıle kalmsm gunum gecmıstı test yaptm ole anladm 2.5 aylkken bebegımı kaybettm kurtaj yapldı ve dahasonradan parca var mı dıye muayene oldum parcakalmamıstı ve bana 3 ay snra tkrar hamıle kalırsn dedi ve ben s an 4.5 aylk hamıleyım .canm bak kurtaj olmamssn ama konrol amaclı bı hastaneye gıttn mı dudukten sonraelam arkadaslar ben aranızda yenıyım bız yaklasık 1 veya 1 bucuk sene korunmadan ılıskıye grdık ama hamıle kalmadım doktora falanda gtmedım umıdı kesmıstım yanı ama 27 agustosta dusuk yaptım hamıleymısım 2 aylık ve ben bunu bılmıyordum cunku hıc bı hamılelık belırtısı yoktu (bulantı kusma bas donmesı vs) adet gecıkmesı oldu ama stresten dıye dusundum ve ustune adette olunca degılımdır dedım test falan yaptırmadım. doktora gıttım doktor kurtaj olmana gerek yok dedı parca falan kalmamıs dedı ve yumurtalıgın yavas calısıyo dedı ve folık asıt verdı 3 ay kullan hamıle kalırsın ılk 3 daha devam et dedı. benım sıze sorum su belkı aranzda basından gecen vardır dıye sormak ıstedım ben 1 sene korunmadan hamıle kalmayı bekledım ve 1 sene sonra dusuk yaptım yumurtalıgımın yavas calısması mı etkılıyo hamıle kalmamı ve bı daha hamıle kalabılrmıyım![]()