- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.080
-
- Konu Sahibi eftelya2015
kızlar reglı duzenım bu ara 23 gunde bır oluyor ayın 8 inde olmam gerekırdı , olmadım. bugun sabah idrar testi yaptım C çok koyu, T belirgin ama silik çıktı. Kan verdm aile hekimine gidip ama yarın çıkacak sonucu, karnımda gerilme ve batma hissi var..
Hemşire silikse gebesindir dedi ama kan testnin sonucunu görmeden heveslenmek istemiyorum.
Sizce gebe olma ihtimalim nedir?
regl olmadım başka bir spesifik belirtim yok..söylediğin belirtiler dışında başka bi belirtin var mı??
canım iş yerinde yaptım testi , çöpe attım o nedenle foto atamıyorum ama netten buldugum bı foto var onu eklıyorum, o fotodaki gıbıydı sılıklığı..fotosunu atabilirmisin?
eğer böyleyse, ilk 5 dakikada çıkmışsa, hamilesincanım iş yerinde yaptım testi , çöpe attım o nedenle foto atamıyorum ama netten buldugum bı foto var onu eklıyorum, o fotodaki gıbıydı sılıklığı..
1. dk da cıktı canım..eğer böyleyse, ilk 5 dakikada çıkmışsa, hamilesin
bu resime göre bencede hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.darısı da başıma olsunn :) bende bu ay bekliorum ama şimdilik belirtim yok o yüzden sordum sana da belirtin var mı diye :)canım iş yerinde yaptım testi , çöpe attım o nedenle foto atamıyorum ama netten buldugum bı foto var onu eklıyorum, o fotodaki gıbıydı sılıklığı..
benım önceden de bır gebelik olmuştu ıstahım açılmıştı sureklı wc ye gıdıyordum ve gogus uçlarım sıyaha yakın bır renge burunmustu , su an karnımdaki gerılme harıcı bır belırtı yok arada da bısı batıyo gıbı oluyo nadıren, heyecanla kan testının sonucunu bekliyorum, inşallah sonuç olumludur..bu resime göre bencede hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.darısı da başıma olsunn :) bende bu ay bekliorum ama şimdilik belirtim yok o yüzden sordum sana da belirtin var mı diye :)
inşallah hamileyimdir, sadece ben değil tüm aile bekliyor bebişicanım bence hamilesin tebrik ederm ben ıkı defa hamılelık yasadm hep boyle sılık cıkmıstı :)
hmm anladım...bende bir hamilelik geçirdim ama bende de öyle çok bir belirti olmamıştı.bir de tatildeydim bişey anlamadım.sadece biraz göğüslerim acıyordu o kadar...şimdilik kasıklarıma ve karnıma giren ara sancılar dışında bişey hissetmiyorum...adet tarihim de ayın 20 si daha var ama bakalım hayırlısı...kan testi sonucun çıkarsa yaz burayabenım önceden de bır gebelik olmuştu ıstahım açılmıştı sureklı wc ye gıdıyordum ve gogus uçlarım sıyaha yakın bır renge burunmustu , su an karnımdaki gerılme harıcı bır belırtı yok arada da bısı batıyo gıbı oluyo nadıren, heyecanla kan testının sonucunu bekliyorum, inşallah sonuç olumludur..
Allah isteyen herkese nasip etsin bir evlat ..
yarın belli olacak o zaman yazarımhmm anladım...bende bir hamilelik geçirdim ama bende de öyle çok bir belirti olmamıştı.bir de tatildeydim bişey anlamadım.sadece biraz göğüslerim acıyordu o kadar...şimdilik kasıklarıma ve karnıma giren ara sancılar dışında bişey hissetmiyorum...adet tarihim de ayın 20 si daha var ama bakalım hayırlısı...kan testi sonucun çıkarsa yaz buraya
tamam canım hakkında hayırlısı olsunnyarın belli olacak o zaman yazarım
kime sorsam hamilesindir diyor ama heveslenmek istemiyorum kesin sonucu görmeden, dua ette olumlu olsun ...
benım önceden de bır gebelik olmuştu ıstahım açılmıştı sureklı wc ye gıdıyordum ve gogus uçlarım sıyaha yakın bır renge burunmustu , su an karnımdaki gerılme harıcı bır belırtı yok arada da bısı batıyo gıbı oluyo nadıren, heyecanla kan testının sonucunu bekliyorum, inşallah sonuç olumludur..
Allah isteyen herkese nasip etsin bir evlat .silik bile olsa bu hamile olduğunu gösterir canım...bence hamilesin hayırlı olsun inşalllah:) üstelik karnında gerilme de hissediyormuşsun
hamileymişimtamam canım hakkında hayırlısı olsunn
süperrr :) hayırlısı olsun canımmmhamileymişimbirazdan aile hekimine gideceğim..