Gebe miyim

Stresten gecikmiştir muhtemelen adet olursun çunkü tam birleşme yok boşalma yok

Stresten gecikmiştir muhtemelen adet olursun çunkü tam birleşme yok boşalma yok
Kesinlikle boşalma olmadı zaten ters ilişkiydi. Nasıl olur anlamıyorum. Kahverengi de değildi kırmızıydı o kan. Stresten mi sökülmüyor yoksa yerleşme mi anlamıyorum. Stresi yenemiyorum kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor ve çok kafama taktığım için sürekli araştırıyorum. Az önce ilk idrarla test yaptım negatif ama hala korkuyorum çünkü erken yaptım sanırım

Bilmiyorsunuz korkuyorsunuz niye böyle şeylerle uğraşıyorsunuz.Gekçekten sıktı artık bu nasıl cahillik hergün biri soruyor birleşme olmadı hamile miyim?boşalma olmadı birleşme olmadı hamilemiyim?Artık okullarda hamilelik nasıl gerçekleşir aile planlaması nasıl olmalı dersi verilmeli.

Sizin görüşünüz nedir?

Sen ciddi misin?Hamilelik nasıl gerçekleşir önce onu bir araştır istersen
Abla anlamıyorum lütfen korkutmadan,kızmadan söyleyin. Hamilesin derken dalga mı geçtiniz? Lütfen korkuyorum

Bugün regl gecikmesinin 3. Günü. Dün akşam peçeteyle silerken kan geldi ama kahverengi değildi. Bugün de ilişkideb 8 gün sonra ilk idrarka test yaptım negatif. Acaba geç yunurtlama ve stres mi geciktirdi. Ondan nı sökülmüyor ya

Anlıyorum korkuyorsunuz ama yaşınız gereği cahilliğiniz çok fazla . Boşalma olmadı ters ilişki vs diyorsunuz korkuyorsunuz ama yaşınıza ve medeni durumunuza göre kendinizce korkulacak şeyler yapıyorsunuz. Geç döllenme vs herşeyi biliyorsunuz ama ne durumda hamile kalınır haberiniz yok. Size akıl veremem haddime de değil. Sizin hayatınız ancak buraya çektiğiniz çileyi çok net görebiliyorum. Hamilesiniz yada değilsiniz bilemem ama bi an önce akıllanmanız gerekli. Daha vucudunuz bile olgunlaşmamışken yaşınızdan büyük işlerin altına girmeyin. Bu yaşta yaşadığınız şeyler ileride sizi üzücek şekilde karşınıza çıkabilir. Senden 10 yaş büyüğüm tabi dediğiniz gibi 19 yaşındaysanız. Size abla tavsiyesi bi an önce akıllanın.

Ne desen haklısın abla, ne diyebilirim ki. İçim içimi yiyor. Ölecek gibi hissediyorum. Sürekli araştırıyorum kafam allak bullak oldu. Şeytana uydum. Cahilim. Korkuyorum. Takıntılıyım insanları da bunaltıyorun kusura bakmayın.

18 yaşından küçük müsün?

Az önce hastaneye gittim zaman lavaboda damla şekline olnayan kan gördüm. Sanırım reglim başlıyor dedim ama içimde kuşku kalmasın diye de kanda befa hcg yaptırdım 0.01 çıktı. Net midir acaba? İlişkiden 8 gün sonra bu. Kanama yerleşme kanamasıysa biraz da olsa oynama olmaz mıydı mesela 5 altı olara 2.45 3.56 gibi

Şu sonuca göre hamile değilsin sen yine de adetini takip et. Bi daha da pişman olucağın şeyler yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…