Arkadaşlar 9 ocakta ilişkim oldu ama boşalma söz konusu değil. Birleşme de olmadı. Temas oldu 1 kere 14 ocakta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Bugün 15 ocak ve ben geç yumurtlamışım. Ayrıca bu ay çok stres sıkıntı yaşadım. Bedenen çok yoruldum ve şu an da adet gelmediği için çok stresliyim. 14 ocakta dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. Sizce bu adet gecikmesinin nedeni nedir? Geç yumurtlama mı, stres mi yoksa gebelik mi? Lütfen yardım edin zor durumdayım. İdrar testini de ilişkiden 6 gün sonra yaptım, ne zaman idrar veya kan testi yapsam kesin sonuç alırım?
20 aralıkta regl oldum reglim 25 26 günde bir olur sonrasında fazla akıntı nedeniyle doktora gittim 12. Günde yumurtlamam gerekli herhalde 15. Gün doktora gittiğimde sol tarafta folliküler kese var dedi. 5 gün sonra tekrar gittim 20. Gün 8 ocakta çatlamış dedi. 14 ocakta da regl olmam lazım ama olmadım. 2 gün gecikti şu angeç yumurtladığını nerden biliosun
Evet çok stres yaşadım ve çok ağladım. Ağlamaktan başımın sol arkası 2 3 gündür nefes alırken iğne batar gibi oluyordu.Bu ay cok stres yasadım demişsiniz ondna gecikmiştir
İlişki perşembe oldu ben bu perşembe kana baktırsam çıkar mı?Kan testi 1 hafta 10 gun sonrasinda sonuc verebiliyor bende idrar testi 15 gun sonrasinda sonuc vermisti
Perşembe kan tahlili yapsam sonuç alır mıyım?Sorduğun soruların cevapları kişiden kişiye göre değişebilir. Adet gecikmesine yüzlerce şey neden olabilir. Boşalma söz konusu değilse ihtimal yok gibi. Ama verdiğiniz bilgilerle kimse hamilesin yada hamile değilsin diyemez. Biraz daha beklemen gerekiyor. Bir süre daha adet olmazsan kan tahlili olmanı öneririm daha net bi sonuç olur.
Geç yumurtlama öyle olmuyor mu?geç yumurtladığını nerden biliosun
Perşembe kan tahlili yapsam sonuç alır mıyım?
Evli değilim maalesef, ama boşalma olmadı sadece sürtünmeydi adet gecikmesi beni korkuttu. Stresten olabilir mi çünkü bu ay çok streslendim çok ağladım. Ağlamaktan 3 gün baş ağrısı bile çektim. Nefes alınca sol arka kafama iğne batıyordu1 haftalık süreçte beta hcg değeri artar mı bilmiyorum eğer gebelik varsa ama içiniz rahat etmesi için yaptırın bence. Evli değilsiniz sanırım yanlış mı anladım ?
Kan testi 8 günde sonuç verir mi baktırsam?Kan testi 1 hafta 10 gun sonrasinda sonuc verebiliyor bende idrar testi 15 gun sonrasinda sonuc vermisti
Verebilir zaten cok yeni oldugundan cikan degerde yuksek olmaz ama hamile olup olmadiginiz anlasilirKan testi 8 günde sonuç verir mi baktırsam?
İnşallah 0 küsüratlı değer çıkar ya da yarın veya evvelsi gün regl olurum da gerek kalmaz :)Verebilir zaten cok yeni oldugundan cikan degerde yuksek olmaz ama hamile olup olmadiginiz anlasilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?