• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

Şu sonuca göre hamile değilsin sen yine de adetini takip et. Bi daha da pişman olucağın şeyler yapma.
Yani şöylr birşey de var abla. Sonuçta tam bir birleşme olmadı. Afedersiniz boşalma da olmadı. Ben mi çok stres yaptım da kafaya taktım. Bana da hamile olmam mantıklı gelmedi

Verebilir zaten cok yeni oldugundan cikan degerde yuksek olmaz ama hamile olup olmadiginiz anlasilir
Bugün yaptım betayı 0.01 çıktı. Gebelik olsaydı erken olsa bile bi 2.45 küsüratlı çılmaz mıydı? Şu an da kasık ağrım ve hafif kanamam var

Arkadaşlar 9 ocakta ilişkim oldu ama boşalma söz konusu değil. Birleşme de olmadı. Temas oldu 1 kere 14 ocakta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Bugün 15 ocak ve ben geç yumurtlamışım. Ayrıca bu ay çok stres sıkıntı yaşadım. Bedenen çok yoruldum ve şu an da adet gelmediği için çok stresliyim. 14 ocakta dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. Sizce bu adet gecikmesinin nedeni nedir? Geç yumurtlama mı, stres mi yoksa gebelik mi? Lütfen yardım edin zor durumdayım. İdrar testini de ilişkiden 6 gün sonra yaptım, ne zaman idrar veya kan testi yapsam kesin sonuç alırım?
Canım günüm çok geçmemiş ki bence hamile olma ihtimalin çok zayıf bebek istemiosun galşba

Kan testi 1 hafta 10 gun sonrasinda sonuc verebiliyor bende idrar testi 15 gun sonrasinda sonuc vermisti
Merhaba arkadaşlar benimde size bir sorum olacak bayağı bir karışık ama :) ben Kasım 2018 de adet olmadım 10 gün gecikmeyle Aralık 2 de oldum daha sonra yine aralığın 30unda oldum 4ünde temizlendim temizlendikten sonra eşimle korunmadan ilişkiye girdik daha sonra yine 10unda ve 14ünde korunmadan ilişkiye girdik adetime daha 15 gün var sizce gebe kalma ihtimalim varmı böyle olan varmı :) teşekkür ederim şimdiden

Bugün yaptım betayı 0.01 çıktı. Gebelik olsaydı erken olsa bile bi 2.45 küsüratlı çılmaz mıydı? Şu an da kasık ağrım ve hafif kanamam var
Zaten hamile olmaniz imkansiza yakin yazdiklariniza gore..buyuk ihtimal stresden adetiniz gecikti test negatif cikmis zaten hafif kanamada varsa adet oluyorsunuzdur

Merhaba arkadaşlar benimde size bir sorum olacak bayağı bir karışık ama :) ben Kasım 2018 de adet olmadım 10 gün gecikmeyle Aralık 2 de oldum daha sonra yine aralığın 30unda oldum 4ünde temizlendim temizlendikten sonra eşimle korunmadan ilişkiye girdik daha sonra yine 10unda ve 14ünde korunmadan ilişkiye girdik adetime daha 15 gün var sizce gebe kalma ihtimalim varmı böyle olan varmı :) teşekkür ederim şimdiden
Tabiki vardir zaten spermler 3 gune kadar yasar yumurtlamadan sonra yumurtanin yasam surecide 24 saat oldugu icin hamile kalma ihtimaliniz yuksek..adet bittikden sonra gun asiri iliskiye girerseniz tutma ihtimali daha da artar

Zaten hamile olmaniz imkansiza yakin yazdiklariniza gore..buyuk ihtimal stresden adetiniz gecikti test negatif cikmis zaten hafif kanamada varsa adet oluyorsunuzdur
Çok teşekkür ederim,içim rahatladı :)) peki 8 gün sonra kanda kesin midir sizce? Hadi kesin olmasa bile 0 dan yukaru çıkması gerekirdi değil mi?

Tabiki vardir zaten spermler 3 gune kadar yasar yumurtlamadan sonra yumurtanin yasam surecide 24 saat oldugu icin hamile kalma ihtimaliniz yuksek..adet bittikden sonra gun asiri iliskiye girerseniz tutma ihtimali daha da artar
İnşallah ya çok istiorm eşimde bir tamam olsun dio sonra vazgeçio bende mala bağladım artık inşallah vardır ama adetime daha 15 gün var ya o yüzden kafayı yemek üzereyim bide bnm kandada çıkmıo hemen ilk gebeliğimde 4 haftalıkken sonucum 0.1 çıkmıştı 1 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum, size birşey sormak istiyorum, birkaç aydır hamilelik düşünüyoruz, geçtiğimiz ay doktorum prolaktin ölçümü yaptı sınırda olduğunu ve şuan için ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi 2 ay bu şekilde beklememi önerdi, ancak bu ay adetim 5 gün gecikti ve bende artık tam test yapmaya niyetleniyordum ki bu sabah adet olduğumu gördüm, adetim bu ay bayağı sancılı ve miktarı çok çok az sanki bir türlü başlayamıyor gibi, bu gecikme ve miktarının az olması acaba prolaktinden dolayı mı böyle oldu yoksa yerleşme kanamasıda olabilir mi diye kararsız kaldım aslında gebelik düşük bir ihtimal sanki diye düşünüyorum çünkü sancı ve kramplarım var:| aranızda bu tür belirtiler yaşayan var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum, size birşey sormak istiyorum, birkaç aydır hamilelik düşünüyoruz, geçtiğimiz ay doktorum prolaktin ölçümü yaptı sınırda olduğunu ve şuan için ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi 2 ay bu şekilde beklememi önerdi, ancak bu ay adetim 5 gün gecikti ve bende artık tam test yapmaya niyetleniyordum ki bu sabah adet olduğumu gördüm, adetim bu ay bayağı sancılı ve miktarı çok çok az sanki bir türlü başlayamıyor gibi, bu gecikme ve miktarının az olması acaba prolaktinden dolayı mı böyle oldu yoksa yerleşme kanamasıda olabilir mi diye kararsız kaldım aslında gebelik düşük bir ihtimal sanki diye düşünüyorum çünkü sancı ve kramplarım var:| aranızda bu tür belirtiler yaşayan var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Belki de hamilesiniz ve dusuk yapiyorsunuz? Test yapmak ve pozitif cikarsa hastaneye gitmek iyi bir fikir olabilir

Back