Ögren eden catladıkkkk canım nedırKızçeler hamileliği öğrenmenin bir yolu daha var
haha deme deme öle az kaldi ögrencz varmi yokmuSanırım ruh ve sinir hastalıklarına yatma zamanım geldı
Yumurtlama dan bıkac gun sonraysa ben kacırdım bıde biri daha yazmıstı bunuParmakla kontrol ettiğiniz bir test
Duyduğumda yaptım ve doğru çıktı
Şimdi yumurtlama olduktan birkaç gün sonra parmağınızı vajinanın içine doğru ittiriyorsunuz, eğer yumuşaksa ve parmak bi yere takılmadan girerse hamilesiniz
Çünkü sadece yumurtlama günü yumuşak olurmuş, diğer günler sertlik gelirmiş parmağa, hani hissedermişiz zaten onu
Tamam biraz iğrençama bu yöntemi öğrendiğimde uyguladım yumuşaktı, acaba yanlış bi bilgi mi demiştim
Sonra öğrendim hamileymişim yani doğruymuş :)
7 gun denızz 7 gun gecermı dersınhaha deme deme öle az kaldi ögrencz varmi yokmu
tam gununde soledin kandil gecesi smdi yapmadan duramam bnParmakla kontrol ettiğiniz bir test
Duyduğumda yaptım ve doğru çıktı
Şimdi yumurtlama olduktan birkaç gün sonra parmağınızı vajinanın içine doğru ittiriyorsunuz, eğer yumuşaksa ve parmak bi yere takılmadan girerse hamilesiniz
Çünkü sadece yumurtlama günü yumuşak olurmuş, diğer günler sertlik gelirmiş parmağa, hani hissedermişiz zaten onu
Tamam biraz iğrençama bu yöntemi öğrendiğimde uyguladım yumuşaktı, acaba yanlış bi bilgi mi demiştim
Sonra öğrendim hamileymişim yani doğruymuş :)
geciyo vallahaaa bak her ay olck olck derken 13 ay gecmis bnm7 gun denızz 7 gun gecermı dersın
hamileysen hep yumusak oluomus iste yumurtlamadan sonra hepppYumurtlama dan bıkac gun sonraysa ben kacırdım bıde biri daha yazmıstı bunu
Canımsın ya kıyamam Rabbım bu ay bu mubarek gunun hurmetıne kucagımızı doldursun ınsallah bebıslerlegeciyo vallahaaa bak her ay olck olck derken 13 ay gecmis bnm
Bu konuya mı yazdılar canım tüm sayfaları okumadım benYumurtlama dan bıkac gun sonraysa ben kacırdım bıde biri daha yazmıstı bunu
hamileysen hep yumusak oluomus iste yumurtlamadan sonra heppp
Kız yap Allah Allah nolcaktam gununde soledin kandil gecesi smdi yapmadan duramam bn
Canım bı yerde okudum ama nerde bilmiyorum yeni uye oldum nerede neyi okudum tam hatırlamıyorum dur bak aklıma seytanı soktunBu konuya mı yazdılar canım tüm sayfaları okumadım ben
Şimdi dene bi var mı sertlik filan
Ellerini yıka önce enfeksiyon olmasın:)
Valla tam anlamadım ama yumusak sonra sert bırseyler varKız yap Allah Allah nolcak
Hahahhah kız ne olceek deneyin işteCanım bı yerde okudum ama nerde bilmiyorum yeni uye oldum nerede neyi okudum tam hatırlamıyorum dur bak aklıma seytanı soktun
Canım sertlik varsa gebelik yokturValla tam anlamadım ama yumusak sonra sert bırseyler var
Canım o bu deglde gogus ucları dumduzdu cıktıgını bırkac gundur farketmıstım sımdı de cevresı koyulasmıs ben sarısınım ve resmen hıc renk yoktu ben soookCanım sertlik varsa gebelik yoktur
Sıkma canını bak, diyorum ya.
24 ay olmadı benim, kuzum.
Hiç düşünmediğim hatta artık istemiyorum filan dediğim ay gebe kalmışım, stres yapmayın pleaseee
aminnnnnn inş cnmmmCanımsın ya kıyamam Rabbım bu ay bu mubarek gunun hurmetıne kucagımızı doldursun ınsallah bebıslerle
ypcm brzdn ama sertmi yumusakmi nasl anlicm kivamini daha once bkmadm hic norml halini blmommKız yap Allah Allah nolcak
Hormon tahlilini hangi bolum yaptimrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?