Kusura bakma sormuş oldum meşgul ettim seniYukarıdaki yorumda gebeliğimi öğrenmeden önceki tüm belirtilerimi yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma sormuş oldum meşgul ettim seniYukarıdaki yorumda gebeliğimi öğrenmeden önceki tüm belirtilerimi yazdım
O da stres oluyo canım gerçektendemekki ondan olmuyor ama bn dusunuomda olursa olur olmzsa olmz diom ama hep aklmda oda stresmi![]()
Ay yok kız ne kusuru saçmalama... Daha fazla belirti yazdım o yüzden oku diye belirttimKusura bakma sormuş oldum meşgul ettim seni
Bu arada sağlıklı bir hamilelik gecirirsin cnm bnm insAy yok kız ne kusuru saçmalama... Daha fazla belirti yazdım o yüzden oku diye belirttim
Evet. Oluyordu batmalar, ağrılar
Benimde canım yumru sekılde bı sızı var daha dogrusu bırsey var gıbı bu his agırlık mı desem bı organın varlığını hissetmek gibi bırsey adını koyamıyorumbnmdr hep sol agrirdi adet olcm zaman bu sefer agri grio resmen sag kasigima gun boyu
Evettt nedir sonucccEveeet sonuc nedir beklıyoruzzzzz![]()
Aminnnn canım seninkide sag saglım gelsin ınsallahDualarım sizinle inşallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin rabbim![]()
Bebıstır ınsallah canim,bnde smdi namaz kilarken zor kildim kasik agrimdan bide belim deglde sirtim cok agriooo bide cok siskinlk varya ama kilo ayni gobek oldu 2 kati
İnşallah canımBu arada sağlıklı bir hamilelik gecirirsin cnm bnm ins
haha her ay bnmde ole psikojk drgldr ins cnm .dBenimde canım yumru sekılde bı sızı var daha dogrusu bırsey var gıbı bu his agırlık mı desem bı organın varlığını hissetmek gibi bırsey adını koyamıyorum![]()
ins cnm ins bu haller bizi maf etckBebıstır ınsallah canim,![]()
Insallah canımhaha her ay bnmde ole psikojk drgldr ins cnm .d
acaba nedir nedirKızçeler hamileliği öğrenmenin bir yolu daha var
Hıc deme ya resmen cıldırmıs durumdayımins cnm ins bu haller bizi maf etck![]()
Nedir canımKızçeler hamileliği öğrenmenin bir yolu daha var
regl icin cok erken belirti bnce bunlr cnmHıc deme ya resmen cıldırmıs durumdayımbugun aksam karnıma adet sancısı gibi bir agrı girdi belım hala cok agrıyor reglıme 7 gun var acaba regl filan mı olacagım
Sanırım ruh ve sinir hastalıklarına yatma zamanım geldıregl icin cok erken belirti bnce bunlr cnm
Parmakla kontrol ettiğiniz bir testacaba nedir nedir