kadin dogum yapiyorHormon tahlilini hangi bolum yapti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadin dogum yapiyorHormon tahlilini hangi bolum yapti
Devlet hastanesinde yapmamıştı banakadin dogum yapiyor
gttgnz doktor iyi deglms demkki cnm bnm gttgm doktor cok iyi adan zye herseyi yaptrio normldede adetin 2. gunu hormon testi isterler ilk gidisinizde baska bi doktra gtDevlet hastanesinde yapmamıştı bana
Devletemi yoksa ozelemi giittin sengttgnz doktor iyi deglms demkki cnm bnm gttgm doktor cok iyi adan zye herseyi yaptrio normldede adetin 2. gunu hormon testi isterler ilk gidisinizde baska bi doktra gt
sert benim vallah adet olcm demkki taş gibiKız yap Allah Allah nolcak![]()
Canım bi parmağın rahatça, eline bişi gelmeden takılmadan giriyorsa gebesindir :)ypcm brzdn ama sertmi yumusakmi nasl anlicm kivamini daha once bkmadm hic norml halini blmomm![]()
Demek ki canım..sert benim vallah adet olcm demkki taş gibi
14. ay canm bu ay hayrlisi napalmDemek ki canım..
Ama üzülmek stres yapmak yok
O büyük düşman ve onu yenmek lazım :)))
Ne zamandır deniyorsun senn
onu pek anlayamdm iste dumduz gidio ulasinca sertlik var .dCanım bi parmağın rahatça, eline bişi gelmeden takılmadan giriyorsa gebesindir :)
Zaten takılsa da anlarsın, takılmasa da:))
İşte olmaması lazım aslında ama ben gebelikten önce denemedim o yüzden her iki türlü nasıl olur bilmiyorumonu pek anlayamdm iste dumduz gidio ulasinca sertlik var .d
dewlet cnmDevletemi yoksa ozelemi giittin sen
Benimde oyle testte negatif cıktısert benim vallah adet olcm demkki taş gibi
bnmde negatif ama daha cikmzki testte cok erkenBenimde oyle testte negatif cıktı
bnm hic belirtim kalmadi gogus acimasi disindaBenimde oyle testte negatif cıktı
yumurtlama zamanini yakalamismiydin canmİlişki üzerinden 10 gün bgecti ve iki gündür adet olmam gerekiyordu olmadım kan tahlili yaptırdım kanda 0.1 birşey çıkmadı(
Yok canım normalde 4 Nisan di biz korunmayı 11 Nisan'da bıraktıkyumurtlama zamanini yakalamismiydin canm
he ozaman zor canm ztn kacirmssnz bidaki ay kacirmaYok canım normalde 4 Nisan di biz korunmayı 11 Nisan'da bıraktık
Aynen canım benimhe ozaman zor canm ztn kacirmssnz bidaki ay kacirma