- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- Konu Sahibi tuz_karabiber
merhaba kızlar aslında bu yazıyı neden yazdığımı bılmıyorum, ama birileriyle paylaşmaya sanırım ihtiyacım var. aslında bu aydan bi nebzede olsa umutluydum belime girilen sebepsiz ağrılar, karnımda regl agrısına benzeyen sızılar, beni istemedende olsa hamile olduğuma ikna etti. fakat yine de umutlu değildim, eşimle yumurtlama günlerimde gün aşırı birlikte olduk. hemen hemen forumda yazılan gebeliği arttırıcı her şeyi uyguladım. altıma yastık koydum, hemen kalkmadım vs. 26 günde bir düzenli olan adetim bu ay 12sinde beklerken dün akşam itibariyle geldi. baslangıcta koyu kahve ve hemen akabınde açık pembe olan adetim(!) bana ister istemez yerleşme kanamasını düşündürdü. bi bebeğim olmasını çok istiyorum ama önce tabiki herkes gibi sağlıklı olmayı daha çok...bu durumdan kimseye söz etmedim. herkes adet olduğumu düşündü eşimde dahi. fakat ben üstüne görme şüphemi kimseye açmadım. dün aksam eşim sebepsiz yere karnıma basını dayadı. kendimi bu duruma nasıl kaptırdıysam dün gece hep hamile olduğumu düşündüm. o yataga gece 3 kişi girdik biz. yersiz sevince bıraktım kendimi ne kadar ihtiyacım varmışsa.. hatta rüyamda bi bebeğin elini tutuyodum. ama olmadı kızlar. bugun sabahtan itibaren adet olduğum gerçeğiyle yüzleştim. kanamam koyu kırmızıya dönmüş, yerini normal regl kanamasına bırakmıştı bile. kendimde tuhaf bi hisse büründüm. şu an ne kadar üzgün olduğumu anlatamam ama isyan etmekte istemiyorum. sizlerle paylaşmak istedim kızlar hepsi bu...başkaları için çok kolay gözüken şeyler sizin için dünyanın en zor şeyi olabiliyor bazen