Canım seni çok iyi anlıyorum.Hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz.Ben evlendiğimden beri her ay kendimi hamile olarak gördüm.Bir ay midem bulandı bir ay yerleşme kanamam oldu ama hiçbir ay hamile değildim.Hepsi zihnimin bana oyunuydu.Bende yumurtlama ve çatlama problemi vardı.Yani her ay yumurtlayamadığım gibi yumurtladığım aylarda yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyordu.Bu ay incir+havuç kürünü yaptım ve aklımı rahat tutmaya çalıştım.Cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim Rabbime şükürler olsun.Hiç tedavi olmadan sadece yumurtalamam ve yumurtamın çatlaması için incir+havuç kürü uyguladım.
Birde ilişkiden sonra yatmakta hikaye aslında.Eşim dediki saçmalama bu durumda yatıyorsun abdest almadan ve Allah'tan bu durumdayken bir şeyler bekliyorsun dedi.Mantıklı geldi,ilişkiden sonra hiç yatmadım,abdestimi aldım ve Rabbimden böyle yardım bekledim.
Rabbim sanada yardım etsin canım,sakın isyan etme,sabret ve bol bol dua et.Hatta ben 1 ay boyunca hergün 70er kere ya Allah,ya Rahman,ya Rahim,ya Kaviyyü ve ya Kadir çektim.Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti.Darısı başına inşaAllah.