it start with eggs diye bir kitap var, kitabı yazan bir moleküler biyoloji uzmanı, over rezervi düşükmüş kendisine de tüp bebek önermişler muyanede birkac yumurta gorunuyormus. ama birkac ay boyunca bazı takviyeler uygulamıs bu sayede tüp bebek tedasivi icin merkeze gittiginde 22 yumurtası toplanmıs hepsi de dollenmış ve iyi kalitedeymiş, aralarından birini secmişler ve hamile kalmış. bu yüzden soylediğinize cok katılmıyorum. kendisinin belki eşinde bir sorun vardı bilmiyorum onu yazmamıs ama dogal yolla deneseydi de olurdu muhtemelen. yası 45 olup normal yolla süpriz bir sekilde hamile kalan bir tanıdıgım var ve cocugu da saglıklı. bu sekilde cok ornek var.
bir örnek de benim, 33 yasında amh testim 0.68 iken bana da tüp bebek onerdiler, bunu dediklerinden 2 ay sonra klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım. oyuzden tüp bebekten once denenebilecek yontemleri uygulamak gerektigini düşünüyorum, yazdıgınız mesaj burdaki arkdasları demoralize edecektir. herkesin tüp bebek icin butcesi uygun olmayabilir, devlette de bu işler cok prosedür